Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re:
#22: Es a vendeglatosokkal kifoglalkozik? :) - Re:
A vendéglátós, már akkor vállalta, hogy ő akkor dolgozik amikor a másik ember pihen, amikor szakmát választott....
És inkább az emberek nagy részének kellene megtanulni kulturáltan vásárolni. De ha még is megmarad a vasárnap, akkor minden más munkahelyen is dolgozanak vasárnap és , akkor majd megértik a kereskedelemben dolgozók helyzetét.
Szeretnék vasárnap a családommal lenni, úgy mint mindenki más.
2gyereket nevelek egyedül..szerintem nem kell ezt részleteznem jobban..de ha mégis ,akkor a gyengébbeknek elmagyarázom.
Annyira kamu ez az egész, hogy "szeretnék egy napot a családommal lenni" . Úgy csináltok mintha heti 7 napot dolgoznátok. .. ismerek olyat aki heti 7 napot dolgozik és munkaszüneti napokon is, nagyon ritkán van szabad napja pedig neki is van családja és milyen érdekes ....mégse rinyál ....
Most kaptam, olvassátok!
Re:
Dolgoztam kereskedelemben és egyáltalán nem kemény munka, sőt .... ezt vállaltátok, hát akkor most ne rinyáljatok
Re: Re: Re: Re: Re:
Paraszt felfogás? Arról beszélek, hogy Minket senki nem néz, köztünk is vannak apák anyák, testvérek, nagyszülők. Hisztiztek mint a gyerekek! Az a Ti mákotok, hogy vannak olyan emberek mint Mi/Én aki nem munkát hanem hivatást talált. Én élvezem a munkámat. 24 éve dolgozok akár hétvégén is és nem sírok. Akik hőbölögnek pont azok elégedetlenek a dolgaikkal. Vegyétek ki a részeteket a dolgokból! Ami Nektek jár az másnak is jár vagy nem? Na kinek a lova dögöljön meg?
Mártírok vagytok mind!
Én is a kereskedelemben dolgozok,régen se voltak nyitva a boltok vasárnap,még sem haltak éhen az emberek!
Re:
Pont ez az... Ennyi erővel az orvosok is otthon maradhatnak vasárnap meg mindenki .. az emberek többnyire dönthettek mit akarnak csinálni ..
és szerintem igen is kellemetlen ha valamiért bekell mennem elfogy esetleg a nagy nyári melegben a vízem és nem tudok szinte sehol egy rohadt üvegvízet venni mert minden zárva van,de már az ájulás kerülget
Re:
Multinál dolgozom.
Mivel a vasárnapom szabad volt hétfőn kezdtem dolgozni.
Holnap szabadnapos lettem volna, de be kell mennem túlórázni.
Vasárnap szintén mennem kell dolgozni, mert annyira önkéntes a meló, hogy kötelezővé tették.
Jövő csütörtökön lennék legközelebb szabadnapos...
Ha megkapom.
Akkor az hány nap?
Ja hogy a boltzár előtt is ilyen volt a beosztásom...
Jár a szabadnap, csak nem jut. Akkor jutott, amikor nem volt nyitva a bolt!
Tudom, tudom el lehet menni máshová.
Jah, hogy nincs lehetőség és két gyereket egyedül nevelve nem nagyon ugrálhatsz...
Re: Re: Re: ÉLJEN A VASÁRNAPI SZABAD VÁSÁRLÁS!
#457: - Re: Re: ÉLJEN A VASÁRNAPI SZABAD VÁSÁRLÁS!
Ha a 27% kétharmad lehet az csak azt jelenti, hogy a tudattalanok nem élnek jogukkal.
Nem én nem értek a matematikához - életem meghatározó tudománya - hanem Ön nem érti a demokrácia lényegét.
Sőt saját magáén kívül mások gondjainak átérzését se érti.
Demagógiával, önzéssel él. Róth manó, Csermanek legjobb tanítványa lehet...
Nagyon remélem - mindannyiunk érdekében - hogy a következő választások idején is inkább a Plázák valamelyikébe megy, nem pedig a szavazó fülkébe.
LMB
Re: Re:
Ismerek olyat akinek 3gyereke van és az elsô nagyon fiatalon volt neki.3munkahelye volt nagyon is jól megvoltak és megtudtak élni
| This discussion has been closed. |