Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Javaslom vasárnap ne dogozzon senki!!!! Se rendőr, se mentős, se tűzoltó, se katona, se munkás, se politikus, ne járjon a BKV sem, se a repülők, hétfő kedd szerda csütörtök, péntek szombat is ellehet jutni a Kajmán szigetekre nyaralni!!! Vasárnap mindenki maradnon otthon! A rabokat is vigyük haza a családjukhoz vasárnap, mert ők is emberek!!!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Szabadnapot a kerekedelemben dolgozóknak vasárnap! Nem kell vásárlással tölteni ezt a napot! Ez a nap legyen a családé!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Én meg hétfőn nem szeretnék dolgozni. Eszem megáll
Aki a kereskedelembe helyezkedett el, tudta nagyon jól mit vállal. Most én elkezdek tiltakozni a délutáni munka miatt. Mert fél 6-6 mire haza érek, nincs kedvem akkor elkezdeni mosni, főzni. A munkahely az munkahely. Ha nem fizetik ki a vasárnapot, menjen a vezetőséghez és tapossa ki magának a járandóságát. De 2016-ban ha én csak vasárnap érek rá és csak akkor áll módomban nagy bevásárlást tartani, akkor hagyj menjek el és tehessem meg!
Ha nem tetszik a nyitvatartás, akkor keress új munkahelyet.
Nem tetszik, hogy vasánap nyitva a bolt a dolgozónak: kellemetlen, keressen új munkahelyet, de ne akadályozza azt, hogy kinyithasson egy bolt ha akar.
Mircsi
Nem kell vssárnapi nyitva tartás még 100% bérpotlékkal sem, ha 200% lenne akkor elgondolkodtató volna. De a család az első!
Re:
Nem kell. A lehetőséget adták vissza, hogy a kereskedő eldönthesse, megéri-e nik vasárnap kinyitni, vagy sem. Ha nem éri meg, nyilván nem is nyit ki.
| This discussion has been closed. |
Re:
régen minden kerültben nyitva volt vasárnap is#320: -
Régen minden kerületben nytva volt vasárnap 1 bolt. Mindíg másik bolt, mert több közért volt nem 1.