Peticiok.com

Multifunkciós Honvéd Veterán Otthont!

Idősotthoni elhelyezés igénylése

Vendég#1 Nov 22, 2025, 09:23

Szégyen,ahogy a kormányzat kezeli ezt a kérdést!

Csak a teljes ellátást, méltó bánásmódot biztosító, önálló katona otthon

a tisztességes megoldás!

Vendég#2 Nov 22, 2025, 09:23
Továbbitom a Beosz elnöksége es az egyesületei felé. Nnekem előre láthatólag 2 személyre 3-4 èven belül lehetne szükség
Üdv Erdős Làszló ny. ezds
Anonymous#3 Nov 22, 2025, 13:32

Nagy Irén vagyok. Köszönöm , nem kérem az Idősotthoni elhelyezést, de érdekelnek a továbbiak

Vendég#4 Nov 22, 2025, 17:50
Köszönöm a tájékoztatás! Az alapítvány céljaival mélységesen egyetértek. Hála a családomnak én nem valószínű hogy élek vele, de voltak-sajnos csak voltak-olyan volt katonatársaim akik most élhetnének a lehetőséggel. Biztos vagyok benne hogy a nyilvántartások alapján ki lehet szűrni az arra rászorult nyugállományu tábornok,- tiszt,- zászlós,-tiszthehelyettes társainkat
Tisztelettel; Verdes István nyá.alez.
Anonymous#5 Nov 23, 2025, 07:48

Köszönöm a hozzászólásokat!

Most abban kérjük a segítségét mindenkinek, hogy a saját, vagy az ismeretségi körében lévők számára most, vagy a közeljövőben tervezett idősotthon elhelyezés igényét jelezze!

Vendég#6 Jan 22, 2026, 13:41

Köszönöm a tájékoztatást, de ez még nekem kevés! Kellene az ár, esetleg apartman ár, havi költség, stb, stb.... Én valahol a Balaton partjához közel, pld. Balatonfüzfő Idősotthonban gondolkodom még, illetve közel Székesfehérvárhoz.  Az említettek egyike sincs közel Fehérvárhoz. De! az sem mostanság aktuális. M. Éva 

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Fizetett hirdetés

A(z) Peticiok.com ezt a petíciót 3,000 ember számára fogja hirdetni.

Tudjon meg többet...

Válassza ki a költségkeretét
Fizetési mód
Fizetési mód