Multifunkciós Honvéd Veterán Otthont!
Idősotthoni elhelyezés igénylése
Vendég#2 Nov 22, 2025, 09:23
Továbbitom a Beosz elnöksége es az egyesületei felé. Nnekem előre láthatólag 2 személyre 3-4 èven belül lehetne szükség
Üdv Erdős Làszló ny. ezds
Üdv Erdős Làszló ny. ezds
Anonymous#3 Nov 22, 2025, 13:32
Nagy Irén vagyok. Köszönöm , nem kérem az Idősotthoni elhelyezést, de érdekelnek a továbbiak
Vendég#4 Nov 22, 2025, 17:50
Köszönöm a tájékoztatás! Az alapítvány céljaival mélységesen egyetértek. Hála a családomnak én nem valószínű hogy élek vele, de voltak-sajnos csak voltak-olyan volt katonatársaim akik most élhetnének a lehetőséggel. Biztos vagyok benne hogy a nyilvántartások alapján ki lehet szűrni az arra rászorult nyugállományu tábornok,- tiszt,- zászlós,-tiszthehelyettes társainkat
Tisztelettel; Verdes István nyá.alez.
Tisztelettel; Verdes István nyá.alez.
Anonymous#5 Nov 23, 2025, 07:48
Köszönöm a hozzászólásokat!
Most abban kérjük a segítségét mindenkinek, hogy a saját, vagy az ismeretségi körében lévők számára most, vagy a közeljövőben tervezett idősotthon elhelyezés igényét jelezze!
Vendég#6 Jan 22, 2026, 13:41
Köszönöm a tájékoztatást, de ez még nekem kevés! Kellene az ár, esetleg apartman ár, havi költség, stb, stb.... Én valahol a Balaton partjához közel, pld. Balatonfüzfő Idősotthonban gondolkodom még, illetve közel Székesfehérvárhoz. Az említettek egyike sincs közel Fehérvárhoz. De! az sem mostanság aktuális. M. Éva
Szégyen,ahogy a kormányzat kezeli ezt a kérdést!
Csak a teljes ellátást, méltó bánásmódot biztosító, önálló katona otthon
a tisztességes megoldás!