Hír TV-t kérünk!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Vissza a sötét középkorba! Oda menj egyedül, én nem akarom. A történelem már régen túhaladta ezt a baromságot, amit te akarsz elérni néhány fasiszta társaddal.
HG
Re:
Nincs elég hazug TV? Az ECHO TV után a leghazugabb csatorna, ami Magyarországon létezik.
A családi és keresztnevet fordítva írjátok be a rublikákba, hogy helyesen MAGYARUL jelenjen meg, - NE pedig internáci, fordított módra!
NYIRŐ JÓZSEFRE EMLÉKEZÜNK
www.kezdiszarazpatak.hu
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re:
Nagy sötétség lehet az agyadban, hogy ezt írod. Talán az általad rettegett fasizmus tombol a jugoszláv utódállamokban? Vagy tán Svájcban? Jó lenne egy kicsit olvasni is dolgokról, mielőtt hülyeségeket ír az ember. És ki emlegette a középkort előtted? Bár te oda való vagy...
Re: Re:
Akkor gondolom az egyetlen szent és igazságmondó az ATV? Ha már ilyen emberek vannak Vásárhelyen is, akkor megbocsássanak, de tényleg nagy szarban vagyunk.
Hiányolom a HíR - TV műsorait.
Re: Re: Re:
Nem én mondtam, de akár én is mondhattam volna. ezt olyanok mondják, akik a fejüket gondolkodásra használják.
Re: Re: Re:
Ebből is látszik, hogy a fejedet még életedben nem használtad gondolkodásra, a szemedet pedig olvasásra. Hivatkozol az 5-ös hozzászólásra. 100x visszaolvastam, de nem láttam benne semmiféle Vásárhelyet, sem Maros, sem Kézdi, de akárcsak Hódmezővásárhelyet sem. Javíttasd meg a dioptriádat, ha úgy érzed, érdemes.
| This discussion has been closed. |