KÖVETELJÜK a jogi, etikai és tudományos alapok felelösségteljes érvényesülését minden oltás tekintetében!

KÖVETELJÜK a jogi, etikai és tudományos alapok felelösségteljes érvényesülését minden oltás tekintetében! / Közlemények / Megtörtén a petció első két társadalomtudományi elemzése / Hozzászólások

Vendég

2025-10-30 16:46

Az oltás csak annyi hogy újfent elmondom hogy az egyik barátnőm. Megkapta az oltást a fraiser. És bizony két óra múlva ájultam feküdt a parkban. És ha akkor nem veszi észre valaki arra járt gyorsan bevitték a kórházba egy heten keresztül mában volt és egy hétig ómában feküdt szerencsétlen hölgynek levénult a bal oldala. NA EZÉRT NEM VAGYOK HÍVE AZ OLTÁSOKNAK HISZEN AZ OLTÁS MAGA A VAKCINÁBAN AMI BENNE VAN ÁPOLÓNŐ VOLTAM ÉS AZ A SZAKMÁM ÉS IGENIS BENNE VAN A VÍRUS ÉS AZT OLTSÁK BE AZ EMBERBEN HOGY DOLGOZZA MÁR FÖL AZ ANYAGCSERE VAGYIS AZ IMMUNRENDSZER DOLGOZZA FEL ÉS A HASNYÁLMIRIGY ÉS EZ KETTŐ SÉRÜL AHOGY MEGKAPJA A OLTÁST. EZÉRT VAGYOK ELLENE AZ OLTÁS ELLEN A LÁNYOM MEGKAPTA AZ OLTÁST ÉS NEM MEHET TERHES MERT MEGHAL BENNE A GYERMEK.!!

Fizetett hirdetés

A(z) Peticiok.com ezt a petíciót 3000 ember számára fogja hirdetni.

Tudjon meg többet...