KÖVETELJÜK a jogi, etikai és tudományos alapok felelösségteljes érvényesülését minden oltás tekintetében!

KÖVETELJÜK a jogi, etikai és tudományos alapok felelösségteljes érvényesülését minden oltás tekintetében! / Közlemények / Megtörtén a petció első két társadalomtudományi elemzése / Hozzászólások

Vendég

2025-10-30 16:46

Az oltás csak annyi hogy újfent elmondom hogy az egyik barátnőm. Megkapta az oltást a fraiser. És bizony két óra múlva ájultam feküdt a parkban. És ha akkor nem veszi észre valaki arra járt gyorsan bevitték a kórházba egy heten keresztül mában volt és egy hétig ómában feküdt szerencsétlen hölgynek levénult a bal oldala. NA EZÉRT NEM VAGYOK HÍVE AZ OLTÁSOKNAK HISZEN AZ OLTÁS MAGA A VAKCINÁBAN AMI BENNE VAN ÁPOLÓNŐ VOLTAM ÉS AZ A SZAKMÁM ÉS IGENIS BENNE VAN A VÍRUS ÉS AZT OLTSÁK BE AZ EMBERBEN HOGY DOLGOZZA MÁR FÖL AZ ANYAGCSERE VAGYIS AZ IMMUNRENDSZER DOLGOZZA FEL ÉS A HASNYÁLMIRIGY ÉS EZ KETTŐ SÉRÜL AHOGY MEGKAPJA A OLTÁST. EZÉRT VAGYOK ELLENE AZ OLTÁS ELLEN A LÁNYOM MEGKAPTA AZ OLTÁST ÉS NEM MEHET TERHES MERT MEGHAL BENNE A GYERMEK.!!

Vendég

2026-01-16 14:21

ÉN IS MÁR EGYSZER ALÁÍRTAM HELYESEBBEN KÉTSZER ÉS TANÚSÍTHATOM HOGY A BARÁTNŐM AMIKOR MEGKAPTA AZ OLTÁST PÁR ÓRA HOSSZA MÚLVA KÓMÁBA ESETT ÉS A KÓMÁBÓL NEM JÖTT VISSZA CSAK HÉT HÉT MÚLVA ÉS AGYKÁROSODÁS SZENVEDETT A MENDY MAI NAPIG IS MÉG JOBBAN TARTOM VELE A KAPCSOLATOT MERT ÁPOLÓ NŐ A SZAKMÁM ÉS TERMÉSZETGYÓGYÁSZ AT ÉS SEGÍTEM ABBAN HOGY MINÉL JOBB LEGYEN NEKI AZ AGYKÁROSODÁS UTÁNI GONDOLKODÁSA MERT VISSZA LEHET HOZNI CSAK NAGYON-NAGYON NEHÉZ HOGY VISSZAJÖJJENEK AZOK AZ EMLÉKEK ÉS AZOK A DOLGOK AMIK AZELŐTT BENNE VOLTAK A AGYIDEK KÖZPONTBAN A GONDOLKODÁSI KÖZPONTBAN ÉN IS VOLTAM EGY ILYENBE DE NEM ÁS MIATT HA NEM BALESETEM MIATT VOLT EGY ILYEN VISSZAJÖTTEK MINDEN GONDOLKODÁSI MÓDON DE NEM IS EZ A LÉNYEG AZ HOGY NE LEGYEN OLTÁS SENKINEK SEM ÉKSZEM ÉS NE ENGEDJÉK HOGY A GYERMEKEK IS MEGKAPJÁK JOGRENDSZERBE VEGYÉK AZT ÁNY FELTÉTLENÜL EGY JOBB RENDSZERT TEGYENEK HOGY TÖRÖLJÉK EL AZ HOGY AZ OLTÁS NE LEGYEN KÖTELEZŐ NEMHOGY KÖTELEZŐ EGYÁLTALÁN NE LEGYEN!!!!!!! MERT KÖVETKEZMÉNYEKKEL JÁR AUTISTÁK A GYEREKEK ÉS MÉG KÜLÖNBÖZŐ BETEGSÉG IZOMGYENGESÉG SATÖBBI JÖN ELŐ TT ÉN NEM ENGEDTEM( A GYEREKEIMNEK HOGY AZ UNOKÁIM NELEGYENEK OLTVA )MEG HALT TILTOTTAM NEKIEK ÉS ÉN VÁLLALOM A FELELŐSSÉGET ÉRTÜK,,,!!! Diána

Fizetett hirdetés

A(z) Peticiok.com ezt a petíciót 3000 ember számára fogja hirdetni.

Tudjon meg többet...