Háziállatok ivartalanítása államilag támogatottan
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: Gyöngyös
#24: Állatbarát - Re: Gyöngyös
Kedves Állatbarát!Igazad van, de én is írtam az ivartallanítást -átmenetileg minden kutyára, amig az emberek normálisan tudnak viszonyulni az álatokhoz addig ne legyen az-"csak egy alom,mert egyszer ellenie kell, meg olyan aranyosak ,meg lesz gazdájuk stb."Mert amíg ingyen(olcsón) van addig nem is lesz értéke az életüknek.Az állattartásnak vannak költségei(előre nem látottak is pld,baleset,betegség)mérlegelni kell az anyagi lehetőségeket is akár évekre előre.Csak akkor tartson valaki állatott ha ezt tudja vállalni..a chip nagyon jó dolog-sokan nem élnek vele gyakran lustaságból.Ugyan ez van az ivartalantással is.Sokan játéknak veszik a gyereknek, mert az kikönyörögte-késöbb kidobják..költöznek-kidobják,gyerek születik-kidobják stb.Ez még a jobbik amikor életben maradhat szerencsétlen,mert van aki megfojtja,leforrázza,felgyújtja,kiköti kegyetlen éhhalálra ítéli és lehetne sorolni.Amúgy sokan ezekről semmit em tudnak csak inkább az internetezők,felvílágosítás sem ártana az embereknek.Svédorágban 6 óránál tovább nem maradhat egyedül a kutya...jó lenne ha itt tartanánk mi is. :)
This comment has been removed by the person who wrote it.
Reason for the removal: ...
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Az orvosod egy rabló. Még az extra óriás termetű szujka kutyák ivartalanítása SEM kerül ennyibe szinte sehol.
Re:
bevallom neked őszintén,nagyjából olvastam a peticiőt ,így arra amire itt kitérsz nem is figyeltem fel,de igazad van.
| This discussion has been closed. |