Hagyják dolgozni Illés bácsit!
Kedd esti tájékoztatás
Re:
2016-05-17 12:13
Kedves Varga Anikó!
Egres Béla vagyok a JGE elnöke és aktív természetjáró!
Jó egy hete egy egyesületi túra alkalmával fordultam meg az ominózus cukrászdában. Maga a hely ránézésre sem volt szimpatikus, de mivel a társaságomban többen is betértek ezért én is fogyasztottam. Másnapra beteg lettem több kiránduló társamhoz hasonlóan
Ha az a szemétládát keresed aki a törvénytelenséget a törvényeknek megfelelően jelentette akkor az én voltam! Tettem ezt társaim és mások egészségének az érdekében!
Szép dolog a hagyományok őrzése, de csak a törvényi és higiéniai keretek között! Illés bácsi cukrászdája úgy néz ki mint egy 90-es évek beli kurta kocsma! Vannak az országban máshol is régi hagyományőrző cukrászdák de azok messze meghaladják Illés bácsi cukrászdájának a színvonalát!
Ha annyira sajnálják fogjanak össze és újítsák fel a helyet!
Egyesületemnek eddig mindig igaza volt és célt ért- legutóbb Norvégiában.
Ha nem akarja magát lejáratni Anikó akkor zárja be ezt az oldalt vagy arra a sorsra jut mint ez az oldal:
Összefogás Selma Holgersson metál énekesnőért!
Senki nem írta alá, pedig a petíció szerzője egyenesen a Norvég kormánynak kíván neki menni egy metál énekesnő miatt.
Fogja meg a cementes zsákot és újítsa fel a helyet, de ne hangolja ország világot a hatalom ellen egy lepukkant cukrászda amiatt!
Egres Béla
Jövő Generációja Egyesület
Re: Re:
Üdv: Zsolt
Pajtás Zoli
Re: Re:
24.hu/belfold/2016/05/18/
teljesen-erthetetlen
-miert-vasarolt-egyaltalan-barki
-illes-bacsi-cukijaban/
mandiner.hu/cikk/20160517
_ablonczy_balint
_legyunk_esznel_illes_bacsi
_uzlete_nem_cuki
Kedves Anikó, kérem törölje a nevem a listáról. A híreket olvasva és a bemutatott cukrászdát látva, megváltozott a véleményem. Vannak előírások, amit mindenkinek be kell tartania. Még Illés bácsinak is! A hely enyhén szólva is hagy maga után kivetnivalót, s ahogy egy trikóban méri a fagyit....Sajnálom, azt hittem valóban jó ügy mellé állok. Tévedtem.
Vincze Klára
Megoldódik
A rádióban nyilatkozott tegnap élőben a bácsi. Gödöllőn dolgozom, hallani itt is róla. Amit én látok az az, hogy a bácsi így is úgy is bezárná már a korából, egészségi állapotából adódóan. Saját elmondása szerint nem az ellenőrzés volt a baj, hanem az esett neki nagyon rosszul, hogy valaki rossz szándékkal feljelentette. Aláírtam én is a petíciót, de lássuk be hogy az épület nem alkalmas a felújításra, ezt is Ő mondta, se pénze, se energiája ekkora munkába belevágni, 78 éves! Nem lehet h többet árt ez a hiú remény keltés? Hiszen ujra azt a helyet csak akkor nyithatja meg ha eleget tesz az előírásoknak , másik helyen nem hiszem h megszokna, mert ez az élete, egyedül van szegény, inkább támogatni kéne, hogy tanítsa meg a tudását és foglalkozni vele h ne így érjen véget ez a fantasztikus pálya, ne kudarcként élje meg, hiszen azt ő is tudta h egyszer abba kell hagynia.
Köszönöm a figyelmed
Kovácsné Szőke Szilvia
Re:
Kedves hozzászóló, szomorúan olvastam hozzászólását. Azt gondoltam ez más mint a többi nagy lufi amit mostanában fújnak az irgalmas szamaritánusság köré. Kinek érdeke szegény bácsit lelkesíteni arra amire aztán magasról tojik? Sajnálom h bedőltem én is. Viszont én olvastam a hozzászólását ;) Szilvia
engedékenyek lennétek? Álszent szövetségek... az öreg menjen nyugdíjba és élvezze, ha már
családot nem akart. Ja, hogy nincs mit élveznie? Hát akkor így járt...
Re:
Teljesen igazad van, én képek nélkül is felfújt akcióra gondoltam... Feltéve a kérdést
az álszent jókhoz, ha ez egy kínai étkezde látványa lenne, akkor is ilyen lelkesek lennének?
Re: Re: Re:
Ez egy van...és ha egy kínai étkezde lenne, örülnétek, hogy
a hatóság végre bezárta. Az öreg menjen nyugdíjba, ha nincs családja
és unokája, nyilván oka van, és így járt. Unalmát, ne a a fagyiba mérje!
Ismét több hír terjeng a neten, mi az igazság? Valóban nem nyit ki többé a cukrászda??
Köszönöm válaszát! Varga-Fetter Zsófi
Re:
Remélem te majd épp úgy fogsz megöregedni egyedül, ahogy a bácsinak kívánod, és épp úgy szarral dobál majd mindenki, ahogy te is dobálózol, tipikus kötekedő magyar mentalitás..anonimitásba burkolózva...tiszta szégyen ez a nép!!!
A fórumra beérkező megjegyzéseket a jelek szerint az Úristen árva szempárján kívül más nem olvassa. Ide mindenki csak beírja keble vallomásait abban a szent meggyőződésben, hogy a többi támogató és Ön mohón issza e segítőkész és hálás szavakat. - Hiába, na: nálunk nemcsak a gonosz indulat, hanem a jószív túlcsordulása is a gondolkodás képességének és az értelemnek azonnali és teljes elvesztésével jár karöltve...
Szerencsés volna azonban, ha legalább Ön megtisztelné saját petícióját a legalább Önnek címzett beírások áttanulmányozásával. Hátha információknak is bukkanhatna ott nyomára.