Fizetésemelést az óvodai nem pedagógusként dolgozóknak
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Szeretném ha figyelembe vennének minket dajkákat is!
Alacsony bér, nagy felelősség! :(
Mert fogyatékos 3-7éves végtagjaikra,és értelmi fogyatékos gyerekekkel foglalkozunk.napi 8 órában bent a csoportba vagyunk mi is.tudom ezt vállaltuk,és szívből is csináljuk.ők sokkal hálásabbak mint egy normál gyerek.és ezt a szülők is tudják hálásak a törődésér.de azzal nem fizethetünk a boltba.
Méltánytalannak tartom a fizetésemet
Mert édesanyám is dajkaként dolgozik. Szívét-lelkét kiteszi a gyermekekért, viszon megbecsülést nem kap! A fizetésről meg ne is beszéljünk, kritikán aluli!
Re:
sziasztok valahogy gyorsitsuk fel ezt az aláírást mennyi kell hozzá hogy foglalkozzanak velünk?köszi kéne rakni még valahl.
Re:
három gyereket nevelünk férjemmel.honaprol honapra élünk,nem mindig tudunk megvenni ami szeretnénk sőt szinte soha,most hogy két fiam már husz év éves adó kedvezménytés családi sincs.családivall együtt én 110000 keresek lakástörlesztésem 45000', vizdij 22000, villany 12000,gáz 18000, és még kommunális adó súlyadó éjen meg edbből a kormány 10 éve nyaralni sem voltam hol itt az igazság
Re:
#1: - 4#8#00?
mért jobb a pedagógus? Nélkülünk dajkák Nélkül megvannak halva.apedaszisztensek meg semmit nem csinálnak mégis többet becsülik öket valamit tenni kell
Re:
dajkák 70 80 ezer ftot keresünk 8 órába óvonő 180000 300000 között 6 órába hol itt az igazság én értem hogy diploma de ez azért tulzás mert a segítséget Nélkül egyedül nem léteznek kéne egy középüt nekik két három emelés nekünk semmi ez magyarország csodálkozunk hogy aki teheti elmegyek külföldre? Hátha azteszi jol
Re:
#1: - butttss@##
mennyi aláírást kell még kedves peticiot indíto? Caináljunk már valamit, hetek óta csak irunk lessz edbből valami?????
Azért írtam alá mert szégyen ez a fizetés ezért a munkáért.Előfordul hogy néha egy egy gyereket tisztába kell rakni ez még bele is fér,de az hogy 70-80 ezerFtért téle havat kell lapátolni(nem csak az udvaron hanem az ovoda körül is).kertet kell ásni udvart rendberaknifolyosót,wc,öltözőt takarítani.Mind e mellett még foglalkozunk a gyerekekkel ebédeltetni, altatni,öltözteni.1fizetésért több munkát kell elvégezni.Megérdemlik a dajkák a bér emelést.
Re:
köszi elöző aláió jol látod ez igy van de valaki segítséget már nekünk
Közfoglalkoztatás
http://www.peticiok.com/atlag_bert_a_szakkepzett_kozfoglalkoztatottaknak_is
25 év felett nem tudok elhelyezkedni pedagógiai asszisztensként vagygyermekfelügyelőként, csak közfoglalkoztatva, még kevesebb így a fizu.
drága alkalmassági
Szükséges a fertőzőbetegségek szűrése és a tüdőszűrő az alkalmasságihoz, megértem, de borzasztó drága ilyen fizu mellett.
7000 azANTSZ-nél
1700 tüdőszűrő 30 év alatt
Miért nem lehet ingyenessé tenni?!
közmunka, szegénység, munkanélküliség
megosztás
Mindenki másolja be a linket a facebookjára vagy küldje e-mailben
Re: Re:
Nekünk ped asszisztenseknek sem jobb a helyzetünk, ennyi pénzért. Sokan ráadásul közfoglalkoztatva:
sni tanulók korrepetálása
dekoráció készítése
játék,felügyelet, egyéni foglalkoztatás
Segítünk az adminisztrációban
Étkeztetünk
Takarítunk is
Nagyon szeretem csinálni, de ez a pénz kevés.
tüdőszűrés
http://www.peticiok.com/legyen_ingyenes_tudszres_30_ev_alatt_is
Kérlek írjátok alá ezt is
| This discussion has been closed. |