Nyílt levél a FCI (Fédération Cynologique Internationale) részére
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
This comment has been removed by the person who wrote it.
Végre
Nekem semmi bajom nem volt és nem hiszem hogy lesz a MEOE-val, 13 éve vagyok tag és azóta kutyázok,Mélységesen felháborít minden támadás a tisztességes kutyázás ellen, a sok akármilyen egyesülés nagyképű hőzöngése, helyett jobb lenne ha a gátlástalan szaporítók ellen lépnének fel, legyenek azok bármilyen egyesület ,egyesülés tagjai.
Én magyar vagyok itthon akarok kutyázni egy megbízható nemzetközileg is elismert szervezetben ami számomra az FCI.
Re: Végre
Erről már szó volt Nagy István ideje alatt is. Ha jól tudom akkor Ő meg is kezdte a környező kennel clubokkal a tárgyalást, hogy melyik nyitna nálunk egy irodát. Aztán kicsit változott a politika. A mostani vezetés viszont fenyegeti és feljelenti a környező kennel clubokat, ha át vesznek egy magyar tenyésztőt/tenyészetet ! Annyira bájos :)
Olivia
Re: Olivia
Gondolom azért, mert idehaza csak a bizonytalanság van, és elfogyott a türelem.
U.i.:Azért jó ötlet volt ez a kötelező chippezés is...igaz lóf.szt van kevesebb kidobott és kóbor kutya de szerintetek ez érdekli a kormányt ?Ellenben szép kis bevételre tettek szert .Amit ugye méltán várhatna el egy kutyás, hogy a kutyák javára fordítanak !Nem a Kajmán-szigeteki vagy svájci bankszámláikra vándorol !
| This discussion has been closed. |