Ép halló és Akadálymentesítést Mozi Feliratok!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Feliratozás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tisztelt Cím!
100%-os hallássérült vagyok!!!! Feliratozás nélkül nem tudok élni!!!!! Hallóknál jobban járnak!!!! Ha moziban leülök nézek a filmet feliratozás nélkül nem értek vele és miért kell fizetnem a jegyet. Sőt kábel tv és fizetem, de nincs feliratozás egy sem, akkor miért kellett fizetnem inkább ingyen! vagyis jobb lenne mozikban és többi tv műsorokban legyen feliratozva!
Tisztelettel:Ozsvátné Vántus Marianna
De sajnos a hallás sérültség igen közelről érint engem és
a családomat.
Három gyermekem közül a fiaim mind a kettő hallássérültként
született,mind két fülük érintett 50-50%-ban ráadásul még hallókészüléket is csak egy félét tudtak számukra adni,ami borzalmasan kényelmetlen viseletük!Értük és minden siket és nagyothalló társukért írtam alá azonnal a petíciót,hogy megláttam! :)
Magam hallássèrült es nagyon szüksèges a feliratos!!!!
Re:
Szégyeld el magad!! Betennélek egy fordított diszkrimináns környezetbe, aztán majd rájössz!
Itt arról van szó,hogy NE CSAK szinkronnal adják le a filmeket, hanem legyen feliratos változata is!! Ne adj isten lenne egy szeretett rokonod, gyermeked, aki siket és aki szeret(ne) moziban megnézni egy kedvére való filmet... Sajnálnád tőle??
Peticiok
Szeretem a felíratos mozi filmeket mivel hallássérült vagyok csak így tudom megérteni.
Re: Peticiok
Szeretem a felíratos mozi filmeket mivel hallássérült vagyok csak így tudom megérteni.
Faragóné Illés Ágnes
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Támogatom a feliratos film, mint én a hallássérülteknek.
Mozi film feliratos szukségem mert hallaserult vagyok
| This discussion has been closed. |
100%-os hallássérült vagyok!!!! Feliratozás nélkül nem tudok élni!!!!! Hallóknál jobban járnak!!!! Ha moziban leülök nézek a filmet feliratozás nélkül nem értek vele és miért kell fizetnem a jegyet. Sőt kábel tv és fizetem, de nincs feliratozás egy sem, akkor miért kellett fizetnem inkább ingyen! vagyis jobb lenne mozikban és többi tv műsorokban legyen feliratozva!
Tisztelettel: Ozsvátné Vántus Marianna