Szórakozom éjfél után. Pont!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Olvasgatom a hozzászólásokat: a 8-as szerzője 100%-ban egy aljadék, agytalan barom! (Gondolom, már a betűim kunkorodásából sejthető, hogy én melyik csoprthoz tartozom...)
This comment has been removed by the person who wrote it.
Legtöbb pesti bulis éjszakám alatt megfordulok ezen a környéken még sem hányom össze a járdát, nem vizelek le semmit, nem török szét üvegeket, nem rongálok, stb. szimplán jól érzem magam. Eléggé ócska megoldás az, hogy amivel probléma van azt egyből dobjuk a kukába. Megoldani kéne a problémát nem megfojtani az egész vendéglátást a környéken!!
A kocsmák egy-egy hétvégén éjfél után termelik a legtöbb pénzt!
Az, meg teljesen abszurd, hogy úgy adjanak ki egy határozatot, hogy előtte figyelmeztetést nem küldenek és még hogy az állítólagos ellenőrzés alatt a hely konkrétan nyitva sem volt(!!!) nevetséges.
Re: LE AZ EGÉSZ JOBBOLDALLAL ÚGY, AHOGY VANNAK, MERT HITELTELEN GANÉK.
#21: DEMOKRATÁK - LE AZ EGÉSZ JOBBOLDALLAL ÚGY, AHOGY VANNAK, MERT HITELTELEN GANÉK.
Nnnna, gratulálok, idióták...
Elkeseredve
csak egy észrevétel...
Ha az utcán ordenáré módon viselkedik valaki, azt vonja felelősségre a rendőrség!
Egyenlőre még az adónkból vannak fizetve; illetve felhívnám mindenki figyelmét, hogy a romkocsmák által befizetett pénzek egy része is valamilyen úton-módon a rendőrséghez jutnak.
Tehát ez legyen az Ő feladatuk, ne egy klub vagy Pub tulaja foglalkozzon ezzel.
Egyébként meg ha most a "pénzt hozó" belvárosra szállnak rá, akkor én csak annyit kérdeznék, hogy korábban a más dolgokról elhíresült külvárosi helyek miért nem kerültek felszámolásra???
Miklós Szelindi remek hozzaszolasat kozvetitem.
A közterületi mocsok abból fakad, hogy egyrészt NEM BENT MENNEK KI..., másrészt a környező éjjel-nappal nyitva tartó boltokban veszik meg a piát, és az utcán fogyasztják el, mert a szórakozóhelyen drága, harmadrészt meg kijárnak bagózni, mert bent nem lehet.
Ebből egyenesen következik, hogy a mellékhelyiségek a beengedett létszámhoz képest alul-méretezettek, még egy részegnek is derogál a használatuk, stb. Megoldás: meg kell növelni az illemhelyek számát, és óránkénti takarítást kell bevezetni, mint pl. a McDonalds-nál.
És bizony, a szórakozóhelyek környékét is folyamatosan takarítani kellene.
A sűrűn járőröző rendőröknek büntetni kellene az utcai italozást, hangoskodást, szemetelést.
Legjobb lenne a legfelkapottabb környékeken állandó rendőri jelenlétet biztosítani, akik időnként benéznének a szórakozóhelyekre is, hogy ne szolgáljanak ki olyan személyeket, akik az ajtón kívül már összecsuklanak, összehányják, összecsinálják magukat.
Nem vitatom a KULTURÁLT szórakozás jogát, de a lakóknak is joguk van a pihenéshez, a rendes, tiszta környezethez. Most azonban az egyik jog semmibe veszi a másikat, és ez nem védhető sem a turizmus bevételeivel, sem a munkahelyekkel, mert az aludni akarók is dolgozó emberek.
Egyszóval az önkormányzatnak, a rendőrséggel karöltve inkább azon kellene munkálkodniuk, hogy az utcákon milyen módon lehetne hatékonyan és eredményesen fellépni a zajongókkal szemben.
Szurkolok a Szimplának, és a többi hasonlóan színvonalas szórakozóhelynek is a megmaradásáért!
Szép Erika
Kazinczy u. 12. szám alatti "pártoló" lakos.
Re:
#8: - Ebből az következik hogy???? Vigyázz a szádra, divatnáci!
Re: Re:
#22: - Re: Helyettem írtad le, mit gondolok. Pénztelen ember otthon iszik, illetve hol is? Ja, az utcán! :D És volt mégvalaki, aki a szórakozóhelyeken való dohányzást beszüntettette. Azért vannak sokan zárthelyű kocsmák/pubok/romkocsmák előtti placcokon sokan, mert nem tudnak bent rágyújtani.
épp ma reggel olvastam egy cikket és a hozzászólásokat az új magyar oktatási rendszerről. érdekesnek találtam, hogy a szórakozó vitakör sokkal kulturáltabb, mint a tanulni vágyó... bár itt is előfordulnak összetűzések. ne feledjük, hogy a XXI. században élünk, itt már nincs helye antiszemitizmusnak, se annak, hogy név alapján ítéljünk meg valakit.
a témához kapcsolódva annyit tudnék megjegyezni, hogy amennyit én észrevettem a szórakozóhelyek életéből az az, hogy méltán híres nemzetközi szinten. sok külföldivel beszélgettem már, és mind dicsérte a magyar éjszakai életet. ha ezt is elvesszük, akkor mi marad, amire büszkék lehetünk?? talán még mindig húzzuk elő a zsákból az aranycsapatot?? azok az idők már elmúltak!
a romkocsmák kifejezetten ügyelnek a hírnevükre, a biztonságra, és hogy megfelelően működjenek. 10 lépésnyire a bejárattól már nem lehet a zenét se hallani. bár azt elismerem, hogy a WC takarítás rendszeresebbé tételét törvénybe lehetne iktatni, nem korlátozni a nyitva tartást. 10 esetből talán egyszer ha előfordul, hogy éjfél előtt eszembe jusson elindulni (itthonról).
ezen felül azt kell mondjam, a koszos utcákról, hogy ne higgyük már azt, hogy ez a főleg külföldi szórakozó közönségen múlva a városunk tisztasága... hány de hány olyan magyar középkorút láttam már, aki csak úgy elpöcköli a cigicsikket... felháborító! és ki szól rájuk? ez lenne a közterület felügyelők feladata, nem a BKV segítése...
Tisztelt Bíróság!
Re:
Érdekes ,hogy más Európai városokban a vendégek jobban viselkednek. Kinek jutna eszébe pl bezárni a londoni Sohoban egyetlen presszót is ? Az igaz ,hogy az utcán rendőrök vannak és nem lehet duhajkodni. Itt is ez lenne a megoldás.
| This discussion has been closed. |