A választói összefogást támogató nyilatkozat
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
jobbikos görénynek
Na mi van jobbikos görény, neked megérte a hőbörgés????? Mert nekem qurvára nem!!!!!
Re: Re: Re: Büdöskomcsi féregnek
#775: - Re: Re: Büdöskomcsi féregnek
Orbán Viktor nem a diktatúra ellen, hanem az azt építö politikusok ellen harcolt, mondta a Parlamentben legutóbb.
Re: LMP? NEM!
Én sem szerete az LMP-t, bár néhány megnyilvánulásukkal egyetértek. Azért azt el kell dönteni, hogy mit akarunk. Ha a jelenlegi kormány leváltását, akkor az a legfontosabb és akkor az LMP 5-7% os támogatására is szükség lesz. Ha leváltottuk Orbánékat és visszaállt a demokrácia rendszere, lesz rá idő, hogy tisztázzunk néhány tévedést, félreértést, sértést, stb. ÖSSZEFOGÁS, ez a legfontosabb, mert a duzzogás egymásra csak Orbánéknak segít.
Re: Re: Re: Büdöskomcsi féregnek
#775: - Re: Re: Büdöskomcsi féregnek
Pert akarsz veszíteni, gané?
Eleg volt az ellensegeskedesböl! Demokraciat es joletet
Orbán azt mondta...
Re: Orbán azt mondta...
#783: Baloldali - Orbán azt mondta...
Szegény! Szereti a bablevest? Viszek neki, de hová?
Re: Re: Re: Re: Büdöskomcsi féregnek
#778: dorfi - Re: Re: Re: Büdöskomcsi féregnek
Hazudni én is tudnék, csak nem szoktam.
Re: Orbán azt mondta...
#783: Baloldali - Orbán azt mondta...
nem, mert rettenetes
Re: ocsmány büdöskomcsi féregnek
#777: melós - ocsmány büdöskomcsi görénynek
Ezt örömmel hallom. Csak azt nem, hogy még mindig nem fordultál föl éhen, te ocsmány büdöskomcsi féreg.
Re: Re: Re: Re: Büdöskomcsi féregnek
#778: dorfi - Re: Re: Re: Büdöskomcsi féregnek
Hát ez, ugye, a nagyon ocsmány büdöskomcsi görényekre jellemző kifordítása Orbán szavainak. Pont ahogy Kövér szavaival is csinálta az őszödi böszme 2002-ben:
- ↑ „Mi csináltuk meg a "köteles akciót" is. Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket (...) És összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó még a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés.” – Debreczeni József: Az új miniszterelnök (Budapest, 2006, Osiris Kiadó) ISBN 9633898447
Re: Re: Re: Ocsmány JOBBIKOS GÖRÉNY!!!
#787: - Re: lusta sz@r jobbikos görénynek
Biztos ocsmány jobbikos görény, te szereted otthon verni a répát, és a nyomoroncaiddal tartatod el magad.
Én is eltartanálak, vagy 2 percig a X-ről. Szebb lenne nélküled/tek a világ!!!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Büdöskomcsi féregnek
#788: - Re: Re: Re: Re: Büdöskomcsi féregnek
Mi van, Adolf, bírod még? Volt egy vendégem délután, nem ismerte ezt a fórumot, megmutattam neki, annyi volt a véleménye, hogy téged fel kéne jelenteni. Azért az megnyugtat, hogy nem csak nekem vagy gyomorforgató. Arra viszont beveszem, amit a dokitól kaptam.
Re: Re: Orbán azt mondta...
#786: dorfi - Re: Orbán nem mindegy mit mond???
Orbán egy leamortizálódott senki, már Grazban alig tudják kordában tartani. Lehet meg sem éri a választásokat?
Amit mond, az viszont valóban maga a rettenet!!!!!
Re: Re: Re: Re: Ocsmány büdöskomcsi féreg!!!
#789: melós - Re: Re: Re: Ocsmány büdöskomcsi féreg!!!
A világ akkor lenne sokkal szebb, ha te egyáltalán meg sem születtél volna, te fölöttébb ocsmány és fölöttébb undorító büdöskomcsi féreg.
Undorító büdöskomcsi férgek!
Re: Re: Re: Re: Re: Ocsmány büdöskomcsi féreg!!!
#792: - Re: Re: Re: Re: Ocsmány büdöskomcsi féreg!!!
Attól, hogy te gusztustalanul ordítasz, mert mást nem tudsz, azt hiszed, hogy értékes ember vagy? Nem, nem vagy az, a vesztedet érzed és ettől vagdalkozol. Szánalmas kis senki...
Re: Re: Re:
Egy betűt elüt valaki, neked már értelmezőszótár kell? Igaz, ez is egy szint - földszint.
Re:
Kedves Miki! A sok jobbikos fórumölő büdöskomcsizás után felüdülés volt soraidat olvasni. Minden szavaddal egyetértek.
Soha többé MSZP-t, soha többé Gyurcsányt vagy embereit!
| This discussion has been closed. |
Közben gyönyörködjünk!!!
Azok a szép napok...
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=118174888334746&set=a.100987960053439.2933.100004267053171&type=1&theater