A választói összefogást támogató nyilatkozat
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: Re: tökmindegy
#376: Tibapó - Re: Re: tökmindegy
A petició készítője nem látja az aláírók mailcímét, elvileg ugyan tud nekik üzenni, de csak itt ezen a petíció-felületen, és ez sem működuóik, kipróbáltuk.:(
Re: Re: Re: Tibiapó
Tibiapó, ami nem megy, ne erőltessük! A +++jobboldal már "levitézlett", mint +++nagybányai Horthy Miklós, Isten nyugosztalja őket.
Re: Re: Re: Re: Tibiapó
#378: anyóca - Re: Re: Re: Tibiapó
Béka poraira...
Re: Re: Re: tökmindegy
#376: Tibapó - Re: Re: tökmindegy
Az gáz. Akkor mindenféleképpen kell egy papíralapú aláírásgyűjtő pontot szerezni - gondolom ott felírják az elérhetőségi adatokat, illetve fel kell iratkozni az egyik szimpatikus szervezet hírlevelére.
Vendég 372-nek
Környezet
Re:
Ez olyan volt, mintha én írtam volna. Gondolataimban olvastál, katimami, kedves druszám.
Re: Re: Re: Re:
Te semmit nem értesz, névtelenségbe burkolódzó értetlenke. Én nem azt mondtam, hogy a határon túli, kettős állampolgárok, akik a FIDESZ-től kapták az adományt, hogy rájuk szavazzanak, a baloldalra szavazzanak, hanem azt mondtam, hogy egyáltalán ne szavazzanak. De ezt te vagy nagyon nem érted, vagy akkora benned a gyűlölet, hogy hiába is érted és a lelked mélyén velem értesz egyet, sosem fogod beismerni. Érted, értetlenke?
Re:
Ha ez most a baloldalra vonatkozik, akkor legyen igazad, fogjunk össze akár kényszerből is. Ezt a kényszert a FIDESZ szülte, remélem, minden felelősen gondolkodó magyar állampolgár elmegy regisztrálni, majd szavazni. Az ország jövője a tét. Nagy szabak, de igaz szavak.
Együtt
Re:
Szegény dolgozó nép! Ezt most nem gúnyból mondom. Én ma - egyenlőre - nyugdíjasként jobban érzem magam. A nyugdíjamat mé nem vették el. A létbiztonságomat már régen, az első Orbán kormány alkalmával, majd utána a 8 évben nyújtott visszataszító ellenzéki politikájukkal, a mostani őrületükről már nem is beszélek. Szegény Magyarország!
ÖRÖK ÉLETRE EL KELL ŐKET ZAVARNI, FOGJUNK ÖSSZE!!!
Re:
Akkor mit Vendégeskedsz itt nálunk?
Menjél a megváltódhoz és erősen imádkozz érte, mert bajban van.
Re:
#20: - Hát akkor csak fizesd a 27%-os ÁFÁ-t, a csekkadót, a biztosítási adót és a többi sarcot.
Másképp nem fog menni.
Ha szétmorzsolódtok "hatalmi harcokban", akkor vége a dalnak.
Poli.
El a kezeket a DEMOKRÁCIÁTÓL!!!!!!!!!!
Mindezek érdekében orbán viktort és társulatát le kell váltani!
Minden egyes BALOLDALI párt e cél érdekében tegyen meg minden tőle telhetőt, össze kell fogniuk, ha tetszik, ha nem!!!!!!!!!!
együtt #26
nagymértékben árt és ártani fog. Ezt tapasztalhattuk
az elmult években.Amennyiben a CÉL FONTOS, akkor a kicsinyes,személyeskedő ellentéteket meg kell szüntetni!!!!.
Re:
Persze hogy sejtik, hiszen ők hangosabban énekelték 25 éve mint te vagy én.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: tökmindegy
#375: Aláíró - Re: tökmindegy
Rosszul gondolod. Nem kerülnek el.