Buda Cash károsultak Petíciója
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Károsult vagyok az állam szeme láttára teljesen ellehetetlenítenek bennünket. Családok mennek tönkre. Amit kérünk az nem több, mint ami jogosan megjár minden károsultnak. Az állam felelőssége egyértelmű. Jó lenne végre megmutatni az összefogás erejét. Na annak lenne eredménye. Félek, hogy még sokáig semmibe vesznek bennünket ha tűrjük!
Jó lenne tudni, hogy ki az a néhány ember, aki kártalanítva lett. Csak nem a tűzhöz közeliek?
Ezt a petíciót a felszámolón kívül a BEVA-hoz, MNB-hez és talán a Miniszterelnökséghez is el kell küldeni. Hát ha mi is kapunk előbb-utóbb egy törvényt, hogy rendezzék a kötelezettségüket velünk szemben.
Hihetetlen mit tesznek velünk.
Sajnos az az érzésem, hogy ezzel a petícióval sem érünk el semmit, mert polttal, pintérrel, orbánnal és sleppjével az élen 'tesznek' az egész problémánkra! A magyar emberek "megmentésén" ügyködnek éppen, így nem érnek rá velünk foglalkozni a független alkotmánybíróságnak nevezett báb támogatásával!
A Felszámolótól személyre szóló értesítést semmiről nem kaptam. Adataimat kiadták egyéb pénzintézetnek, mely tényt számlanyitásra szóló megkeresésekből tudok.
Sajnos nem jogállamban élünk. Birkának vagyunk elkönyvelve. Amíg nem fogunk össze, mindenkit külön-külön lehúznak, megkárosítanak, meglopnak, meghazudnak, megcsalnak, különböző módszerekkel.
| This discussion has been closed. |
Szeretném visszakapni az életem során megspórolt pénzemet!
Semmiféle korrekt tájékoztatást nem kapunk, csak a süket duma, a hazugságok és a folyamatos lopás!!!!