André Goodfriend legyen nagykövet
A petíció célja
Vendég#26 Nov 18, 2014, 13:26
Senki sem gondolta, hogy nekünk kell kijelölni a nagykövetet. Ez csak egy szimbolikus petíció, de remélem, Goodfriend úrhoz is eljut a híre!
Vendég#27 Nov 18, 2014, 16:12
Ha kócos(de már korrigált)fogú szőke szenátor asszony lobbizhatott, mi miért ne? És mi nem is teszünk zsebre milliárdokat a Gripen ügyből, mi tiszták vagyunk.
Vendég#28 Nov 18, 2014, 18:32
Nem gondolnam, hogy barki azt hitte, hogy ennek a peticionak az alairasaval mi kijelolni akarjuk a nagykoevetet, sokkal inkabb arrol van szo, hogy igy akarjuk elismeresunket kifejezni Andre Goodfriendnek a magyar demokracia helyreallitasaert es a korrupcio ellen kifejtett tevekenysegeert.
Vendég#29 Nov 18, 2014, 20:05
Mivel kormányunk már nem gondolkodik józanul, így a mi dolgunk kijelölni a nagykövetet.
Aki egy komoly, gerinces ember.
Aki egy komoly, gerinces ember.
Vendég#30 Nov 19, 2014, 06:02
Változatlanul aláirom a peticiót
Vendég#31 Nov 19, 2014, 10:18
A mi petíciónkat még csak összehasonlítani sem lehet a "szenátorok" évekkel ezelőtti akciójához. Ez egy visszafogott, udvarias kérés, óhaj, ami el kell, hogy jusson az illetékes fülekhez. Köszönöm, hogy elindítottad, Noémi.
Üdvözlettel
Boródi Erzsébet
Üdvözlettel
Boródi Erzsébet
Vendég#32 Nov 19, 2014, 10:48
Nekem ezzel nem volt problémám.A helyzetet átláttam. További egyetértés !
Vendég#33 Nov 19, 2014, 14:22
Valóban nem tisztünk sem a kijelölés sem egyéb hivatalos kérdés megválaszolása. Viszont, azt gondolom, hogy gesztusértékű részünkről annak a támogatása aki több honfitársunk szemét nyitotta ki mint bármely hazai politikus, politológus, újságíró, stb...
Szóval támogatom továbbra is a gondolatot a fentiek mentén.
Szóval támogatom továbbra is a gondolatot a fentiek mentén.
Vendég#34 Nov 20, 2014, 08:16
Re:
Nem a mi tisztünk kijelölni egy ország nagykövetét, de az urat tiszteljük, sajnáljuk, hogy a mi kormányunkban még nincs hozzá hasonló diplomatikus ember. Igazi demokrata, tőle van mit tanulnunk. Tisztelettel: Berta Ezter
Vendég#35 Nov 27, 2014, 08:09
Legalább annyi jogunk van hozzá, mint a Fidesz "szenátor asszonyának", vagy mint a CÖF-nek. Amennyiben a kormányzat és pártja nem a normális módon foglalkozik a kérdéssel, mindenhez jogunk van! A "szolgáink" végezzék rendesen a dolgukat!
Vendég#36 Nov 27, 2014, 09:37
Kedves Noémi!
Azt valóban nem mi jelöljük ki, hogy ki legyen nagykövet, de lojalitásunkkal, szívesen támogatjuk Goodried úrat.Tudjuk, hogy amit közöl az nem az Ő személyes véleménye, de véleményem szerint hitelesen, elfogultság nélkül az Egyesült Államok törvényein belül közli azokat.
Üdvözletttel: Dávid Irén
Azt valóban nem mi jelöljük ki, hogy ki legyen nagykövet, de lojalitásunkkal, szívesen támogatjuk Goodried úrat.Tudjuk, hogy amit közöl az nem az Ő személyes véleménye, de véleményem szerint hitelesen, elfogultság nélkül az Egyesült Államok törvényein belül közli azokat.
Üdvözletttel: Dávid Irén
Vendég#37 Nov 27, 2014, 12:13
Valóban nem a mi dolgunk, de ennek szándéka sem merült fel bennem. Mindenki aki erre hivatkozik, szerintem szeret túlzásokba esik, vagy fogalomzavarban szenved. Az én értelmezésemben ez a petíció egy óhajtást, fejez ki. Vagyis azt jelenti, ha Ő lenne a nagykövet, örülnénk neki!!! Mindenki, aki ennél több jelentőséget tulajdonít az oldalnak, tunulja meg értelmezni a szavakat, vagy kérjen tolmácsot!!!
Vendég#38 Nov 27, 2014, 14:43
Nagyon örülök, hogy mi vagyunk többen! :)
Vendég#39 Nov 27, 2014, 15:50
Együtt örülünk e hírnek:))
Vendég#40 Nov 27, 2014, 18:01
Mindenki tudja, hogy nem tőlünk függ a nagykövet kiválasztása, viszont pozitív jelzés az Államok felé, hogy nem csak bunkók élnek itt. Remélem majd eljuttatod a követségre mindkét eredményt, biztos vagyok benne, hogy értékelni fogják! Örültem a kezdeményezésednek, emiatt írtam alá - köszönöm!
Bácskai Irén
Bácskai Irén
Vendég#41 Nov 28, 2014, 14:19
Lehoczki Noémi!
Nagyon jól tetted, hogy elindítottad ezt a petíciót!
Igenis a mi dolgunk, jogunk, hogy hozzászólhassunk országunkban folyó folyamatokhoz.
Én köszönöm neked!
Tisztelettel: Kata
Nagyon jól tetted, hogy elindítottad ezt a petíciót!
Igenis a mi dolgunk, jogunk, hogy hozzászólhassunk országunkban folyó folyamatokhoz.
Én köszönöm neked!
Tisztelettel: Kata