ALÁÍRÁSGYŰJTÉS AZ EGRI KÓBOR ÁLLATOK KILÖVÉSE ELLEN
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: Re:
Igazat adok neked, az állatot le kell ilyenkor lőni, ha bizonyítottan embert ölt. De akkor a gyilkosokat miért csukják börtönbe, ha bizonyítottan embert öltek? Tudom, nem témához kapcsolódik, csak megfogalmazódott bennem a kérdés.
Re: Re: Re: Re:
A: Nem egy kutya után általánosítok.
B: Kutya utcán törvény szerint pórázzal, szájkosárral és gazdával lehet.
Re: Re: Re: Re:
Ha rajtam múlna a gyilkos mehet kőfejtőbe, vagy hasznot termelni, vagy ha már nem hoz hasznot, elhalálozhat. De nem rajtam múlik (sajnos) =)
Re:
A gyerekes egy példa volt, de ha te tudod/akarod annyira felügyelni a gyerekd, hogy ne csúszdázz kisfiam, hátha van kutyasz@r a homokban(hogyne volna, gyakran az idióta kutyatatrók viszik oda a kutyát, hogy a dolgát végezze), akkor azért az eléggé necces. Szeretem a kutyákat, de a embereket méginkább. Az, hogy te nem így vagy ezzel? No comment. =)
Tisztelettel Greguss Andrea
Amúgy innen üzenem minden faszkalap, gerinctelen állatkínzónak, hogy kezdjenek a saját súlycsoportjukkal, ne pedig egy náluk kisebb, védekezésre alig képes élőlénnyel.
Jómagam képes voltam arra, hogy pénzt és fáradságot nem kímélve 16 egészséges és 1 beteg kutyát felneveljek, képes voltam arra, hogy enni adjak nekik, képes voltam arra, hogy a későbbi évek folyamán két kutyát befogadjak és őket is gondozzam. Képes voltam pénzt és fáradságot nem kímélve felnevelni 7 macskát, természetesen amikor elérkezett az idő korlátoztam a szaporulatot. HOMO HOMINI LUPUS! És ennek ne a szerencsétlen állatok igyák meg a levét.
Re:
Ha itt lehetne lájkolni ezt a beírást most lájkolnám!! Ez egy igazi jóérzésű és okos gondolkodás! Azt hiszem ettől a hozzászólóról példát lehetne venni pedig Őt is érte konfliktus a kóbor kutyák részéről mégis tudja hogy nem az a szegény állat a hibás hogy ide jutott!!
Re: Re:
Én is egyetértek vele, szinte kivétel nélkül minden gyilkos állatok kínzásával kezdte...
William Lyon Phelps
Nincs mit hozzáfűznöm, valószínű hogy a "kedves" volt gazdák soha nem olvasták a Kis Herceg-et...
ŐK UGYANÚGY ÁRTATLANOK, MINT A MA SZÜLETETT BÁRÁNYOK, A VILÁGRAJÖVETELÜK ELŐTT KELLENE GONDOLKODNI!!!
NEM PEDIG KIDOBNI, ELZAVARNI, ÉS MAGÁRA HAGYNI!!!
HA EGYSZER BEFOGADTÁL EGY ÁLLATOT, KÖTELESSÉGED ŐT ÉLETE VÉGÉIG SZERETNED, ÉS GONDOZNOD!!!
| This discussion has been closed. |