Peticiok.com

MINDEN EDDIGINÉL KEMÉNYEBBEN TÁMADJA SOROS GYÖRGYÖT A MAGYAR KORMÁNY. TILTAKOZZUNK!

Tájékoztatás

Vendég#76 Jul 11, 2017, 11:28

Re:

#10: -  

Az is felmerült, hogy jogszabályellenesen használta és módosította a képet...

Vendég#77 Jul 11, 2017, 19:40
Nagyon szépen köszönjük.
Sajnos lassan mindent és mindenkit elnyomnak, lehetetlenné tesznek, akik nem az ő táborukba tartozik.
Köszönjük eddig munkádat, - én csak neten keresztül tudok részt venni, mert nagyon nehezemre esik a járás, sajnos elég beteg vagyok.
Azért, ha bármiben tudok segíteni nagyon szívesen vállalom.
Szeretettel: Papp Anikó
Vendég#78 Jul 11, 2017, 19:46
Nem a peticiok.com-n terjed a vírus, ergo a facebook-nak semmi köze a dologhoz. Ennyien vagytok és kész.
Vendég#79 Jul 11, 2017, 20:09
Nagyszerű asszony vagy, köszönjük hogy belekezdtél és reméljük még többen leszünk. Öleléssel Lehel Katalin.
Vendég#81 Jul 12, 2017, 05:44
Nem leállni - bekeményíteni!
Vendég#82 Jul 12, 2017, 08:16
nekem is belemásztak az idővonalamba komcsi libsi lettem
Vendég#83 Jul 12, 2017, 10:03
Köszönöm a petíció indítását. Rupert Mária
Vendég#84 Jul 13, 2017, 15:47
Kedves Dárdai Zsuzsa !! Sajnos igazat kell, hogy adjak annak a barátjának, aki szerint a petíció gyenge lépés a kormány politikája ellen !!! Ennek ellenére írtam és írok még a későbbiekben is alá ilyen témában is hozzám eljutott petíciót, mert bízom abban, hogy valami csoda történik és a szelíd módon tudtukra juttatott véleményünk eléri a célját !!! Tudatni kell azokkal, akikeket ez a kormány kipécéz magának és felhasználja őket a gyűlöletkeltésre, amivel hitük szerint még nagyon sok éven keresztül élhetnek , hogy ezek az emberek, bármilyen magas pozícióba repítette őket a jó sorsuk, nem azonosak azokkal a magyar emberekkel, akik reményeim szerint még mindig az ország többségét alkotják , akik nem veszítették el a józan ítélő képességüket !!!!
Vendég#85 Jul 16, 2017, 07:31

Re:

#15: -  

A petíció, mint eszköz hatástalan. Átveszi valaki, egy a rangsorban sokadik valaki talán el is olvassa. Én még nem hallottam olyan petícióról, mellyel eredményt értek volna el. Hozzáteszem, hogy a tüntetések, tiltakozások is rendre erre a sorsra jutnak. A hatalom bebástyázta magát a jogszabályok átírásával annyira, hogy az Alaptörvényükben szereplő népképviseleti hatalomnak csúfolt rendszerből gyakorlatilag kiirtottak minden lehetőséget arra, hogy két választás között akár a nép, akár az ellenzék érdemben bele tudjon szólni bármibe is. Ezt tapasztaltam az utóbbi években.
Mindezek ellenére aláírtam.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.