MINDEN EDDIGINÉL KEMÉNYEBBEN TÁMADJA SOROS GYÖRGYÖT A MAGYAR KORMÁNY. TILTAKOZZUNK!
Tájékoztatás
Nem csak FB van, más források is léteznek az aláírások gyűjtéséhez. Sokan nem csatlakoztak a FB-hoz, különböző okok miatt.
Azt gondolom, az utcai akciókkal vigyázni kell, nehogy a Fidesz víziói valóra váljanak a zavargásokkal kapcsolatban.
Sokan, csendben, békésen.
Köszönöm, hogy létrehozta a petíciót!
Óriási a jelentősége, még akkor is, ha sokan nem írják alá.
Üdv. Döbrentei László
Köszönjük a munkádat, sajnos ez a szemétláda már megírta a Mazsihisznek, hogy nem hagyja abba, sőt, még a Metrón is terjeszti. Nem hiszem, hogy más segítene az ügyünkön, mint feljelenteni nemzetközi bíróságon, részben Soros személyiségi jogainak megsértése miatt, amibe neki is bele kellene egyezni, valamint antiszemita, gyűlöletkeltés elősegítése miatt . Gondolom egy ügyvéd szakavatottabban meg tudja fogalmazni, milyen nemzetközi jogba ütközik az újabb szemétsége. Erről a féregről csak a legmélyebb megvetéssel tudok beszélni és miatta tanultam meg egy csomó átkozódást.
Vág Kati
Minden lehetőséget ki kell használnunk, hogy elmondjuk a véleményünket. Négyszemközti beszélgetés, petíció, demonstráció, bármi. A lényeg, hogy ne adjuk fel. Sokan vagyunk. Találjuk meg egymást és fogjunk össze.
Zsuzsának köszönet! Tisztelettel: Farkas Anna
Re:
Köszönöm, javítom. Nemet klaviatura van a gepen, es sok a melléütesem....
Ne veszítsd el kedvedet, a vasút ellen nem lehet... Vigyázz, ha jön a vonat!
Szeretettel, István
Köszönöm a tájékoztatást és további erőt és egészséget kívánok. Üdvözlettel Farkasné Várbíró Dóra
Köszöntés
Kedves Zsuzsa!
Ismeretlenül is közel állsz hozzám. Minden korrekt lépést ki lell használnunk az inkorrektekkel szemben. Melleted, helyesebben Veled vagyok. Tisztelettel: Bálint-Pataki József
Én aláírtam és nagyon örülök annak, hogy legalább 7500 gondolkodó ember is aláírta!
Minden tiszteletem az Öné, sok kitartást és még több támogatót kívánok!
Kellemes hétvégét.
Üdvözlettel: Ördögné Klára
5. sor: "Én, mint írtam, zsigerből"... (hiányzik a vessző az 'írtam' után.) Utolsó sor: "Szép hétvégét" (nem 'szép hétvéét'.)