MINDEN EDDIGINÉL KEMÉNYEBBEN TÁMADJA SOROS GYÖRGYÖT A MAGYAR KORMÁNY. TILTAKOZZUNK!
folyt.
Re:
#11: - Össze kell fogni mindenkinek aki el akarja takarítani ezt a garnitúrát, és rá kell kényszerítenünk az ellenzéket is, hogy tegyék meg a szükséges léoéseket.
Ennek bizonyítéka , hogy egy hete tették ki a metro mozgólépcsője mellé végig a plakátokat. Ma sok helyen jártam mindenhol kint vannak a plakátok ( Szigliget , Badacsony , Budapest perem kerületei stb stb. )
Ma már újabb célpontot találtak, Bayer Zsolt ismételt támadást indított Ferenc Pápa ellen.
...és ez így megy tovább....
Tiltakozzunk a gyűlöletkeltés minden formája ellen. Terjesszétek!
Várpalotán lakom és sajnos még mindig látható itt is a plakát.
"Teljes győzelemnek" csak azért lehet nevezni, mert mindenki reagál erre a népbutító kampányra- mert csak akkor lehet nem észrevenni, ha behúnyt szemmel járunk az utcán. A reakciók -átfirkálások, leragasztások- is azt bizonyítják, szerencsére, hogy ez a szemét hadjárat felháborít mindenkit.
Addig szítják a gyűlöletet, míg háború nem lesz!
Mi a teendő
A gyűlöletkeltés napról-napra erősödik, az ellenzék tiltakozása napról-napra gyengül. Orbán és csapata az arcunkba röhög. Újabb és újabb koncot dobnak közénk. Soros György mellé tegnap felsorakoztatták Ferenc pápát, de a CEU- és a civilek elleni támadást is a felszínen tartják….és persze mindent átsző a bevándorlás-vízió. A gyűlöletszítás naprakész. A „legjobbkor” betoppant hozzánk, Putyin után Netanjahu izraeli kormányfő. A társadalmi összkép egyre zavarosabb, az egymással szembeni gyanakvás nőttön nő. Tudatos politikai-hatalmi játszma bábfigurái vagyunk.
Strukturális tehetetlenségbe süllyedve epekedünk a változásra, de nem tudunk megmozdulni. Indulataink vannak, igazságérzetünk nyüszítve tiltakozik, de a cselekvésben gyengék, erőtlenek vagyunk. Az összefogás legelemibb szintjét sem lépjük meg…, de ha meg is lépjük, egy tüntetés, egy petíció után 5 perccel már szét is széledünk.
Orbán és csapata pedig röhög a markába.
8368 ember írta alá eddig a petíciót. 8368 emberért vagyok felelős. Miközben biztatok mindenkit a tiltakozásra, az ellenállásra, nem tudom, hogyan tovább…
Mi a teendő?
Dárdai Zsuzsa
Re: Mi a teendő
Szerintem nincs további teendő. Semmiképpen nem kellene bármelyik facebook oldal szintjére lehúzni egy aláírásgyűjtést állandó további megjegyzésekkel és hozzászólásokkal.
Re: Re: Mi a teendő
#43: Tóta József - Re: Mi a teendő
Kedves Tóta József,
A peticiót a gyűlöletkeltés minden formája ellen indítottuk, amelynek kiindulópontja a Soros György elleni plakát volt. Azóta minden nap kapunk egy újabb adagot.
Ez a lehetőség nem egy egyszeri tüntetés, amely után hazaballagunk, mint akik jól végezték dolgukat. Lelkiismeretem szerint felelős vagyok a 8403 aláíróért (akik száma, ha lassan is de folyamatosan növekszik) és Magyarországért.
Több lehetőség adódik. Folytatjuk a gyűlöletkeltés elleni petíciót, újabbat indítottunk, vagy a FB-n egy oldalt hozunk létre (ez utóbbi megoldás Ön szerint lealacsonyító...)
Én a folytatás mellett döntöttem. Nem tudom, törvénybe ütköző-e, hogy ezen a fórumon kapcsolatot tartok a gyűlölet ellen tenni akarókkal, mert nekem ez az első petícóm.
Könnyebb lenne befejezni, elköszönni, és csak a "saját" egyéb ügyeimmel foglalkozni, de úgy érzem, van itt még teendő.
A jövőben, ha az erkölcsi érzésem azt diktálja, újra írni fogok.
Üdv, D. Zsuzsa
Fáy Anna