Peticiok.com

MINDEN EDDIGINÉL KEMÉNYEBBEN TÁMADJA SOROS GYÖRGYÖT A MAGYAR KORMÁNY. TILTAKOZZUNK!

folyt.

Vendég#26 Jul 16, 2017, 09:02
Tavolitsak el haladektalanul a gyuloletkelto Soros György elle ni plakatokat !!!
Vendég#27 Jul 16, 2017, 09:04
Tavolitsak el haladektalanul a gyuloletkelto Soros György elleni plakatokat !!!
Vendég#28 Jul 16, 2017, 10:02
Ez a csodaember-Viktor- annyira lejáratja az országot és a magyarokat, hogy azt nagyon nehezen lehet majd,akár évtizedek alatt ujra helyreállitani. Arra nem gondol senki,hogy ideáramlik a sok külföldi, köztük rengeteg ujságiró ée befolyásos ember, mit fog szólni ezekhez a "csodálatos" óriásplakátokhoz. Ezek mind azt fogják erősiteni, hogy a civilizált világ, főleg nyugat, amilyen véleménnyel ma ir és kifejez orbánról az mid szószerint igaz, sőt bizonyos esetekben még negativabb, mint amit eddig láttak és hallottak. Szörnyü, hogy ebben a "bünbandában" nincs egy értelmes ember,aki ezt felmérné, és álljt parancsolna.Mindenkinek a figyelmébe ajánlom Heltai András és Német István most megjelent legujabb könyvét a Német Magyar kapcsolatokról és a határinyitásról.Eből kiolvasható, hogy milyen sok év munkája kellett ahhoz, hogy Magyarországot partnerként kezeljék nyugaton és a világban, és ebben a németek óriási segitséget adtak. Most meg mindenkivel összerugjuk a port, az állam és kormányfők menekülnek Orbántól,ide senki nem jön, őt sehova nem hivják, (kivétel a keleti tömb diktátorai) Magyarországnak nyugattal kell kereskedni, nem pedig a távoli kelettel,akik nehezen elérhetők, és stabilitásukat senki nem garantálja.Ezt gondolja meg a választópolgár, hogy legközelebb hova huzza az X-et!
Vendég#29 Jul 16, 2017, 13:01

Re:

#11: -  Össze kell fogni mindenkinek aki el akarja takarítani ezt a garnitúrát, és rá kell kényszerítenünk az ellenzéket is, hogy tegyék meg a szükséges léoéseket. 

Vendég#30 Jul 16, 2017, 15:18
Úton a Kozma utcába nyolcszor találkoztam a plakáttal
Vendég#31 Jul 16, 2017, 19:01
Teljesen nyilvánvaló, hogy a Kormányfő bejelentése azért történt , mert kezdték leszedni a plakátokat. Jegyzem zárjelben , le is állt sajnos a leszedés. Most is jól számolt !!!
Ennek bizonyítéka , hogy egy hete tették ki a metro mozgólépcsője mellé végig a plakátokat. Ma sok helyen jártam mindenhol kint vannak a plakátok ( Szigliget , Badacsony , Budapest perem kerületei stb stb. )
Anonymous#32 Jul 16, 2017, 19:30

Ma már újabb célpontot találtak, Bayer Zsolt ismételt támadást indított Ferenc Pápa ellen.

...és ez így megy tovább....

Tiltakozzunk a gyűlöletkeltés minden formája ellen. Terjesszétek!

Vendég#33 Jul 16, 2017, 22:19
Megerősítem, hogy Tatabányán és környékén, változatlanul fenn vannak a Soros György elleni plakátok július 17-én.
Vendég#34 Jul 16, 2017, 22:31
Kedves Zsuzsa!
Várpalotán lakom és sajnos még mindig látható itt is a plakát.
Vendég#35 Jul 17, 2017, 07:04
"Teljes győzelemnek" csak azért lehet nevezni, mert mindenki reagál erre a népbutító kampányra- mert csak akkor lehet nem észrevenni, ha behúnyt szemmel járunk az utcán. A reakciók -átfirkálások, leragasztások- is azt bizonyítják, szerencsére, hogy ez a szemét hadjárat felháborít mindenkit.
E.#36 Jul 17, 2017, 07:06

"Teljes győzelemnek" csak azért lehet nevezni, mert mindenki reagál erre a népbutító kampányra- mert csak akkor lehet nem észrevenni, ha behúnyt szemmel járunk az utcán. A reakciók -átfirkálások, leragasztások- is azt bizonyítják, szerencsére, hogy ez a szemét hadjárat felháborít mindenkit.

Vendég#37 Jul 17, 2017, 07:21

Addig szítják a gyűlöletet, míg háború nem lesz!

Vendég#38 Jul 17, 2017, 12:35
Tenni kene ellenuk nagyon gyorsan valamit, nem szabad megvarni a valasztasokat! Sajnos az ellenzek ugyanugy szemleli az esemenyeket, mint a nep.Jo lenne mar felebredni Csipkerozsika almunkbol.Mar mindent elloptak,de van meg mit szetverni.
Vendég#39 Jul 18, 2017, 10:39
Ez után is fenntartom azt a véleményem, hogy egy egész kormány, hálátlanul, jogtalanul, aljas módon, egyetlen embert üldöz és csinál belőle minden segítsége ellenére ellenséget, ami FELHÁBORÍTÓ!
Anonymous#40 Jul 18, 2017, 14:14

Mi a teendő

A gyűlöletkeltés napról-napra erősödik, az ellenzék tiltakozása napról-napra gyengül. Orbán és csapata az arcunkba röhög. Újabb és újabb koncot dobnak közénk. Soros György mellé tegnap felsorakoztatták Ferenc pápát, de a CEU- és a civilek elleni támadást is a felszínen tartják….és persze mindent átsző a bevándorlás-vízió. A gyűlöletszítás naprakész. A „legjobbkor” betoppant hozzánk, Putyin után Netanjahu izraeli kormányfő. A társadalmi összkép egyre zavarosabb, az egymással szembeni gyanakvás nőttön nő. Tudatos politikai-hatalmi játszma bábfigurái vagyunk.
Strukturális tehetetlenségbe süllyedve epekedünk a változásra, de nem tudunk megmozdulni. Indulataink vannak, igazságérzetünk nyüszítve tiltakozik, de a cselekvésben gyengék, erőtlenek vagyunk. Az összefogás legelemibb szintjét sem lépjük meg…, de ha meg is lépjük, egy tüntetés, egy petíció után 5 perccel már szét is széledünk.
Orbán és csapata pedig röhög a markába.
8368 ember írta alá eddig a petíciót. 8368 emberért vagyok felelős. Miközben biztatok mindenkit a tiltakozásra, az ellenállásra, nem tudom, hogyan tovább…
Mi a teendő?

Dárdai Zsuzsa

Vendég#41 Jul 18, 2017, 15:20
Vendég#42 Jul 20, 2017, 07:23
Pécsett hétfőn kezdték és keddre takarták le az összes (szerintem 30-40) óriásplakátot és szedték le a buszmegállókból a kisplakátokat. Azaz: a petíciózás, a plakátok kidekorálására és lekaparására irányuló akciók országszerte, valamint számos hazai és külföldi szervezet tiltakozása eredményes volt. Ennek örüljünk, és készüljünk a további küzdelemre, mert szükség lesz rá!
Tóta József#43 Jul 22, 2017, 15:29

Re: Mi a teendő

#40: - Mi a teendő

Szerintem nincs további teendő. Semmiképpen nem kellene bármelyik facebook oldal szintjére lehúzni egy aláírásgyűjtést állandó további megjegyzésekkel és hozzászólásokkal. 

Vendég#44 Jul 22, 2017, 17:21
Tiltakozom!
Vendég#45 Jul 23, 2017, 05:42

Re: Re: Mi a teendő

#43: Tóta József - Re: Mi a teendő 

Kedves Tóta József,

A peticiót a gyűlöletkeltés minden formája ellen indítottuk, amelynek kiindulópontja a Soros György elleni plakát volt. Azóta minden nap kapunk egy újabb adagot.

Ez a lehetőség nem egy egyszeri tüntetés, amely után hazaballagunk, mint akik jól végezték dolgukat. Lelkiismeretem szerint felelős vagyok a 8403 aláíróért (akik száma, ha lassan is de folyamatosan növekszik) és Magyarországért.

Több lehetőség adódik. Folytatjuk a gyűlöletkeltés elleni petíciót, újabbat indítottunk, vagy a FB-n egy oldalt hozunk létre (ez utóbbi megoldás Ön szerint lealacsonyító...)

Én a folytatás mellett döntöttem. Nem tudom, törvénybe ütköző-e, hogy ezen a fórumon kapcsolatot tartok a gyűlölet ellen tenni akarókkal, mert nekem ez az első petícóm.

Könnyebb lenne befejezni, elköszönni, és csak a "saját" egyéb ügyeimmel foglalkozni, de úgy érzem, van itt még teendő.

A jövőben, ha az erkölcsi érzésem azt diktálja, újra írni fogok.

Üdv, D. Zsuzsa

Vendég#46 Nov 24, 2017, 10:16
Tiltakozom én is!!!
Fáy Anna

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.