Peticiok.com

MINDEN EDDIGINÉL KEMÉNYEBBEN TÁMADJA SOROS GYÖRGYÖT A MAGYAR KORMÁNY. TILTAKOZZUNK!

Aláírás a Soros György elleni plakát miatt - közlemény

Vendég#101 Jul 07, 2017, 20:19
Köszönöm a lehetőséget, hogy legalább a szavazatommal én is véleményt nyílváníthattam. Teljes mértékben egyet értek a fent leírtakkal.
Vendég#102 Jul 07, 2017, 20:23

Sajnos erre a sorsra jut egy ország, amikor pökhendi, kikent-kifent, de lelkükben rongyos ficsúrok kezébe jutattjuk. Akiknek nyilván nem elég, hogy összeharácsolnak minden javat amihez a kezük hozzáfért, nyomorult szegényes nosztalgiából kifolyólag egy elsüllyedt dzsentri világ kényurainak álmodják meg magukat. Amihez az országot illik hozza(vissza)igazítani - legalábbis azt a disznóólat, amirol ök azt gondolják, aminek a terében ök mozognak. Számomra ök egy senkik, akik egyik ősöm szavaival élve - az éjszaka leple alatt sündörögtek be a hazába, a hatalomba mint a patkányok berágtak magukat. De számukra fontos visszaállítani egy letűnt kor szimbólumait, külcsíneit, annak minden mocskával egyetemben, úgy erkölcsileg, mint etikailag. Ehhez a színházhoz kellett újratámasztani a szegények, megtűrtek, idegen fajok, mas vallásúak kasztjait, akiket lehet a kiválasztott kasztokkal üldöztetni, megbélyegezni es had ne folytassam. A forgatókönyvet sajnos mar nagyon is ismerjük. Nekem Pál apostol története ugrik be mindig erröl, amikor Efezusban bebörtönözték, megkorbácsolták es a római katonai-parancsok elé vezették. Pál csak annyit mondott: a Császárhoz fellebezek! A parancsnok végigmérte, lefitymálta es szólt, Ahhoz rómainak kell lenned, en súlyos pénzt fizettem ezért a polgárságért. Pál válaszolt - én pedig ebben születtem. Mintahogy én is ebben szulettem, és igenis megkövetelem, hogy az öseim altal elfogadottakat, befogadottakat ugy tisztelje mint én, aki nem vettem ezt a magyarsagot. Mert ök akkor ugy akarták. És meginkabb megkövetelem most attól aki azáltal lett magyar, hogy egyik felmenöje megvette azt, vagy az éj leple alatt lopakodott bele. - Es hogy folytassam Pál torténetét; bizony az a mellét verö parancsnok abban a minutumban a lábaihoz esve könyörgött, hogy fel ne jelentse. Hát ennyi, ezeknek is ennyi. Súlyos pénzeken (természetesen a mi adóforintjainkból) megvett >>nemességük<< egy órában a földre hullik, abba sárba, amiből lett. De az általuk besározott lelkek itt maradnak még egy ideig óráig megint köztünk gyógyulásra esedezve! Istenünk, magyarok Istene, légy irgalmas a magyar népeddel! Segitsd az igaz harcunkat a hazánkért, a jövönkért!

Vendég#103 Jul 07, 2017, 20:41
en is koszonom h alairhattam Szasz Bela
adatbányász#104 Jul 07, 2017, 21:43

Re:

#1: amri -  

Én azt gondolom, hogy az a plakát orbán és cinkosainak a névjegye.

K Jutka#105 Jul 07, 2017, 22:03

Re:

#61: juju -  

Sajnos még kevesebb, mindössze 1 ezrelék

This comment has been removed by the person who wrote it.

MPR#107 Jul 07, 2017, 22:09

Szánalmas, ahogy lassan az egész országot szétfeszítő egyre dagadó probléma-gond halmazt megpróbálják egy ember nyakába varrni...

Vendég#108 Jul 07, 2017, 22:25
Érzésem szerint az elnöknek és a kormánynak is teljesen feleslegesen küldesz bármit ! Ezek nem véletlenül csinálják ezeket az agyatlan kampányokat.Pontosan ez a céljuk vele,amit el is érnek.Ezek utálják a Magyar Népet.Csak a pénzeket akarják az Uniótól is.Erős a gyanúm,hogy sokkal radikálisabb eszközökhöz kellene nyúlnunk ahhoz,hogy változás jöjjön.Ezeket demokratikusan nem lehet jobb belátásra bírni ! Csak az erőből értenek.
Vendég#109 Jul 07, 2017, 22:55

Köszönöm, hogy elindította! Mint látható, sajnos még fokozni is képesek ezt a gyalázatot! Nem szabad hagyni, hogy gyűlölködést szítsanak!

Prokai Judit

Vendég#110 Jul 08, 2017, 03:28
fábián györgy
sikeres#111 Jul 08, 2017, 05:15

Tiltakozás

Tiltakozom Soros György ellen indított lejárató plakát kampány ellen.

Vendég#112 Jul 08, 2017, 05:19

Ladislaus Gyomrolac47

szimba11.#113 Jul 08, 2017, 05:57

1. Köszönet érte!
szimba11.#114 Jul 08, 2017, 05:58

Re: Köszönet érte!

Vendég#115 Jul 08, 2017, 06:04
Lantaine dr Palotás Ildiko
Vendég#116 Jul 08, 2017, 07:00
Mélységesen egyetértek Önnel és köszönet bátorságáért, kiállásáért az emberségesebb és élhetőbb jövője érdekében !!!

Tisztelettel: Képli Edit
Vendég#117 Jul 08, 2017, 07:09
Amondó vagyok, hogy hülye nép a magyar amit jól mutat a szerény részvétel, a magas ingerküszöb és passzivitás .
Vendég#118 Jul 08, 2017, 07:10
Miért nem a pártok csinálják? Miért egy magánembernek kell megint bevállalni valamit? Miért nem Soros György gyermekei, unokái tesznek feljelentést? Vajon ki (kik) lesz a következő plakáton? Mindenesetre egyetértek Önnel.
Üdv. Nyári Pál
Anonymous#119 Jul 08, 2017, 07:18

Re:

#89: -  

Kedves Vendég,

Én is így ugyanezt gondolom. Ma-holnap megindulnak az utcai akciók, és ez jó, de ez az erőteljesebb lépés sem elég a probléma megoldásához. Nem tudom jelen pillanatban, hogy mi lenne a leginább célravezető lépés.....

Üdvözlettel: Dárdai Zsuzsa

Vendég#120 Jul 08, 2017, 07:59
Gratulálok a vírushoz! Ez is csak a Te igazadat bizonyítja és azt, hogy érdemes volt elkezdeni az aláírásgyűjtést. Eddig nem tettem (mert nem szoktam az ismerőseimet ilyesmivel terhelni), de most továbbítani fogom ezt az emailt. Ha nem a Facebookon, akkor máshogy is tud növekedni az aláírások száma.

Éva
Anonymous#121 Jul 08, 2017, 09:27

Re: Támogatom a petíciót

#25: Böszke - Támogatom a petíciót 

Kedves  Böszke, ez az válasz nagyon igaz!!!! Én is pontosan így gondolom. Nem egyetlen emberről szól ez az egész, hanem mi magunkról, az országról.

Köszönöm, szép napot!

D.Zsuzsa

Anonymous#122 Jul 08, 2017, 09:28

Re:

#116: -  

Köszönöm, kedves Edit. Szép napot!

Ödv, D. Zsuzsa

Vendég#123 Jul 08, 2017, 14:11
A keresztény kultúrához méltatlan ez az erősen áthallásos gyűlöletkeltő,,és az általános félelemre építő plakátkampány !
Vendég#124 Jul 08, 2017, 18:57
Köszönöm a lehetőséget! Vezér János Pécs.
Vendég#125 Jul 08, 2017, 23:29
Szívemböl szóltál és az én szellememben!

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.