Az alsó tagozaton ne legyenek tartós kölcsönkönyvek!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Hazudhat Kaposi József elvtárs az OFI-nál bármit.
Vissza a normális tankönyveket, a kisérleti akármikkel meg kisérltezzenek, ha akarnak, de ne tegyék kötelezővé!!!
Rohadék FIDESZ! És mindenki aki rájuk szavaz!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Még egy évet sem bírnak ki ezek a könyvek, hát még 4-et! Felsőben legalább dönthetek úgy, hogy inkább nem kérem az ingyenes tankönyvet, de alsóban erre esélyt sem kapok. Pedig ki akartam volna fizetni, de a tanítónő nem engedte, mert akkor máshogyan kellett volna kezelnie a fiam könyveit. Így viszont minden könyvet óra elején kioszt, óra végén beszed....senkinek nincs sajátja, én otthon nem tudom mit csináltak, hol tartanak, ráadásul láttam milyen ocsmány, koszos, saláták ezek a könyvek, mivel már 3. éve hasznalják...
Ennyi pénzből amúgy nem kaphatna inkább minden gyerek 1 tabletet + 1 e-papíros írótáblát? És arra tölthetnénk le a tananyagokat + 1 kattintással (fénymásolás nélkül) küldhetném szét az általam szerkesztetteket. + használhatnánk 1 csomó online tartalmat stn. stb. stb....
A „lízingtankönyv” a közoktatás korábbi évszázadaiba taszítja a kisiskolásokat és tanítóikat. Pedagógiai, módszertani szempontból messze több a kára, mint amennyi esetleg a gazdasági haszna. Szövegértést tanítani szövegmunka, ezen belül jelzések, jelölések nélkül – lehetetlen. Az aláhúzások, kiemelések stb. nyomait eltüntetni szintén az. Nem a tankönyveken kellene spórolni, hanem kevesebbet kellene lopni, és nem pazarolni milliárdokat stadionokra, kisvasútra, egyéb hagymázas ideákra.
| This discussion has been closed. |
Re:
#16: esza -
http://aio.hu/?page_id=46
Csorba J.