A szentendrei Pest Megyei Könyvtár megmentéséért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Vendég#26 Sep 20, 2011, 18:16
A könyvtárakra minden embernek szüksége van!!!!
Vendég#27 Sep 20, 2011, 23:08
Szeretem ezt a könyvtárat. Gyermekkorom nem egy szép emléke fűződik hozzá, és nem csak a könyvekhez. Itt adtuk elő különböző kis műveinket, legyen az énekkar vagy művészi torna,szavalás, itt láttam nem egy mesét, bábelőadást. Később egy-egy koncertre jöttem ide. Most a gyerekeimet hozom, ha lesz még hova...
Vendég#28 Sep 21, 2011, 16:25
Sokan fanyalognak, hogy nem a civilek dolga a PMK pénzelése, hanem állami feladat. Igaz, ám az önkormányzatokra láthatóan nem számíthatunk. A megyeit egyáltalán nem érdekli, a városi mutogat: ha majd a kistérség többi települése is beszáll, majd akkor. Szerintem nem lesz akkor. És PMK sem lesz, ha nem lépünk. Ezért írtam én is alá. Fekete János
Vendég#30 Sep 21, 2011, 17:17
Emberek!....Könyörgöm......itt egy könyvtárról van szó.....amiért könyvtárlátogatók küzdenek.....
Tehát:
kultÚra és kultUrális.
Ok?
Tehát:
kultÚra és kultUrális.
Ok?
Vendég#31 Sep 22, 2011, 19:47
Ki akar itt olvasni?
Javaslom legyen a Könyvtár helyén ValóVilág-Aréna
Bunkósítóshow. Állandó műsorvezető: Lilu
Javaslom legyen a Könyvtár helyén ValóVilág-Aréna
Bunkósítóshow. Állandó műsorvezető: Lilu
Vendég#32 Sep 23, 2011, 10:01
Elég szomorú, hogy ilyen petíció kell egy sokoldalú intézmény fenntartásához. Nem vagyok szentendrei lakos ugyan, bár, elég sokat látogattam az intézményt. Jó lenne ha ez összefogás célt érne.
Sok sikert.
Sok sikert.
Vendég#33 Sep 29, 2011, 12:59
Szentendre a könyvtár nélkül?
És mit mondok a gyerekeimnek?
És mit mondok a gyerekeimnek?
vendég#34 Sep 30, 2011, 17:29
A döntés:
hajerka#35 Oct 29, 2011, 15:56
Nem hagyhatjuk, hogy a PMK-t megszüntessék!
Ne feledjük, hogy az épületben színház is működik, nem csak könyvtár! Arról nem beszélve, hogy a Szentendre környéki települések lakóinak ez az egyetlen hely, ahová minden pénzügyi megerőltetés nélkül eljárhatnak művelődni! Úgy gondolom, a PMK megmaradása nem lehet kizárólag pénzügyi kérdés! Polgármesterünknek - aki tősgyökeres szentendrei, ha jól tudom - kutya kötelessége lenne a fenntartásához szükséges pénzügyi fedezet előteremtése. Tudom, hogy a sport és az úszás is fontos egy város lakójának életében, de a szellemi gyarapodás talán még fontosabb.
ja#36 Nov 13, 2011, 04:30
A kevés könyvtárak egyike, ahol megtalálható könyvem. Nagyon sajnálnám, ha megszűnne.
erint#37 Apr 16, 2012, 08:11
sz
ó ami ebben az#38 Apr 16, 2012, 08:12
Felháborít
| This discussion has been closed. |