Peticiok.com

A forgalombénító budakalászi csomópont megoldásáért!

kérés

Vendég#1 Nov 11, 2013, 18:18
Szia! Itt mellettem a Táncsics utcában van egy forgalmas bolt,megkérdezem tőlük.
Üdv: Andrea
Vendég#2 Nov 11, 2013, 22:57
Szerintem csúcsidőkben az álldogáló autósok között lehetne a legtöbb aláírást gyűjteni... olyankor egy óra alatt több száz összejönne. Egy csapat a hegyről (Üröm) lejövőket, egy csapat a Békásról jövőket, kettő a Pomázról érkezőket( a két sávban külön-külön), egy pedig a Metro felől érkezőket agitálhatná... Csoportonként minimum 5 ember kellene, mert kb 2 autót lehet egy piros alatt fejenként elintézni (hogy minden adat ellenőrizhetően meglegyen az íveken).
Van ennyi ember, aki segítene? Vagy hol tart a dolog?
Üdvözlettel:
B.J.
Vendég#3 Nov 12, 2013, 07:29
Mi nem bolt vagyunk, de sokan járnak hozzánk, egy 20-30 ívet ha odaadsz Enikőnek, itt a műhelyben párat biztos alá tudok íratni.
Vendég#4 Nov 12, 2013, 18:39

Kedves Lilla!

A BonBon teret enged. :) Hozzátok az íveket... Cím: Csokibolt. Pomáz. Huszár u. - Tas u. sarok. A SPAR-tól 1 perce a Paradiso házban.

Szilárdnak köszönettel:

Csokibolt. :)

Vendég#5 Nov 17, 2013, 12:08
Nem élek Pomázon, de szívesen segítek, ha kell...többször járok az adott csomóponton keresztül....tisztelettel: Acsádyné Barkóczi Magdolna
syncopi#6 Nov 27, 2013, 22:53

Az elbaltázott kereszteződés

Sziasztok!
Én már tavaly elterveztem, hogy személyesen kimegyek az általam csak "Elátkozott kereszteződés"-nek hívott helyre, és kérdőív alapján ('minek a vázlata elkészült)közvélemény kutatást tartok az autósok között. Az összegyűlt válaszokat eljuttatnám az illetékes elvtársnak. Még olyan emberrel nem találkoztam, akinek pozitív véleménye lenne a csomópontról. Olyannal sem, aki közönyös lenne... Üdv mindenkinek! G.I. - > [email protected]
Vendég#7 Mar 19, 2014, 07:40
Pomázon a Dani pressoban lehet lerakni aláiroiveket Vörösmarty út 7.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.