A forgalombénító budakalászi csomópont megoldásáért!

Tiltakozunk a Budakalászon megépült lámpás csomópont kivitelezése miatt! Amióta elkészült ez a csomópont, lehetetlenné vált a közlekedés! Értelmetlenül rostokolunk autóinkkal a lámpa előtt, kipöfögve a sok kipufogógázt, és szidva a hozzáértést mellőző kivitelezőket, vagy inkább tervezőket!Sokszor 15 percig állunk ott reggelente! Ilyen nem létezik Budapest egyetlen forgalmas helyén sem!

Nem tudom, hogy számszerűen ott sok baleset volt-e, de azt tudom, hogyha sárgán villog  a lámpa, mindenki szépen simán átjut a kereszteződésen, de ha múködik, akkor minimum 10 perc.

Szeretnénk, ha a Közútkezelő kivizsgálná a dolgot, és megoldást találna, amivel szerintem sok száz ember életén könnyítene.

Aki egyetért velünk, kérem, csatlakozzon!

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Egervári Lilla, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook