A forgalombénító budakalászi csomópont megoldásáért!

Tiltakozunk a Budakalászon megépült lámpás csomópont kivitelezése miatt! Amióta elkészült ez a csomópont, lehetetlenné vált a közlekedés! Értelmetlenül rostokolunk autóinkkal a lámpa előtt, kipöfögve a sok kipufogógázt, és szidva a hozzáértést mellőző kivitelezőket, vagy inkább tervezőket!Sokszor 15 percig állunk ott reggelente! Ilyen nem létezik Budapest egyetlen forgalmas helyén sem!

Nem tudom, hogy számszerűen ott sok baleset volt-e, de azt tudom, hogyha sárgán villog  a lámpa, mindenki szépen simán átjut a kereszteződésen, de ha múködik, akkor minimum 10 perc.

Szeretnénk, ha a Közútkezelő kivizsgálná a dolgot, és megoldást találna, amivel szerintem sok száz ember életén könnyítene.

Aki egyetért velünk, kérem, csatlakozzon!

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.