A Dunakeszi Repülőtérért és az igazi demokráciáért!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez így sajnos nem petíció.
Követeljük
1. a város mondjon le arról a tervéről, hogy a repülőtér jelenlegi területén létesítene sportcsarnokot;
2. annak kinyilvánítását, hogy a város a repülőtér teljes területet jelenlegi állapotában akarja megőrizni az utókor számára;
3. a terület visszaminősítését sport -ból repütér....-ré (nem tudom, hogy szól ez pontosan.
4. a repülőtér használatához való tulajdonosi hozzájárulás azonnali és feltétel nélküli megadását a város részéről.
A petíciót akkor írom alá, ha az valóban petíció, a követelések világosak, egyértelműek, és egyet lehet velük érteni.
Egyébként én is a reptér megőrzése mellett vagyok, pl a fenti 4 pontot tudnám elképzelni követelésként.
Ezért kérek minden repülést szerető és tisztelő embert,hogy írja alá ezt a petíciót.Ne az élősködő
férgeké legyen a repülőtér.
Tisztelettel:Lehottyán
Re:
Mi sem akarunk! Nem győzzük hangoztatni, és követelni a város vezetésétől, hogy ne csináljon az ügyből politikát! A civil tiltakozást meg sem említi sehol, holott sok ezer fő tiltakozik a városban a reptérre építkezés ellen! Helyette pártokat vádol politikai támadással!
A városi lap szeptemberi és októberi száma is a város vezetés rágalamaival és politizálásával van tele ez ügyben!
Re: Ez így sajnos nem petíció.
#6: - Ez így sajnos nem petíció.
Nekem az általad leírt 4 pont még szimpatikusabb is, mint a most bekerült 3, de csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ezzel a 3-al már elfogadhatónak találod petíciónak?
Re: Re: Ez így sajnos nem petíció.
#14: - Re: Ez így sajnos nem petíció.
A tulajdonosi hozzájárulás megadása folyamatban van, a szerződések gyakorlatilag készen vannak.
Ezért nem tettem be ide a petícióba.
Re: Re: Ez így sajnos nem petíció.
#14: - Re: Ez így sajnos nem petíció.
Igen, most már aláírtam.
Beleköthetnek,
Re: Beleköthetnek,
#20: Budapesti - Beleköthetnek,
Nem köthetnek bele, ez országos ügy lesz most már.
Írja csak alá aki egyetért, minden magyar, bárhol éljen is!
H.L.
repülőrér Dunakeszin
| This discussion has been closed. |