A Dunakeszi Repülőtérért és az igazi demokráciáért!
Ismét támadnak!
Vendég#2 Apr 05, 2016, 08:02
Támogatom a kezdeményezésedet. Nagy Imre László.cenegyzet.
Vendég#3 Apr 05, 2016, 08:07
Tisztelt Molnár György!
Támogatom a kezdeményezését. Én a reptér egyik jelenleg üzemelő (Opitz Nándor Repülőklub) sportegyesületének tagja vagyok. Én is aláírhatom a petíciót?
Tisztelettel: Trönnberg Adrienne
Támogatom a kezdeményezését. Én a reptér egyik jelenleg üzemelő (Opitz Nándor Repülőklub) sportegyesületének tagja vagyok. Én is aláírhatom a petíciót?
Tisztelettel: Trönnberg Adrienne
Vendég#4 Apr 05, 2016, 08:14
Teljes mértékben támogatom ! Nem szeretném akár a reptér vagy a lóverseny területére építenének!
Vendég#5 Apr 05, 2016, 08:18
El a kezekkel a repülőtértől!
Hegedűs László
Hegedűs László
Vendég#6 Apr 05, 2016, 12:11
Tisztelt Molnár György Úr!
Nem tudom megítélni milyen mértékű lenne a környezet károsító hatása a tervezett beruházásnak, de egy biztos sem a lóversenypályán sem a repülőtéren nincs helye ilyen beruházásnak. Született Dunakesziként úgy gondolom, hogy épített örökségünk utókornak való megőrzése lenne inkább célszerű. Már így is töredékére csökkent az európai viszonylatban is számottevő érdemekkel rendelkező lóversenypályánk területe, melyet néhány éve a csoda ló kapcsán oly büszkén mutatott polgármesterünk Miniszter Elnök Úrnak. Titokban akkor abban reménykedtem, hogy hányatott sorsú "lovink" szebb idők elé néz, esetleg felújítják és újra nyitják a diplomata istállót. Tévedtem...bevallom. Tisztelettel László Zoltán
Nem tudom megítélni milyen mértékű lenne a környezet károsító hatása a tervezett beruházásnak, de egy biztos sem a lóversenypályán sem a repülőtéren nincs helye ilyen beruházásnak. Született Dunakesziként úgy gondolom, hogy épített örökségünk utókornak való megőrzése lenne inkább célszerű. Már így is töredékére csökkent az európai viszonylatban is számottevő érdemekkel rendelkező lóversenypályánk területe, melyet néhány éve a csoda ló kapcsán oly büszkén mutatott polgármesterünk Miniszter Elnök Úrnak. Titokban akkor abban reménykedtem, hogy hányatott sorsú "lovink" szebb idők elé néz, esetleg felújítják és újra nyitják a diplomata istállót. Tévedtem...bevallom. Tisztelettel László Zoltán
Vendég#7 Apr 05, 2016, 16:15
Kedves Gyuri!
Maximálisan támogatom a kezdeményezést. Mivel születésem óta itt élek és tudom milyen változások mentek végbe meg kell őrizni azt a keveset ami még emlékeztet DUNAKESZI arcára.
Üdvözlettel Kovács Árpád
Maximálisan támogatom a kezdeményezést. Mivel születésem óta itt élek és tudom milyen változások mentek végbe meg kell őrizni azt a keveset ami még emlékeztet DUNAKESZI arcára.
Üdvözlettel Kovács Árpád
Vendég#8 Apr 05, 2016, 17:18
Toth Gyongyver
Vendég#9 Apr 06, 2016, 05:15
Gyüre Zoltán
Vendég#10 Apr 06, 2016, 17:17
Varga Sándor
1191 Budapest Eötvös utca 12
1191 Budapest Eötvös utca 12
Vendég#11 Apr 06, 2016, 18:06
Dunakeszi REPTÉR volt, van , és leszszszsz!!!
Vendég#12 Apr 06, 2016, 19:14
Bereznaij Judit
Vendég#13 Apr 09, 2016, 04:44
Kedves Gyuri ! Támogatom a kezdeményezésedet.
Üdvözlettel: Szabics jános
Üdvözlettel: Szabics jános
Vendég#14 Apr 10, 2016, 19:21
Tothne Bolyo Timea
Vendég#15 Apr 16, 2016, 17:37
Aláírom. Krutek Ferenc Jobbágyi Rózsa út 1.
Czinner László