Peticiok.com

A Dunakeszi Repülőtérért és az igazi demokráciáért!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Vendég#51 Aug 11, 2014, 19:18
Valamint azon is el kellene gondolkodni, hogy ezzel a Fóti és a Repülőtéri út autós forgalma is jelentősen megnövekedne ( Alag II lakói is ugyanezeket a főbb útakat használják ).
Vendég#52 Aug 12, 2014, 15:53

A repülősport felszámolása helyett a kormány támogassa a repülőklubbokat ugyanolyan intenzíven, mint a labdarúgást.
Nekünk van motoros műrepülő és vitorlázó európa és  világbajnokunk, és  csak egy olimpiai bajnok labdarúgó csapatunk!!

Egy vitorlázó repülő

Vendég#53 Mar 27, 2016, 08:34
Teljes mértékben ellenzem a beépítés legkisebb formáját is!
Nagyot csalódtam Benkő Tamásban!
Vendég#54 Apr 05, 2016, 08:29
A Dunakeszi reptér repülésbiztonsági szempontból az egyik legjobb. A megfelelően kezelt sportrepülés igen jó megélhetést biztosítana a környéknek. Nem gyors meggazdagodást, hanem hosszú távú folyamatos bevételt. Nem megfullasztani és bevásárló központot meg a 300. focipályát kellene építeni a területre, hanem a meglevő adottságot jól kihasználni! A vitorlázó repülés nem zajos, nincs környezetszennyezés, a repülés legolcsóbb fajtája ám gyönyörű! mind külső szemlélő, mind pedig a résztvevő számára.Az egyszeri nagy bevétel helyett, amit mint tudjuk úgyis nagyrészt egyének zsebébe vándorol, a folyamatos jövedelem a város gyarapodását szolgálná. Végre egyszer szem előtt kéne tartani, a hosszú távú, sokak érdekét figyelembe vevő terveket!

Trönnberg Adrienne
Vendég#55 Apr 05, 2016, 16:01
Elegem van az egész országban zajló nem a megfelelő sportágak támogató pénzkidobásból
Vendég#56 Apr 06, 2016, 14:28
Repulos csaladbol szarmazom.En is tobb mint 14ezer orat repultem mint a Malev legi utaskiseroje.Sok szep es kedves elmenyem fuzidik a Dunakeszi repuloterhez.Szeretnem ha meg sokaig elvezhetne sok tizezer ember a Repuloter nyujtotta lehetosegeket!Megmaradna az emiert szeretjuk es feltjuk es ami az eredeti funkcioja!
Vendég#57 Apr 08, 2016, 09:18
Mert Maléves voltam
Vendég#58 Apr 08, 2016, 09:19
Mert Malévos voltam