Pónit a magyar mekibe!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Pónit a magyar mekibe! petíció automatikusan generált fórumtémája

kismama

#26 Re: Re: Re: ha nem teszik ne szólj hozzá jó?Re:

2014-05-15 08:11

#24: - Re: Re: ha nem teszik ne szólj hozzá jó?Re:

Kicsim! Annyira látszik rajtatok a régi mondás: "gyerek ész nem kész". Inkább a neten lógás helyett tanuljatok, sportoljatok és egyetek sok zöldséget, gyümölcsöt, a gyorséttermi moslékot meg inkább kerüljétek el nagy ívben, mert ha így folytatjátok, a feneketek nő és nem az IQ szintetek.  Látszik, hogy a szüleitek teljességgel alkalmatlanok a gyereknevelésre. Lusták főzni, vagy mi van?

Felelős szülőnek igaza van! Ha ezt a szemetet eszitek, felnőtt korotokra tele lesztek betegségekkel, de akkor már késő lesz, nem lehet visszacsinálni.

Térjetek észhez és be se tegyétek többé a lábatokat abba a disznóólba és hasonszőrű társaiba sem! A gyorséttermi sz.r árából meg menjetek el a játékboltba és vegyetek játékot magatoknak, sokkal értelmesebb és egészségesebb.

MÉG EGY FONTOS DOLOG: TÖBB TISZTELET A FELNŐTTEKNEK! EZEN AZ OLDALON GYEREKNEK SEMMI KERESNIVALÓJA EGYÉBKÉNT MEG MELLESLEG.

GYERÜNK

#27 GYERÜNK

2014-05-21 20:18

GYERÜNK
Vendég

#28 Re: Re: Re: Re: ha nem teszik ne szólj hozzá jó?Re:

2014-09-02 22:32

#26: kismama - Re: Re: Re: ha nem teszik ne szólj hozzá jó?Re:  

 Azért ételre, akármilyen is legyen az, azt mondani, hogy szemét...?!
Én nem vagyok már gyerek, szoktam főzni is, de szívesen eszek gyorsétteremben is. Sőt anno dolgoztam is benne, így eléggé belelátok, hogy milyen alapanyagokból és milyen higiéniai előírásoknak megfelelően készülnek az ételek.
Húsból, zöldségből, zsemléből készül minden. Ezek közül mégis melyik a szemét? Máshol éheznek, gyerekek halnak éhen nap mint nap, egyes emberek meg csak "leszemetezik" az ételt. 
Tudom, nem a petíció témájához szóltam, de ez már kikívánkozott belőlem, mert felháborít, amikor egyesek így beszélnek az ennivalóról.