Petíció Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatához

Peti

#51

2014-03-27 16:21

Véleményem szerint a kivitelezés mostani szakaszában egy új terv kidolgozása nem lenne jó ötlet. Borzasztóan elhúzódna a kivitelezés és abban sem vagyok biztos, hogy a többség akarata érvényesülne a végén. Ezt a tiltakozó akciót sokkal korábban kellett volna megszervezni, úgy gondolom lett is volna rá idő.
Én személy szerint sokkal jobban örülnék, ha a kórház beruházással kapcsolatban lenne hasonló összefogás, mert egy korszerű egészségügyi intézményt egriként fontosabbnak tartok, mint egy térrel kapcsolatos esztétikai vitát.

Vendég

#52

2014-03-30 19:27

Támogatom!
Berni

#53

2016-02-17 23:55

Én mindig nagyon büszke voltam arra,hogy egri vagyok.Mióta elkészült az új "dizájn",azóta nem.Ahhoz nem hiszem,hogy tervezőnek kell lenni,hogy ilyen csúfondárosan tönkre tegyék,az ország egyik legszebb(vagy legszebb) városának a központját. Inkább elgondolkodtató,hogy ehhez tervezők adták a nevüket. Sem a burkolat,sem a betonkockák,sem a lócaszerű ülőalkalmatosságok,sem a szökőkút(ami nem szökőkút), nem igényel tervezést. Szerencse,hogy a Dobó szobrot nem likvidálták valahová,mondván zavarja a félgömbbé kialakított ÚJ FŐTERÜNK arculatát. A tér bármelyik időszakában szép volt,és bensőséges. SAJNOS,CSAK VOLT,MIND EZ A MÚLT! A környező terek kialakítása is számos szakmai és esztétikai problémát vet fel. Ehhez nem kell tervezőnek csak jó érzésű,és jó ízlésű (egri) embernek kell lenni. Szomorú vagyok!