Az akác legyen hungarikum!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: akác....
"Nem terjeszkedett túl más fajok rovására, és nem is fog. Ennek biztosítéka a magyar erdészek szaktudása!"
Bárcsak így lenne!
Petíció az akác védelmében
Nagyon fontos, hogy ne hagyjuk magunkat minden szempontból megalázni, kirabolni!
Nem vagyunk az EU tulajdona, sem rabszolgája!
Japán barátnőm is tudja, hogy a magyar akácméz a legjobb!
Re:
akác özönnövény
Nem én találtam ki, de IGAZNAK tartom az alábbi mondást:
Ha elpusztulnak a MÉHEK az az "emberiség" kipusztulását is jelenti!, valamint a többezer méhcsalád hiányát a mezőgazdaság is megsínyli.
Tisztelettel és Üdvözlettel, kivéve a "magasságos, de ostoba szüklátókörű EU-s bürokratákat":
Gléz Dezső (alias Nagypapi)
Re: akác....
Re:
Re:
Re:
fincsi az akácméz, de sajna kiirthatatlan, a biodiverzitást veszélyeztető agresszíven terjedő özönnövény
fincsi az akácméz, de sajna kiirthatatlan, a biodiverzitást veszélyeztető agresszíven terjedő özönnövény
Re: Re: Re: Re: Tisztelt akác ellenző ökológusok,biológusok,természetvédők
#4022: bpetya75 - Re: Re: Re: Tisztelt akác ellenző ökológusok,biológusok,természetvédők
Akkor én is benéztem "ember"? :D Mert én is erdőmérnök vagyok,mégsem képzelem magam istennek,mint Ti! Sőt,támogatom a petíciót is!
Re: Re: Re: Tisztelt akác ellenző ökológusok,biológusok,természetvédők
#4000: - Re: Re: Tisztelt akác ellenző ökológusok,biológusok,természetvédők
Szerintem csak a magad nevében beszélj. Egyébként meg tudnád indokolni, hogy szerinted miért káros az, ha valaki hosszú távon gondolkodik, és nem csak a pillanatnyi hasznot veszi figyelembe? Vagy valami mást tartasz károsnak?
| This discussion has been closed. |
akác....
Abszolút nem érdekel az EU azon törekvése, hogy hazánkat még ezzel is agyonüsse!Mint jól tudjuk Európában az akácméz közel 70 százalékát Magyarország adja!Több száz esztendőn át nem volt gond az akáccal, ráadásul kitűnő tűzifa is! Nem
terjeszkedett túl más fajok rovására, és nem is fog. Ennek biztosítéka a magyar erdészek szaktudása! Igen, legyen az akác HUNGARIKUM!!!!!!