Az akác legyen hungarikum!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Még mindig se szó, se felelet... (Re: na ne már)
#1608: Virra Datra - na ne már
Kedves Virra Datra!
Én nem csak olvasgattam, hanem figyelmesen végigolvastam az Ön által belinkelt honlapon lévő blogbejegyzést. Írtam a bloggernek, 'felician'-nak. A hozzászólásom meg sem jelent a blog 'Hozzászólások' rovatában, míg az Öné már napok óta itt van ezen a honlapon. Az ott általam feltett kérdésre nem kaptam választ. Addig is, amíg megérkezik, tisztelettel ajánlom minden kedves 'Hozzászóló' figyelmébe az említett linkkel kapcsolatos
#1851 Időkérés (Re: na ne már)
2014-02-13 16:02
számú hozzászólásomat.
Őszintén szólva, nem tudom, van-e értelme ide belinkelni olyan honlapokat, ahol ha hozzászólok, akkor még a kérdésemet sem jelenítik meg. Ha Ön kéri, hogy olvassuk el, amit a figyelmünkbe ajánl, akkor ez miért nem kölcsönös? Talán azért nem, mert a szakmai párbeszéd sem az. De inkább tévedjek...
Kellemes hétvégét!
a Kezdeményező
egy nyírségi erdőmérnök
fajtaidegen növények Európában
De ha betiltjuk az akácot, úgy tiltsuk be a többi behurcolt növényt is Európában: a kukoricát, a krumplit(burgonyát, pityókát), a babot, a paprikát, stb
Kérem önöket képviseljék a magyar méhészeti ágazatot nagyban befolyásoló Akác erdők védelmét. Főleg annak tükrében ,hogy a helyette az alföldi homokra telepített nyár erdők a magyar vízkincs szegényedését okozzák ezzel elősegítik a sivatagosodást. Tisztelettel. Gálné Mátrai Ágnes
2000-nél több vélemény...
Tisztelt Hozzászólók!
Az Önök érdeklődésének és aktivitásának köszönhetően már több mint 2.000 vélemény jelent meg ezen a felületen a Petícióval kapcsolatban, melyek közül szerencsére csak nagyon keveset kellet törölni trágár megnyilvánulás vagy gyűlölködő hagnem miatt. Köszönöm hozzászólásaikat, nézettől függetlenül.
Az aláírások száma pedig lassan közelít a 30.000-hez. Hálás köszönet!
Mindenkinek békés péntek estét
és kellemes hétvégét kívánok!
a Kezdeményező
egy nyírségi erdőmérnök
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: Antiszemita hasbeszéd.
Az akác -mint feldolgozott fa- a legszebbek és legjobbak közé tartozik.
Az akácvirág illata a tavaszt hozza!
Az akácmézet szeretem a legjobban!
Az akácfa megél és hasznot hoz ott is, ahol más fajok életképtelenek!
Re:
Tökéletesen egyetértek önnel László. Valahol olvastam régebben, hogy a régi Árpád kori csatorna rendszerek jó része még létezik, ahol nem szántották be. Nálunk az erdők jó részén még ezek az árkok megvannak. A betemetett, tönkrement részeket kellene kiegészíteni és nem lenne ekkora szárazság, meg az árvíz is irányított lenne és nem lenne magas vízállás sem áradáskor. Nálunk a természetes árvízvédelmi területeket feltöltötték a Dunából kotort sóderrel és raktárakat, gyárakat építettek rá. Most a környező falvak úsznak ez miatt. Ezt is a szakemberek találták ki, csak nem a hozzáértőt kérdezték meg.
| This discussion has been closed. |