Peticiok.com

deviza alapú csalás ellen

MINDEN ALÁÍRÓNAK!

Vendég#1 Dec 22, 2013, 16:32
Tisztelt Péter! Nem tudtam kitölteni a nyomtatványt,mert nem jelent meg.Az én ügyem már az OTP faktoringnál van és engedélyezték a végrehajtást.Mit tudok tenni? Tisztelettel: Szabóné Erzsébet
felhőcske#2 Dec 22, 2013, 18:30
Kedves Menyus ! Tényleg macerás ez a levél küldözgetés.Van 3 email cím most mire küldjünk? Jó lenne pedig ha a csaló bankok mind vádlottak lennének.Találj már ki valamit, egyszerűbb levelezést az ügyésségre.
felhőcske#3 Dec 23, 2013, 14:21
Kedves Menyus ! Végre sikerült elküldeni a csatlakozást a feljelentéshez.Remélem sikerülni fog valami. Jól le vannak blokkolva az emberek már belefáradtak az örökös harcba.Főleg karácsonykor nem jön össze semmi a más elfoglaltság miatt.A Kúriás pali megint nyilatkozott ma, szerinte is van lehetőség még igazságot keresnei. NANÁ,hogy keressük!
Üdv Havasiné
Vendég#4 Jan 01, 2014, 14:00
Szia Péter! Mindenekelőtt Boldog új évet kívánok! Érdeklődöm, hogy a Te email címedre küldjem amit kértél, és a másik két címet figyelmen kívül hagyhatom, mert Te továbbítod? Vagy mindhárom címre menjenek az adatok. Bocs, hogy olvasom, már néhány nappal elcsúsztam.

Üdv: Laci
Vendég#5 Jan 08, 2014, 19:07
Nem telhetetlen vagyok, de a kárigényem több,mint a kapott kölcsön fele! Azt az idegességet,idegi feszültséget, amit a telefonos zaklatások alatt átéltem, az éjjeli nem alvásokat, hogy családom sínylette meg ennek idegi megterhelését, hogy nélkülöznöm kellett, mert nem tudtam a tartozás és megélhetés költségeit is a nyugdíjamból kigazdálkodni.A hajam megőszült ennek következtében. Állandóan csak a panaszleveleket írkáltam, baráti, pár- és ismerősi kapcsolataim tönkrementek.Éjjel- nappal ezzel a problémával nézek szembe a mai napig is!
Üdv
Feketéné K. Mária
Vendég#6 Jun 24, 2014, 17:25
Adataimat a megadott e-mail címre megküldtem.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.