A gyerekemet karácsonyra!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) A gyerekemet karácsonyra! petíció automatikusan generált fórumtémája

Fehérló

#1

2014-01-08 04:43

Szégyen,hogy a XXI. században ilyenek még előfordulhatnak, hogy az állami, törvényi szabályozás ilyen lehetőségeket, kiskapukat megenged, hogy egy kisgyereket és az édesanyját a szociális háló nem képes megtartani, de még csak figyelembe venni sem, ennyi utánajárás, figyelmeztetés, bizonyíték alapján sem! Hogy ilyen fokú a korrupció, hogy ismeretlenül is összezárnak - egy kiskorú ilyen súlyos veszélyeztetésében részt véve ezáltal! - a bántalmazót védve, mert annak kapcsolatai vannak.
Sürgősen tenni kell valamit a valódi igazságos törvényi feltételek biztosítása végett az ilyen esetek fokozott elszaporodása miatt!

Vendég

#2

2014-01-24 19:01

Köszönöm az együttérzést.
Igyekszem kitartani és harcolni a végsőkig, soha nem fogom feladni. Aztán mindenki, aki ebben az ügyben hozzájárult a gyerekem tönkretételéhez, súlyosan meg fog fizetni ezért.

Vendég

#3

2014-01-24 20:06

Egyszerűen felháborító, ami történt a kislánnyal és édesanyjával!

Vendég

#4

2014-01-24 22:25

Én bármit kibírok, megedződtem... De egy kicsi gyerektől nem lehet elvárni, hogy így próbáljon boldogulni, ekkora traumát egy gyerek sem tud feldogozni, megnehezítik az életét jó előre...

Vendég

#5 Tegretol

2014-02-11 21:33

Apuka immár újabb gyógyszerrel próbálta a kislányt megtömni a tudtom és beleegyezésem nélkül.
Azzal, amitől a papájánál régen veszélyes mellékhatások jelentkeztek.
Csak a véletlennek köszönhetem, hogy sikerült ezt megelőzni. Az orvos véletlenül engem hívott fel, mert azt hitte, az Apa telefonszámát tárcsázza (mint kiderült, ő meg sem adta az övét).
Én pedig közöltem vele, hogy nem tudtam az Apa terveiről, és felháborító, hogy megint a tudtom és beleegyezésem nélkül szervezkedik. Holott tavaly direkt kértem, hogy mindenről engem is kérdezzenek meg. Mint kiderült, az Apa nem tájékoztatta az orvost a kislány kórelőzményéről (olyan betegségek a családban, amiknél ez a gyógyszer ellenjavallott, vagy amiket ez váltott ki). Ha az orvos tudott volna ezekről, nem írta volna fel a szert.
Apuka tulajdonképpen az infok elhallgatásával veszélybe sodorta a lányunk egészségét.
Végül az orvos elállt a szándékától és mégsem írja fel a Tegretolt.
Nem is értem, mire írta volna fel, hisz ezt nem szokás felírni a lányunk diagnózisára (ez egy epilepszia gyógyszer, a kislány nem epilepsziás).
Az orvos ezután kéri, hogy minden konzultáción mindkét szülő legyen ott.
Ennyit sikerült elérnem. De sajnos semmi garancia rá, hogy Apuka más orvossal magánban nem fog felíratni valami hasonlót. Ismerem... tudom hogy meg fogja próbálni...
Hisz az antidepresszánst is így iratta fel 2 éve...

Vendég

#6 bíróság

2014-03-19 17:18

Fejlemény: A bíróságon elfogultsági indítványt adtam be. Felterjesztették az ítélőtáblához. A felülvizsgálat még tart. A soron következő vagyonperi tárgyalást emiatt nem tartják meg. Várok, hogy mire jutnak...