Peticiok.com

Feljelentés a Bankok ellen

Szükséges lépés !

Vendég#1 Nov 19, 2013, 16:21
Mindent el kell követni hogy a bankok felelősségrevonása és a devizahitelesek kártéritése megtörténjen.Ugy veszem észre hogy a kormány nem biztos hogy ezt hatékonyan meg fogja oldani.Pedig a képlet egyszerű.A hitelezők törvényt sértettek amiért vállalni kell a felelősséget.
Vendég#2 Nov 19, 2013, 16:45
Köszi hogy vagytok és rengetegen leszünk aki támogatja ezen küzdelmet.
opozisoner#3 Nov 19, 2013, 16:46
Köszi hogy vagytok!
Vendég#4 Nov 19, 2013, 17:45
Szólj hozzá!
Vendég#5 Nov 19, 2013, 20:27
Már alá írtam. S minden ismerősöm mozgósítottam .Tisztelettel
Vendég#6 Nov 20, 2013, 09:05
én még tudom fizetni ,de nem hagyhatjuk hogy ezt tegyék az emberekkel.
vendég#7 Nov 20, 2013, 09:24
Gratulálok a szervezéshez, a merészséghez. Igy fogunk tudni többre jutni. Egységben az erő !
Vendég#8 Nov 20, 2013, 12:28
Gratulálok a szervezöknek.

Mészáros Károly
Vendég#9 Nov 20, 2013, 18:21
T.cim szomoru,hogy a kis Magyarorszag kepviseloi nem tesznek semmit a nep jobbatetele erdekeben , csak tudjuk,hogy akormany ezzel szemben nagyon gyenge,de ok vannak ertunk,na ez meglatszik tonkre megyunk.Mindenki irja ala a bankok altal tett feljelentest,hiszen sokunk elete forog kockan es ha mi tonkre mehetunk akkor ok is.Koszonom

Vendég#10 Nov 20, 2013, 18:46
Jó lenne már valamit elérni!!
Vendég#11 Nov 22, 2013, 03:37
Csatlakozom !!!

This comment has been removed by the person who wrote it.

Vendég#13 Nov 27, 2013, 08:31

Bankok indexálási trükkjeinek törvénytelensége!Re:

#1: -

Bizonyított tény évek óta, hogya bankok indexálási trükköt hajtottak végre az ügyfeleiknek folyósított -annak felhsználási módjától teljesen független!! - hitelezéseik során! Miért is halogatják ennek a banki törvénytelenségnek a visszamenőleges és végleges megszüntetését, valamennyi banki ügyfél bankok által történő teljeskörű kártérítésének elrendelését egy Kúria által meghozandó jogegységi határozat általi kötelezővé tételével?!Autó,-lakás,-ház,-és szabadfelhasználású jelzáloghitelek esetében, hiszen minden bank a közjegyzők igénybevételével -látatlanban  megírt közjegyzői okirattal! -lakásfedezeti megkötéssel forintban folyósított  kölcsönt, és forintban is törlesztett kölcsön estében törvénytelen más devizanemet feltüntetni a közjegyzői okiratokban!! Igenis, a bankok teljeskörű felelőséggel tartoznak ügyfeelik felé, hiszenők voltak minden információ birtokában a nyújtott kölcsön vagy hitel jogi garanciáival! Mégis megvezették ügyfeleiket, mert SWAP ügyleteket hajtottak végre a bankok, amiről az ügyfeleiknek egyáltalán nem volt, nem is lehetett tudomása, hiszen minden bank megtévesztő módon, belső trükkel hajtotta ezt a hitelezést, kölcsönnyújtást végre!! Nem olyan bonyolult ez az  egész bani pénzügyi trükközés, hogy az elmúlt 3-4-5 év alatt ne lehett volna bírósági úton ezt rendezni Kormány kezdeményezésre! Csak nem zsarolják a kormányszerveket a bankok?!

Vendég#14 Nov 28, 2013, 07:32
Ennyi "devizahitel"-károsult közül nincs több, akinek véleménye, inspirációja lenne a bankok trükközéseinek visszamenőleges és végleges rendezésére lenne igénye a Tisztelt Kúria hatékony, minden bankra érvényes és azonnal végrehajtandó jogegységi határozatára?!!
Vendég#15 Feb 11, 2014, 05:36
Hárs Tímea
Vendég#16 Feb 11, 2014, 12:56
Köszönöm , nekem is van kölcsönöm ami le jár 5.hónap múlva .Szeretném én is aláírni a petíciót ezzel a pár sorral .
Vendég#17 Feb 15, 2014, 16:44
Aláírom

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.