Szociális ágazat anyagi és erkölcsi elismerése érdekében

Szociális ágazat anyagi és erkölcsi elismerése érdekében / Közlemények / PETÍCIÓ ÁTADÁS! / Hozzászólások


Vendég

#1

2013-10-31 09:19

Sajnálom, hogy nem tudok ott lenni... Mivel az egészségügy s a pedagógusok bérét már valamilyen szinten rendezték,,,,elszomorító, hogy ugyanaz a diploma ebben az ágazatban sokkal kevesebbet ér!! El fognak menni innét a jó kollégák vagy a fiatalok nem fognak ennyi pénzért ide jönni ha kereshetnek többet is. Szerintem erre az ágáazatra épúgy szükség van mint a fent említett másik kettőre! Jó lenne ha ezt is értékelnék, számba vennék!!

Vendég

#2

2013-10-31 09:37

Miért nem fogadják az üzenetemet?

Vendég

#3

2013-10-31 18:16

Az angy baj, nem vagyok otthon, kint äpolok! De valamilyen modon segiteni szeretnek rajtatok, mert kellene! Otthon voltam, bementem a szociba, segiteni, es volt olyan nap, mikor egyedül voltam,!

Vendég

#4

2013-10-31 18:26

Munkátokhoz nagyon sok sikert kívánok mindannyiunk nevében! Remélem, hogy mostmár az illetékes urak is a fejükhöz kapnak, hogy mit művelnek hosszú évek óta azokkal, akiket porig aláztak már oly sokszor. Szócska Miklós és társasága pedig éljen meg nem tovább, csak fél évig ebből a bérből!!!!!!!!!!!!!!
Tisztelettel: Horváth Gyöngyi Veszprém

Vendég

#5

2013-11-04 12:29

Kedves Ildikó!
Lehetne a három egyetemi városban (Szeged, Pécs, Debrecen)ezzel egy időben szintén demonstrációt tartani, mert sokan az útiköltség miatt nem tudnak felmenni Pestre, de helyben kimennének demonstrálni.
Nagyobb sajtó visszhangja lehetne, ha több helyen is lenne egyszerre.Ha még nem késő Szeged vonatkozásában segítünk a szervezésben.