Követelejük a Roma nép eredetének a felülvizsgálatát!!


Vendég

#1 BEAZONOSÍTÁS.

2013-07-19 12:57

TESTVÉREIM: A CIGÁNYSÁG EREDETE, A NEM CIGÁNY NÉPEK FELTÉTELEZÉSEIN ALAPSZIK. A TÖRTÉNELEM SORÁN ELŐSZÖR, A MI GENERÁCIÓNK AZ ELSŐ, MELYBEN A MI NÉPÜNKBŐL SZÁRMAZÓK, KIÁLTJÁK HOGY BEAZONOSÍTOTTÁK AZ EREDETÜNKET!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roma Exodus

#2 Facebook oldalunk!

2013-07-29 17:23

daca

#3

2014-08-28 17:11

 Ezt inkább beszéljék meg a zsidónak hazudott Kazárokkal! :-P  

Detti

#4 Felháborodás

2014-08-29 16:42

Mi ez a zsidó lobbi?! Mi ez az írás? A kezdeményezéssel egyetértek, de az írás felháborító! Ezt például honnan vette a szerző: "egy roma soha nem száll meg egy gádzsó házában, és nem étkezik vele"?

Ekkora badarságot...felháborító! 

 

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2014-08-30 08:07


Roma Exodus
A petíció szerzője

#7 Válasz a megjegyzésekre.

2014-08-31 07:20

A megosztásokban, illetve a hozzászólásokban láthatunk rengeteg emberhez nem méltó megnyilvánulásokat,fajgyűlölő beszédet melyre úgy gondoltuk reagálunk. A leírásban szereplő szokások amiket olvashattok már a 21. századi Romák többsége nem tartja be. DE ISMERI!! A fajgyűlölő emberek a hozzászólásaikban nagyon érdeklődnek és bizonygatni akarják az Indiai eredetet. Az Origo-s Dns teszt úgy kacsa ahogy van. Nem lehet egy ilyen semmitmondó honlap írásaival bizonygatni,hogy ki honnan származik. Ha pedig valóban igaz a vizsgálat azt nem az Izraelita Romákon,hanem az Indiai cigányokon végezték el kedves barátaim. Sokan közületek nem tudják,mivel fajgyülölők vagytok,hogy köztünk is több népcsoport húzódik.Nektek egy mindegy mert egy kalap alá vesztek mindenkit. Akik tudatlanul írogatnak semmit mondó írásokat,mintha tisztában lennének-e téma értékével és nagy volumenű kutatásaival ,üzenjük nekik,hogy ez egy jellemtelen és egy elnyomott jellemre vall. Amikor hivatalosan is kifog derülni az igazság akkor majd lesni fog mindegyik aki "menő" írásaival akarja bizonygatni a Wikipédián éppen olvasott anyagait. A bölcs ember utána néz,háttérkutatást végez,ha érdekli a téma ,ha pedig nem akkor bújjatok vissza abba a lyukba ahonnan előbújtatok amíg megírtátok azt a hozzászólást. Azoknak a Romáknak is szeretnénk üzenni akiket érdekel a téma. Megkérünk benneteket is,hogy ti se írjatok jobbra meg balra,hanem kutassatok a Bibliában illetve Ábrahám Sándor írásait először értsétek meg.Ne a Wikipédián keressetek. HAMAROSAN MINDEN TÖRTÉNELMI CIKKET,KÖNYVET,TANULMÁNY ÁT KELL MAJD ÍRNI. A BIBLIÁBAN SZEREPLŐ PRÓFÉCIÁK RÁNK IS VONATKOZNAK, AZ A ROMA AKI IZRAELITA AZ ÉRZI A SZÍVÉBEN A HAZÁJA IRÁNT VALÓ VONZÓDÁST ÉS SZERETET. A fajgyülölő barátaink azért akarják bizonygatni az Indiai eredetet,mert ha kiderülne,hogy nem onnan jöttünk akkor nem lenne kire hárítani és nem lenne kin uralkodniuk. A romák sok évvel ezelőtt gazdagon jöttek be Európába,de itt kisemmizték őket,és elraboltak tőlük mindent. De üzenjük,hogy ennek vége. A Romákról való közgondolkodás hamarosan megváltozik. Világszerte,nem csak ebben a fajgyülölő országban,hanem a világon mindenhol. Aki érzi,hogy csatlakozna hozzánk az kutassa a Bibliát ,ne csak kutatás nélkül írjon,mintha értené is,hogy éppen miről beszél. Akiknek pedig nem tetszik a petició és a kutatás témája az ugorjon le nagyon gyorsan erről az ügyről,mert semmi köze hozzá. Áldjon benneteket Ábrahám, Izsák és Jákób Istene,kedves Messisás hívő testvéreink. Izrael Istene igéretének hamarosan eleget tesz. Addig is legyetek béketürők és bölcsek -e témával kapcsolatban. Köszönjük!

Roma Exodus

#8 Re: Egész egy nagybaromság.

2014-08-31 09:20

#5: kk - Egész egy nagybaromság. 

 Kedves kk!

 

Senki nem kötelezett téged,hogy aláírd. Azzal,hogy még ezt ki is írtad magadat jellemezted :)

Köszönjük a hozzászólást.

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2014-09-01 00:26


ragi

#10 Re: Válasz a megjegyzésekre.

2014-09-01 09:27

#7: Roma Exodus - Válasz a megjegyzésekre. 

 Ha a cigányok , zsidók  lesznek akkor se fog jobban szeretni benneteket  ,söt.

...

#11

2014-09-01 09:45

Nyitogatni próbáljátok a pénzcsapot? Rézből van az a csap? :-)


Vendég

#12

2014-09-01 21:08

 Há fázsik a nyákám, felveszem a shálom! Húsvítkór: sabbath-e locsóni? Május első vásárnápján, megcsókolom a hannyukám!

Ugyi hogy sémi nípek vágyunk, kezítcsókolom! Dick mán!


Vendég

#13 Re: Felháborodás

2014-10-01 20:03

#4: Detti - Felháborodás 

 Soha nem eszik Gádzsó házban egy roma és nem száll meg nála ez is igaz.Kérdezze meg bármelyik romát hogy el-e szokott fogadni ételt egy nem roma házban vagy hogy meg e szálna  akár egy éjszakára is.Előbb megy egy idegen ismeretlen romához mint 1x egy gádzsó házba.Nem rasszizmusból hanem ez egyszerüen így természetes és az ideg roma is befogadja ez alap dolog szinte kötelező .


Vendég

#14 Re: Re: Válasz a megjegyzésekre.

2014-10-01 20:15

#10: ragi - Re: Válasz a megjegyzésekre. 

 Nem vagyunk kiváncsiak a szeretetedre és senki másra sem !Amúgy meg a romák nem zsidók azaz Judaiak hanem az elveszett Izrael 10 törzse !Észak Izraeliek bár testvérnépek sőtt ..

Sandor

#15 Nem India, az màr biztos!

2015-02-01 20:38

Brit genetikusok kimutattàk, hogy az "érinthetetlenek" kasztjàbol szàrmazunk....Ezzel az a baj, hogy 4(!!!) kaszt van Indiàban az "érinthetetleneké" az "5." kaszt. Ahova a kulfoldiek és a rabszolgàk(!!!) tartoznak... Tehàt Indiàba mi màr rabszolgaként érkeztunk... Hol voltunk elotte??? Nem Indiàban az biztos!

efraim

#16 majd kiderul az igazsag

2021-05-15 22:31

akkor van orszaguk a romaknak?