deviza alapú csalás ellen
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Kedves Paya Nagyon jól tette, hogy nem vett fel devizahitelt, és szép dolog, hogy ennek ellenére meglátogatta az oldalt. Itt nem politikai csatározás folyik,hanem megoldást kereső emberek jönnek ide. Mindenki érintett!!!! Az uzsora bénítja a gazdaságot, kiviszik a hasznot, húzzák az időt, hogy addig is harácsolhassanak. Ezért érintett mindenki.
Népszavazás
Ha igen mi volt a velemenye
Attól tartok, hogy a törvény kibúvóit mindig megtalálják azok akiknek ez az érdeke. Ügyvéd (jogász ) kerüli meg és ügyvéd is védi mindig is a törvényt és az igazságot érdek szerint.
Mária
Re:
Nagyon jólesik, hogy a témában érintetlenekből is van aki mellénkáll. Köszönjünk szépen az együttérzést!
Alá írtam én is nekem svájci frankós hitelem volt öt évig fizettem és öt év után többel tartoztunk mint amennyit felvettünk, na ekkor szaladt tele a... és a végtörlesztés mellett döntöttünk a nejemmel de ezt csak egy másik forinthitelből tudtuk megcsinálni és most azt a hitelt nyögjük
jelenleg még tudjuk fizetni
Re:
Sajnos mindannyian kb. ilyen arányban vagyunk átcseszve. Mi is már bőven kifizettük a tartozást és még mindig több van, mint amit felvettünk... :(((
Santander Bank
Az uzsora orra lógna
ha az ember nem adózna
És csak addig nyújtózkodna
Ameddig ér takarója
Túl rövid volt e takaró
Lerágták a rosszakarók
Ravasz bankár addig toldja
Míg eltűnik takarója.
| This discussion has been closed. |
Sok sikert!
Palya