Bán Lajos kapjon kitüntetést

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Bán Lajos kapjon kitüntetést petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#1

2013-06-13 21:23

éljen sokáig!
Barbi

#2

2013-06-14 05:36

Engem azok érdekelnek, akik nem vállalták a nyilvánosságot....
aztakibaszott minndenit

#3

2013-06-14 12:07

Ne szórakozzunk már sárga kukás mellényben kaját osztogatni bárki képes
Ha-ha

#4 A nap vicce!!!!

2013-06-14 12:45

Na neeee.... ez már nem vicces, felháborító! Hányan és kik is voltak a gátakon akik valóban zsákot emeltek, lapátoltak.... hány ember és kik voltak akik jöttek az ország másik végéből mindenféle reklám, fotó és egyéb nélkül???? Határon túli segítségről nem is beszélve! Más pénzéből könnyű autókázni és más által adományozott élelmet osztogatni!
Bán Lajos

#5 Névtelen hozzászólóknak, és fikázódóknak!

2013-06-14 14:35

Persze vicces, és kedves attól aki elindította ezt! :) Nyilván vannak olyan emberek, akik sokkal jobban rászolgáltak! Viszont itt ti nem köszöntök semmit, csak fikázódtok, neveteket fel nem vállalva! Ezek szerint ti nem voltatok sehol semmit sem csinálni! :D Kukás mellény, ez a véleményed a Magyar Vöröskeresztről? Elég szégyen ez rád nézve! Ha megvettem vna a teszkóban lévő összes élelmet, akkor azt gondolod, hős vagyok? Na neee, ismered azt a szót, h. önzetlen? Nemhiszem! Egy dologban igazatok van! Nem kell kitüntetés, és semmi, éppen azért, mert önzetlenül segítettem, viszont én legalább segítettem, és nem fikázok senkit sem, aki bármilyen formában segített! Nektek csak egy dolog számít, h. fröcsögjön a szar belőletek, és nulla tisztelet! Ráadásul azt sem tudjátok miben segítettem! Legyen szép napotok! ;)
Szabó Kata (Komárom-Dunaalmás)

#6 Mindig a másikkal való foglalkozás!

2013-06-15 08:07

Sziasztok!
Az a véleményem örülnünk kéne annak, hogy az árvíz következtében nem lett nagy baj, "megúsztuk" és megköszönni MINDENKINEK a munkáját, a kemény rakodástól a koordináláson át a szendvics készítésig mindenkinek kik azért dogoztak, hogy ne ússzon Komárom-Szőny-Almásfüzitő és még sorolhatnám! Az pedig, hogy a Lajosnak ilyen fajta köszönetet akar nyújtani jó néhány jó barátja, ismerőse az szerintem az ő dolguk. Ha ez valakinek nem tetszik ne szavazzon rá!