Küzdjünk együtt! Ne vegyék el a beteg gyermekek támogatásait!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez LENNE A GYERMEKBARÁTKORMÁNY
TARTSUNK KI ÉS NE ENGEDJÜNK !
Állítsák vissza!
FELHÁBORÍTÓ
Ne hátráljatok minden egészséges gondolkodású ember az ügy mellé fog állni, csak kiratás!
csak imátkozni tudunk hogy az intézkedö politikus,orvos,társaság semjut hamarosan lavagöhöz és nekik nagyobb szükségük legyen hasonlo szerekre!
Talán az is kifog derülni hogy az intézkedö politikus csak beszélni tud de érteni SEMMIHEZ!
Re:
Nincs még semmi változás?? Én csak most találtam "Rátok", és gyors aláírtam!
Ha valamit megtudtok, itt ugye fent lesz????
Nekem 4 asztmás gyermekem van, így többszörösen érintve vagyok a témában, de sajnos azonkívül, hogy aláírtam ezt a petíciót, mást tenni nem tudok idő hiányában. Ha valaki tudja, hogy van-e értelme ennek az aláírásnak, vagyis eljut-e az üzenetünk az illetékesekhez, ha eljut, milyen formában, kérem írja meg! Én csak azt látom, hogy mióta aláírtam kb. 2000.-ként, szépen megszaporodtak az aláírások, de más változásról nem tudok. Ha Ti tudtok légyszíves írjatok!
Köszönöm
Üdvözlettel: Kis Ágnes - Szatmári Gábor édesanyja!
Az én lányom 5 éve aszmás és annyira nem sùlyos hogy korházba kellett volna mennünk még eddig, de attól függetlenül ha szarul van szarul van! Ugyanúgy gondoskodni kell róla is hogy beszedje a gyógyszert,éjszaka fel kell kelni hozzá ha nagyon köhög, orvoshoz kell járni stb....Nemhiszem hogy a sok beteg gyereket ìgy kéne büntetni azok miatt akik kihasználják a helyzetet és nem váltják ki a gyógyszereket talán a rendszeren kéne változtatni hogy ellenörizhető legyen , és nem buta törvényeket hozni.
Nekem is mind két kisfiam tartós betegnek számított, napi 3 féle gyógyszerük van, de sajnos elvették tölünk, mert nem voltunk az utolsó 1 évben kórházban, de csak azért mert otthon adtam neki fél óránként a ventolint amikor befulladt, mert a kórházban se csinálnának mást és így legalább otthon lehetett nem egy pici szobába bezárva. (Sajnos sokszor voltunk korházban, de nem számított, csak az utolsó 1 év) Így most mindent elvettek tölünk havi 45 ezer forintot és akkor még nem is mondtam a közgyógyigazolványt és az iskola és óvoda támogatást. Eddig is nehéz volt megélnünk, hát még most... Nem is tudom mi lesz ha ez így marad.
Re:
Kedves Eszter!
A nevem Csendes Csaba, és csak most találtam rá erre az oldalra, mert csak napokkal ez előtt csatlakoztam a Facebookhoz ahol egy kedves ismerősöm megosztotta ezt az oldalt! Nekem nem a gyermekeim szenvednek ettől a betegségtől, hanem az édesapám! Előrehaladott asztmája van, és egy tüdeje, mert 1994-ben dahanat miatt eltávolították a másikat! Olyan súlyos állapotban volt, hogy Áprilisban napi szinten volt 7-8 rohama, Ventolin, Berodualen, Simbicort nem segített! Az orvosok széttárt karral mondták, hogy ők mindent megtettek! Ez nem egy reklám, és hogy ezt bebizonyítsam ide írom a telefonszámomat is 0630/433 45 82, és az e-mail címemet is: [email protected] Ekkor ajánlottak nekünk egy cseppet! Íme egy Szegedi orvos cikke, és előadásainak hanganyaga erről a cseppről! http://www.borgyogyaszat.com/lexikon/oxigen.html Ön bizonyára tudja milyen mikor az ember tehetetlenül kénytelen nézni, hogy akit szeret az zihálva magán kívül a földön vonaglik, és ön felé nyújtja a kezét, hogy segítsen miközben görcsösen szorítja a megmentőnek hitt puffert! Biztos vagyok benne, hogy szeretne segíteni a gyermekeinek! Mi is nagyon nehéz helyzetben vagyunk az említett kormányrendelet miatt, mert ez nem csak a gyerekek ellátására vonatkozott, hanem mindenkire aki ezeket a "gyógyszereket" szedi! Az édesapámnak ez a csepp segített! Reggel, és este 10- csepp 2 dl vízben oldva! Azóta teljesen elmúltak a rohamai pedig nem használ puffereket sem! Kérem olvasson utána, és használják egészséggel! A csepp neve OxyMax!
Tisztelettel:Csendes Csaba
Ui:Remélem tudtam segíteni!
asthma
Tudom, hogy valahogy meg fogom oldani a gyógyszerelését...de belegondolhatnának, hogy mi kb. havi 5000-7000 ft-t gyógyszerre költünk ugyanúgy, mint aki a kezelések mellett, vagy azok hiányában is fullad (csakhogy ők ezt magkapják ingyen), ez ugyanúgy megmarad az egészséges gyermekek szüleinek is, akik esetleg könyvre, ruházatra, édességre költhetik ezt az összeget...míg mi "kirekesztettek" GYÓGYSZEREKRE, azért, hogy ezután se legyen betegebb a gyermekünk...KÖSZÖNJÜK, ez valóban jó döntés volt!!!
folyt
közben olvastam...igen, egy asztmás gyermek szülei soha sem dőlhetnek hátra, éjjel nyitottszemmel kell aludjanak, volt olyan, hogy egy jóízű nevetés kapcsán fulladt be a gyermekem, vagy éppen sírás kapcsán...soha nem felejtem el az egyik szülőtárs riadt arcát, miután fogócskázott a saját és az én gyermekemmel a játszótéren és a gyermekem befulladt egy játék miatt, amit más gyermek egy minimális fáradtsággal megúszott...vagy amikor azt látod a 6,5 éves gyermekednél, hogy odamegy a konyhapuulthoz és Ventolinozza saját magát :(, mert ÉRZI azt, hogy fullad :(. Akik ezt a törvényt hozták, tuti nem láttak, hallottak fulladó gyermeket
| This discussion has been closed. |
Felháborító!