A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: NEMZETI ÜNNEPÜNKRE!
Re: Re: NEMZETI ÜNNEPÜNKRE!
#727: - Re: NEMZETI ÜNNEPÜNKRE!
Ez is egy fasiszta fórum, szerencsére levitézlett.
Én nem is éltem !
És velünk Magyar emberekkel mi lesz ?? Ki szolgáltat végre igazságot ???
Legyen már vége ennek cirkusznak !!!
Re:
Nyugodj meg ! Sok sok ember kis hazánkban hasonlóképpen gondolkodik érez és tesz mint Te. Sok sok ember még csak most ébredezik. Végül el jön az igazság órája. A jó győz a gonosz felett.
Ritkán, de most egyetértek!
Amikor vége lett, megfogadtam, hogy soha többé, semilyen politikai szervezethez nem kívánok tartozni!
Most, a FIDESZ és a Jobbik áll legközelebb hozzám, enyhén fogalmazva: nem maradéktalanul!
Megfogadtam, hogy kimaradok a közéletből és a saját problémáimmal, valamint a társadalom legkisebb egységével, családommal foglalkozom "csak"!
Sok nép fiai közül vannak barátaim (Zsidó is!)
Én MAGYAR vagyok, mindíg annak vallottam magam és a legmesszebbmenőkig egyetértek a levél teljes tartalmával!
Kollektív bűnösség nincs! Még a Palesztinírtó (később várhatóan hasonló kárpótlási igényeket kapó) Izraeliek sem mind bűnösek.
Szabad gondolkodók! - íme egy ügy, ami mellé oda lehet állni!
Re:
Senki nem fog igazságot szolgáltatni ! Érd be azzal hogy ez a parazita nép saját maga alatt vágja a fát. Az emberek lassan de biztosan felvilágosulnak. Ők (a holokamusok) minden pánikszerű megnyilvánulásukkal csak olajat öntenek a tűzre . Légy türelmes , a gonosz veszni fog !!!
Re: Re: Re:
Most írok neked ! Sok sok átfagyott hócsapdában foglyul esett emberen segítettünk míg te otthon a seggedet meresztetted miközben kárörvendve nézted a híreket és teli pofával fasisztáztál. Most először pihenhetek. De megérte !! Láttam és hallottam.
Re: Re: Re: Re:
Ekkora orbitálisat rég hazudtál. Ilyenek vagytok mind.
Mi az, hogy parazita, meg naplopó? Nem tartozom a köreitekhez.
Megjöttetek, kis Magyargyűlölő libuskáim?
Hol voltatok ezidáig? Mert az embertársak segítségében egyikőtöket sem láttam! Csak gép mellett nagy a pofátok?
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: MIÉRT IS KELL FIZETNÜNK...
a Jobbik elnöke
2013. március 18.
Világos, hogy az antiszemita, rasszista körökhöz nem tartozom, ìgy a jobbikhoz sem.Söt...
Az pedig, hogy még nicknevet sem választasz, nehézzé teszi számomra a barátkozást.
Re:
Teljesen igazad van. Csak vagdalkozik. Ő ült a meleg szobában és másokat támad hátba, hogy nem segítettek. Én teát főztem, amit műanyag kannákban vittek ki a hóban rekedteknek az önkéntesen a falunkból. Egy baráti házaspár az Alföldről el akart jönni, nem tudtak. Egy ilyen aljadék, aki még hólapátot sem látott életében, ne dumáljon, mert nem állok jót magamért.
Honnan tudod, hogy ki hol volt és mit csinált? Èn például téged nem láttalak, persze, mert nem is ismerlek. Csak annyira, amit töled itt olvasok, hogy az embertársaktól segítséget kaptál nem te segítettél. Nem csak a jobbikos szemléleted, de a fogalmazási készséged is rossz.
A jó meg a rossz harca nem politikai oldalak gyözelme vagy veresége szerint itéltetik meg. Itt van a fidesz, gyözött a választásokon és hova juttatta az országot. Itt van a jobbik, nyert 15% szavazatot, mit nyert vele az ország: rasszista, antiszemita közbeszédet,amit megenged magának illetve engednek meg neki.
Ezek lennének a jó oldalon állók? Aligha.
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#706: - Re:
Valóban ezen a fórumon is sok a fasiszta!
Igaz, most napok óta nem írt senki, talán a gárdával mentek az M1-re menteni.