A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re:
Elöször járj iskolába és tanuld meg a külömbséget! Utána fricskázz!! Te kis Nagy Magyargyűlölő!
Szevasz, Iván.
Én tudtam, hogyGÓJ=nem zsidó, ők nem tudják. Én számtalanszor elmondtam már, hogy akit bántanak, amellé állok, mert nem bírom az igazságtalanságot. Kereszténynek születtem, de néha inkább zsidó lennék. Nem szégyenlem, ez van. Ezért nem kellene az embert akkora vehemenciával virtuálisan megköpködni, mint ahogy a asiszták teszik. Van még mit tanulniuk, igazad van.
Üdv.
Re: Re: Re:
Így van! Bele trafáltál! Persze, ha ott állsz az első sorban! De ahhot te egy gerinctelen véglény vagy!
Te is vissza mehetnél az iskolapadba, Gorcsev Iván nem is olyan régen javasolta a magyar helyesírás tanulmányainak felfrissítését és pont egy ismételten helytelenül leírt szavaddal kapcsolatosan. Az én egykori magyar-tanárnőm ilyen hibáért, ha különben hibátlan volt a dolgozat, akkor is egyest adott. Igaza volt.
Találós kérdés: melyik szóról beszélek?
Válasz: úgysem jössz rá, mert nem vésődik az agyadba: különbség, nem pedig külömbség. Fog menni?
Valószínűleg félreértettél: "Sólyom" magyar emberként írt. A "Sas" álnevű pedig épp ellenkezőleg!
Kérlek, töröld a szótáradból a "külömbség" szót és helyettesítsd a "különbség"-gel (ez a helyes), hogy senki emiatt ne cikizhessen. Ezt jóindulattal írtam.
Re: Re: Re: Re:
Köszönöm a segítséget és a helyreigazítást. Ebből a félreértésből is csak az a tanulság hogy bizony résen kell lenni !!
Re:
Ne haragudj , de én nem tartozom ebbe a társaságba ! A hideg futkározott a hátamom mikor a nicknevemet megláttam G I neve mögött . Szinte éreztem a fekália szagát. Légyszíves olvasd el figyelmesebben a hozzászólásokat.
LE A JOBBIKKAL!!!
Hajrá, Kisvirág! - Jobbik takarodj!!!!!
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/26334_452003501534624_1266555858_n...
Hajrá, Kisvirág!!! Jobbik takarodj!!!!!
Re: LE A JOBBIKKAL!!!
#635: Együtt2014 - LE A JOBBIKKAL!!!
Gyönyörű virág!
Re: Re: LE A JOBBIKKAL!!!
A bakancs viszont ronda. Remek kép, őszintén mondom, bárki is tette fel.
Re: Re: Re: LE A JOBBIKKAL!!!
#637: GÓJ - Re: Re: LE A JOBBIKKAL!!!
Miért nem vagy a tüntetésen?
Re: Re: Re: LE A JOBBIKKAL!!!
#637: GÓJ - Re: Re: LE A JOBBIKKAL!!!
Őszintén te nem tudsz mondani semmit sem,büdöskomcsi,indentitászavaros szutyok.
Töröld ki a seggedet, fürödjél meg, talán elmúlik a fekália szaga, bár van, akinek alapból van ilyen szaga. Próbálkozz.
Re: Re: Re: Re: LE A JOBBIKKAL!!!
#639: Gyula - Re: Re: Re: LE A JOBBIKKAL!!!
Itt van egy ál-Gyula.
Indentitászavaros = iddentitászavaros. HELYESÍRÁS!!!!!!!!!!!!
Re: Re: Re: Re: Re: LE A JOBBIKKAL!!!
#641: GÓJ - Re: Re: Re: Re: LE A JOBBIKKAL!!!
Óh, azaz, ahogy egykori tanárom mondaná: helyesírás, óh...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: LE A JOBBIKKAL!!!
#642: - Re: Re: Re: RLate: Re: LE A JOBBIKKAL!!!
Latom,nalatok a kulcsin nagyon fontos! A tartalom meg le van sz...a! Azert csak nem hazudtoljatok meg onmagatokat!
Bizony meglepödnének a választól. Próbálják meg talán,tanulhatnak belöle.
Van ám az úgy, hogy egyeseknek a száján nagyobb sz.. jön ki, mint másoknak a fenekelikán.
Az egyiknek rossz a szellemi emésztése, például #634. A másik csak eszik, iszik és jól emészt.
Neked faggyúszagod van ember ! De ezt nem lehet lemosni kimosni de kihipózni sem. Alapból ilyen szagod van. Biztos ismertetőjel.
A szarvasfaggyú nagyon jótékonyhatású kenöcs. A szarvas pedig a Hunor-Magor legendából is ismerhetö. Talán ez lehet az ismertetö jel, amire gondol ugye?1
| This discussion has been closed. |
Re:
#622: -
És ezt se feledjük: Amerikai békeaktivistát halálra taposott az izraeli buldózer...
http://hetivalasz.hu/vilag/a-8-eves-kisfiu-latni-akart-egy-tankot-mire-szetlottek-a-fejet-27597
Amúgy a hozzászólások is nagyon érdekesek!