A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: Re: Re: Kérdések...
#526: GÓJ - Re: Re: Re: Kérdések...
Akkor hányd össze magad. A hányásnak is jobb szaga van mint a faggyúnak. Megállapatottam ,dajtársaiddal ????Ezek milyen szavak nyelvtan tanár úr !!??
Re: Re: Re: Re: Re: Kérdések...
#528: - Re: Re: Re: Re: Kérdések...
Jól elbeszélgetsz magatokkal. (527-es GÓJ nem én vagyok)
Re: Re: Re: Re: Re: Kérdések...
#528: - Re: Re: Re: Re: Kérdések...
Kekeckoma, nézd meg a klaviatúrádat, meglátod, hogy a "d" betű mellett jobbra közvetlenül az "f" foglal helyet. Síma elütés volt az egész, de kekeckedj, hisz egyedül ahhoz értesz!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kérdések...
#530: GÓJ - Re: Re: Re: Re: Re: Kérdések...
Menjél akkor kapirgálni vak tyúk,hátha találsz szemet(et). A billentyűzet már nem megy a vén iszapszemednek.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kérdések...
#531: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kérdések...
Hülye bunyevác! Szeretnéd, ha a szemed, füled olyan jól működne, mint nekem. A 6 dioptriáddal irígykedsz, amit nem is csodálok. Gyenge vagy, öcsi, minden szempontból gyenge!!!!
#519,#521
Mit bizonyítanak a holokauszt meg nem történtében ezek az összehordott szöveg-borzalmak?
Nem tölem való a kerdés: Ha a zsidókat senki nem üldözte, akkor miért kellett öket menteni és bújtatni? Miért kellett öket bevagonírozni és elszállítani? Miért..? Miért..?
A Honvéd vezetősége úgy járt el, ahogy minden klubcsapat vezetőségének kell. Az újfasisztákat mindenhonnan el kell tüntetni!
Re:
Elolvastam a cikket, láttam a képeket (2 db) a Honvéd honlapján. Az összetört wc valóban szomorú, nehezen érthető (igaz a csányi-féle mlsz sok indulatot tud gerjeszteni).
Viszont a szöveg teljesen rendben van!!!
Innen kérem a tiltakozókat, hogy ne törjenek-zúzzanak, maradjanak tárgyilagosak, gyalázzák csak a mocskos országrablókat! Azok minden szitkot megérdemelnek!
Hajrá Magyarország!
Egy kis fogalom ismeret...
A fasizmus teljes ellentéte a marxista-szocializmusnak, mivel ez utóbbi istentelen és anyagias elképzelése a társadalomnak. A fasizmus lényegét a néptömegek egységességére, hősiességére, a szorgalmas honépítésre alapozza. Ennek az ideológiának a követője a fasiszta.
(Olaszul fascismo, az olasz fascio, latin fasces, azaz a köteg szóból), első értelmében az olasz nemzeti forradalmi mozgalom. Közvetlenül a világháború után, a harctéri katonák egyesületei (fasci di combattimento) indították meg, első sejtjét Benito Mussolini, mint a Popolo d'ltalia főszerkesztője alapította meg Milánóban 1919 márciusában. A mozgalom célja az volt, hogy a forradalmi szocializmust és a Moszkvából irányított kommunista szervezkedést letörjék, emellett a fasiszták kezdettől fogva ellenségei voltak a parlamentarizmusnak, a demokráciának és a tőkének is. A szervezkedés gyorsan haladt előre, annyira, hogy a fasiszták 1921-ben Rómában tartott nagygyűlésükön párttá alakultak, majd 1922. november l.-én magukhoz ragadták az államhatalmat, (1. Marcia su Roma). Ettől kezdve a F. szó a győzelme a fasiszta forradalomból származó új állami és gazdasági rendet s az alapjául szolgáló elméleti elgondolásokat és tanokat jelenti. Az ideológiai megalapozás, amely nagyrészt Mussolini személyes műve, a Sorel-féle francia szindikalizmussal mutat fel rokonvonásokat.
Re: Re: Re:
Én tudom, ki vagyok, de te nagyon kivagy, hogy ennyi baromságot hordasz itt össze (ahogy belepillantottam a firkálmányaidba).
Aki ennyire mazochista, az megérdemli, amit itt kap.
Re: Re: Re: Re: Re:
Szerencsére vannak jópáran! :-) És számomra ők a mérvadók, nem az itt magyarellenesen hőzöngők.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#541: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Íme, egy "kultúrált, demokrata? " hozzászólás! Kedves Gorcsev Iván, Gój és JÓg! Véleményetek? Látom, tényleg csak a Magyar oldalon vannak bunkók! Vagy felétek is akadnak?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#542: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Nagyon jó! Jó a megfigyelőképességed! JÓG az egyik legnagyobb antiszemita, nála csak te vagy nagyobb.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#543: GÓJ - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Látom, meghaladja a szellemi képességedet a normális válsz!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#544: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Válsz milyen nyelven van? Nem válok, váltam, múlt időben, ha erre gondolsz. Hülye embernek hülye válasz dukál.
Szevasz.
#544: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Tudom ajánlani minden Magyar gyűlölőnek, nézzétek meg ezt a filmet, a "Farkasok völgye: Palesztina" és utána folytassuk az eszmecserét!
De mielőtt elkezditek nézni, olvassátok el,mit ír róla a Vikipédia! Csak egy rövid megjegyzés: Ez a Török film válasz a Palesztinának segélyszállítmányt szállító hajó megtámadására és a Török béke harcosok legyilkolására. Egy megtörtént történetet filmesít megl
Ha megnéztétek, - de csak utána - várom a véleményeteket, kik is tulajdonképpen a kegyetlen gyilkosok!
NEM KÉREK BOCSÁNATOT! - Kitől, miért?
NEM FIZETEK KÁRPÓTLÁST! - a zsidóknak.
A hollókoszt legyen a zsidók szívfájdalma. Engem nem érdekel. Pláne úgy, hogy tilos kutakodni, mi is történt igazából?
Ez itt Magyarország, a magyarok országa! Nekünk van saját történelmünk, benne magyar öröm és magyar bánat, s ebben zsidónak nincs helye! Aki itt a zsidókért bánkódik, húzzon el zsidólandba, ott ajvékoljon!
Ez itt a lényeg! Minden más csak porhintés! Érted, zsidó?
Re:
A film jó . Már tavaly láttam, de vágottan. Köszönöm hogy felraktad. Tanulságos. Ha nem ébredünk fel mi is Palesztina sorsára jutunk.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Kérdések...
#522: - Re: Re: Kérdések...
Megnéztem a beírásomat és megállapatottam, hogy nem gyalázkodtam. Tényt írtam le. Micsoda különbség! Veled és dajtársaiddal szemben, akik folyamatosan azt teszitek, én nem szoktam gyalázkodni. Sehová nem vezet, legfeljebb hányok tőletek.