A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

Árpád vére

#401 Üdvözlet és köszönet a 2346-os aláírónak!

2013-02-21 22:05

Mint már többször is jeleztük: Vannak zsidó EMBEREK is! Tudjuk! Csak sajnos nagyon kevesen!
GÓJ

#402 Re: Olvasnivaló az ideszokott férgeknek - önmagukról 1. rész

2013-02-21 22:35

Árpád vére

#403 Olvasnivaló az ideszokott férgeknek - önmagukról 3. rész

2013-02-21 23:13

Minden hülye hozzászólót "megajándékozok"! A 402-nek!

BEAMISH HENRY, 20. századbeli angol kiadó New York-i beszéde, 1937. október 30-án.
"A búr háború 37 éve volt. A búr szó farmert jelent. Sokan kritizálták, hogy Nagy-Britannia, egy nagyhatalom ki akarta a búrokat söpörni. Vizsgálatom kiderítette, hogy Dél-Afrika valamennyi gyémánt és aranybányája zsidó tulajdonban volt. Rotschildéke volt az arany, Samueléké az ezüst, Baumé a többi bányászat és Mosesé az alapvető fémek. Bármit érintenek meg ezek az emberek, azt elkerülhetetlenül beszennyezik."
egy gyöngyösi cigány

#404

2013-02-22 00:05

Jé, itt is van egy Árpád vére! Melyik Árpádé? A szomszédban laknak az alkoholista Magyar Árpádék, ők isznak vörösbort. Vagy tízmillió a vörösvérsejtje. Van köztük zsidó is szép számmal. Te melyik vallású vére vagy, mert listázni szeretné őket az utókor számára?


Vendég

#405 Re: Re: Olvasnivaló az ideszokott férgeknek - önmagukról 1. rész

2013-02-22 08:19

#402: GÓJ - Re: Olvasnivaló az ideszokott férgeknek - önmagukról 1. rész 

 Persze, hogy az, csak nem vallja be, rossz társaságba keveredett.

Árpád vére

#406 Olvasnivaló az ideszokott férgeknek - önmagukról 4. rész

2013-02-22 09:50

2 féregnek, két idézet!

LUTHER MÁRTON, asztali beszéde, 43. oldal: " A zsidók olyan megátalkodottak, hogy semmire sem figyelnek. Esküdözéseik senkit sem győznek meg. Ők egy ártalmas faj, mindenkit kiuzsoráznak és kirabolnak. Ha egy herceg vagy elöljáróság ezer forintot kap tőlük, 20 ezret csikarnak ki a fizetéskötelestől. Óvakodnunk kell tőlük."

LUTHER MÁRTON prédikációja Eislebenben, pár nappal a halála előtt 1546 februárjában: " Emellett sok zsidó van az országban, akik sok kárt okoznak... Ismernetek kell a zsidók gyalázkodását és erőszakra való hajlamát a Megváltó nevében napról napra. Emiatt Uraim, a hatalom nevében ne tűrjék őket el, hanem utasítsák ki őket. Ők a mi nyilvános ellenségeink akik szakadatlanul gyalázzák Urunkat Jézus Krisztust, Szűz Máriát kurvának nevezik és szent fiát fattyúnak, és minket a fattyú és a torzszülött jelzővel illetnek. Ezért bánjatok keményen velük mivel mást sem tesznek, mint kínzó módon káromolják Urunkat, Jézus Krisztust, és megpróbálnak minket életünktől, egészségünktől, becsületünktől és javainktól megfosztani."

Árpádné

#407 Re: LE A JOBBIKKAL!!!

2013-02-22 09:58

#404: egy gyöngyösi cigány -

Persze, hogy van itt is Árpád vére. Sőt, itt csak Árpád vére van... Alkoholista és fajgyűlölő banda. Ezek hívják és hívatják magukat más néven Jobbiknak. Pedig valójában közönséges cirkuszi bohócok. Én már csak tudom.

Árpád vére

#408 Olvasnivaló az ideszokott férgeknek - önmagukról 5. rész

2013-02-22 10:10

Ez a 407-es retek egy hosszabbat érdemel! Bár látom, hogy olvasni nem tud, csak firkálni. Szép dolog, amikor a zsák megtalálja a foltját (cigány-zsidó). Két mocskos parazita! Csak a cigány még nem tudja, hogy őket a zsidó eszközként használja. A rózsadombi tetűhintás metélt nem lakik együtt a borsodi szobába szaró putrisokkal! Pedig az kéne!

LUTHER MÁRTON, 16. századbeli német vallásmegújító: "Ők valóságos hazugok és vérebek, akik nemcsak kiforgatták és meghamisították az egész szentírást elejétől a végéig anélkül, hogy saját magyarázatukat valaha is abbahagyják. Szívük minden aggodalmas sóhaja,vágya és reménye azok az idők, amikor úgy bánhatnak velünk, pogányokkal, ahogy a Perzsiai pogányokkal bántak Eszter idejében. Óh, hogy szeretik Eszter könyvét, amely olyan szépen egyezik az ő vérszomjas, bosszúálló és gyilkos vágyaikkal. A nap még sohasem sütött egy olyan vérszomjas és bosszúálló népre, mint ők, akik azt képzelik magukról, hogy ők Isten kiválasztott népe és úgy gondolják, hogy nekik meg kell gyilkolni és szét kell morzsolni a pogányokat. Úgy gondolják, hogy Messiásuk első cselekedete az lesz, hogy megöli és kiirtja az egész világot kardjával. Ahogy ezt már bemutatták ellenünk keresztények ellen és ha csak tudnák, szeretnék újra bemutatni. Újra és újra megpróbálták és többször orra estek.
Lehelletük bűzös a pogányok aranyától és ezüstjétől, mivel egy nép a nap alatt sem volt, ma nem olyan és nem is lesz kapzsibb, mint ők átkozott uzsorájuk közepette. Azzal erősítik magukat, hogy: 'Ha a Messiás megjön, akkor ő a világ aranyát és ezüstjét el fogja venni és fel fogja osztani a zsidók között.'. Bármikor lehetőség nyílik arra, hogy a szentírás az ő kielégíthetetlen kapzsiságukat támogassa, akkor ezt rögtön gonosz módon megteszik.
Ezért, kedves keresztény feleim, az ördög mellett nincs keservesebb, mérgezőbb, hevesebb ellenségetek, mint az a zsidó, aki komolyan zsidó kíván lenni. Lehet, hogy van köztük néhány, aki abban hisz, amiben a tehén vagy a liba hisz, de mind vérrel és a körülmetéléssel van körülvéve.
A történelemben gyakran vádolták őket azzal, hogy kutakat mérgeztek meg, gyermekeket raboltak el és csonkítottak meg. Úgy, mint Trentben, Weszenseen és más helyeken. Ők természetesen tagadják ezt. Biztosan tudom, hogy az ilyen akarat nem hiányzik belőlük, hogy ilyesmit titokban vagy nyíltan cselekedjenek. Aki az ördögöt nem ismeri, az csodálkozhat, hogy miért gyűlölik mindenekelőtt a keresztényeket, mivel erre nincs okuk, hiszen azok csak jót tesznek velük. Köztünk élnek, házainkban laknak, élvezik a védelmünket, használják földjeinket és utainkat, piacainkat és utcáinkat. Hercegek és kormányok támogatják őket, tátott szájjal hagyják, hogy a zsidók elvegyék pénztárcájukat, pénzes ládájukat, lopjanak és raboljanak, mindent, amit csak megkívánnak. Azaz megengedik, hogy saját magukat és alattvalóikat a zsidók kiszipolyozzák és koldusbotra juttassák a saját pénzükért, mindezt a zsidók uzsorája miatt. A zsidóknak, mint idegeneknek semmijük sem szabadna, hogy tőlünk legyen. Amijük csak van, az mind tőlünk van. Dolgozni nem dolgoznak, nem keresnek nálunk semmit, nem is adakozunk nekik. Ennek ellenére övék a pénzünk és javaink és ők az urak a mi országunkban, ahol ők menekültek.
Ha egy tolvaj 10 guldent lop, akkor azt felakasztják. Ha az úton rabol ki embereket, akkor lefejezik. De ha egy zsidó rabol el 10 tonna aranyat uzsoraként, akkor őt nagyobb becsben tartják, mint Istent. Nem írja TALMUD-juk és nem írják rabbijaik, hogy egy keresztény meggyilkolása nem bűn, de egy másik izraelita meggyilkolása bűn? Hogy az nem bűn, ha nem tartja meg a pogánynak tett esküjét? Ennél fogva lopnak és rabolnak (mint ahogy ezt a pénzkölcsönzéssel teszik) a pogánytól, és ez egy Istennek tetsző szolgálat. És ők a világ urai és mi a szolgáik vagyunk - sőt jószágaik! Ismétlem, három Aesopus mesében több bölcsesség található, mint az ő egész Talmudista és rabbijaik által írt könyveikben és több, mint amit zsidók valaha is fel fognak fogni. Ha valaki azt gondolja, hogy túl sok mindent mondok ki - túl keveset mondok ki! Mert látom, hogy hogy kezelnek minket, gójokat írásaikban és hogyan kívánnak nekünk minden rosszat iskoláikban és imaházaikban. Pénzünket uzsorájukkal rabolják el, és amikor csak lehet, aljas cseleket vetnek nekünk... Egy pogány sem viselkedik így és egy sem viselkedne így, kivéve, ha ő maga ördög vagy őt ördög birtokolja, úgy, ahogy a zsidókat birtokolja.
Burgensis, egy nagyon művelt rabbijuk, aki Isten kegyelméből keresztény lett (ez nagyon ritka náluk), aggódik amiatt, hogy iskoláikban hogyan átkoznak minket keresztényeket (Amit Lyra is ír), és ebből azt a következtetést vonja le, hogy ők nem lehetnek Isten népe. Most vegyük észre, hogy milyen szép kövér vastag hazugság az, amikor arról panaszkodnak, hogy ők rabok közöttünk! Jeruzsálemet több mint 1400 évvel ezelőtt rombolták le és azóta a zsidók kínoznak és üldöznek minket mindenütt a világon.
Amellett nem tudjuk, melyik ördög hozta őket a mi országunkba. Mi nem hoztuk őket Jeruzsálemből ide! Igen, úgy tartjuk őket fogva, mint én szeretném a reumámat fogva tartani és minden más betegséget és szerencsétlenséget, hogy szolgáljak nekik, mint szegény szolga minden pénzemmel és tulajdonommal és mindennel, amim van.
Mit tegyünk ezekkel az elutasított, megbélyegzett zsidó emberekkel? Alkalmazzuk rájuk más országok bölcsességét, mit pl. Franciaországét, Csehországét, Spanyolországét, stb.., akik először benyújtották nekik a számlát a kiuzsorázott javakról, aztán kiutasították őket az országból. Mint előbb hallottuk, Isten annyira haragszik rájuk, hogy lágy könyörületesség csak bűnösebbé teszi őket, míg kemény bánásmód csak kevéssé javítja meg őket. Ezért: el velük! Mennyivel kibírhatatlanabb az, ha megengedjük nekik, hogy az egész kereszténységet minket beleértve megvegyenek a saját pénzünkért, rágalmazzanak és átkozzanak bennünket, gazdag uraink legyenek és gúnyosan kacagnak rajtunk, szórakozva saját pimaszságukon. Milyen örömteli esemény lenne az az ördögnek, és az ő angyalainak, az orrán át nevető koca kismalacaira vigyorogva, valóságos haragját Istennek tartogatva. (A ZSIDÓK ÉS HAZUGSÁGAIK). Lehet, hogy lágyszívű és finomérzésű keresztények azt hiszik, hogy én túl szigorú és drasztikus vagyok a szegény elnyomott zsidókkal szemben, hogy kifigurázom és kigúnyolom őket. Szavamra, túl gyenge vagyok ahhoz, hogy ezt a sátanfajzatot kigúnyoljam. Szívesen megtenném, de ők sokkal nagyobb szakértői a gúnynak, mint én vagyok, és nekik van egy Istenük, aki ennek legnagyobb mestere. Az pedig maga az ördög.
Ha az ótestamentumon kívül más tényt nem ismernék, akkor is azt állítanám, és a világon senki sem tudná ezt a véleményemet megváltoztatni, hogy a ma élő zsidók valóban a világon élő rossz és rosszindulatú gazemberek keverékei, hasonlóan a cigányokhoz, a tatárokhoz és hasonló népekhez."
GÓJ

#409 Re: Olvasnivaló az ideszokott férgeknek - önmagukról 5. rész

2013-02-22 10:20

#408: Árpád vére - Olvasnivaló az ideszokott férgeknek - önmagukról 5. rész 

 Árpád vére, most legalább megismered az érzést. Na, milyen más fórumára bemenni, ott gusztustalankodni? Ott jó volt, itt tűrd el. Eleget piszkoskodtál már máshol, viselj el minket itt. Egy szavad nem lehet, úgyhogy ne mocskoljál, mert még megbánhatod, ha egy kis lélek véletlenül belédszorul. Mondtam már, szeresd embertársaidat, még ha nem a barátaid, akkor is. Én is azt teszem.

Árpád vére

#410 Re: Olvasnivaló az ideszokott férgeknek - önmagukról 4. rész

2013-02-22 10:21

#406: Árpád vére - Olvasnivaló az ideszokott férgeknek - önmagukról 4. rész 

 Árpád vére önismereti órát tart, no, meg görbe tükröt maga elé.


Vendég

#411 Re: Re: Olvasnivaló az ideszokott férgeknek - önmagukról 4. rész

2013-02-22 14:15

Gorcsev Iván

#412 Re: Olvasnivaló az ideszokott férgeknek - önmagukról 5. rész

2013-02-22 14:28

#408: Árpád vére - Olvasnivaló az ideszokott férgeknek - önmagukról 5. rész

Orvos látott már?

 

1. Luther írta  a „Hogy Jézus Krisztus is zsidónak született” című művét, amelyben a Jézus (a keresztény tanítások szerint, a Messisá) zsidó mivoltát emelte ki. Csak akkor változott a hozzáállása, amikor valaki azt állította, Morvaországban a zsidók saját hitükre térítik a keresztényeket. Ez pedig nyilvánvaló nem igaz, ugyanis a zsidó nem térítő vallás. Tehát egy hazugságnak ült fel, és ezután kezdte a kirohanásait.

2. Bár nem gondolom azt sem Jézusról, sem Máriáról, amit írtál, de ugye Mária férjes asszonyként szülte Jézust...

3. Hú, a "csúnya" zsidók örülni mernek, hogy Eszter révén megmenekültek és nem vált valóra Hámán terve... Ez tényleg alávaló dolog!

4. Kérlek segíts! Melyik vallás nevében is ölték meg a legtöbb embert? Melyik vallás irtotta leginkább a más vallásúakat? Melyik vallás kényszerítette leginkább erőszakkal másokra a sajátját? Melyik vallás nevében küldtek máglyára embereket (könyveket, gondolatokat)? Soroljam még?

5. Pénzkölcsönzés, uzsora stb. - nézz utána a történelemkönyvekben, miért is kezdtek ezzel foglalkozni a zsidók!

GÓJ

#413 Re: Re: Olvasnivaló az ideszokott férgeknek - önmagukról 5. rész

2013-02-22 14:56

#412: Gorcsev Iván - Re: Olvasnivaló az ideszokott férgeknek - önmagukról 5. rész 

 Nem fog utánanézni. Ha ezt megtenné, még esetleg felvilágosodna és magába szállna. Az alaptermészete, az adottsága pedig nem erre ösztönzi. Egyszerű ember, aki megy a nyáj után. Ha utasítják, hogy zsidózzon egy jót, hát megteszi. Ha a lelátón kell örjöngeni, azt is megteszi. Ha TV székházat kell felgíújtani, viszi a gyufát és lobbant. Ha viakolor köveket kell felszedni és dobálni, megteszi. Ha kocsit kell borogatni, felgyújtani, megteszi. Ha más gyerekének halálát kell kívánni, megteszi. Ha zsidózni kell, zsidózik. Tanulni nem akar a hibáiból, mert akkor talán be kéne ismerni valamit. Ez pedig sem rá, sem a fajtársaira nem jellemző. Még a végén rendes ember válna belőle. Na, azt azért mégse! Nem venné be a lelke.

JÓG

#414 Re: Üdvözlet és köszönet a 2346-os aláírónak!

2013-02-22 16:53

#401: Árpád vére - Üdvözlet és köszönet a 2346-os aláírónak! 

 Mi van, aláírtatok egyet egy zsidó "barátotok" nevében? Ügyes...


Vendég

#415 Re: Re: Üdvözlet és köszönet a 2346-os aláírónak!

2013-02-22 17:58


Vendég

#416 Re: Re: Üdvözlet és köszönet a 2346-os aláírónak!

2013-02-22 17:59

Pitya

#417 Senki nem tudhatja a származását biztosra, úgyhogy ne okádj!!!

2013-02-22 18:02

#414: JÓG - Re: Üdvözlet és köszönet a 2346-os aláírónak!

Lehet, hogy te nagyobb zsidó vagy bárkinél, ahogy anyádat ismerték a környéketökön. Boldog, boldogtalannal...

Pitya

#418 Re: Üdvözlet és köszönet a 2346-os aláírónak!

2013-02-22 18:06

#416: - Re: Üdvözlet és köszönet a 2346-os aláírónak!

Mi van Marci, már azt sem tudod fiú vagy, vagy lány??? Akkor honnan tudnád a származásodat???

Persze engem nem zavar, hogy gój, vagy jóg vagy, ha nóóóómális vagy.

Jóg

#419 Ki mit tud

2013-02-22 19:03

#418: Pitya - Re: Üdvözlet és köszönet a 2346-os aláírónak!

Te Pitya, te mi vagy? Én, mint a szegedi gyerek, tudod...


Vendég

#420 Re: Senki nem tudhatja a származását biztosra, úgyhogy ne okádj!!!

2013-02-22 20:08

Pitya

#421 Juj, de megijedtem, befenyített a jobbikos!

2013-02-22 20:28

#420: - Re: Senki nem tudhatja a származását biztosra, úgyhogy ne okádj!!!

Na látod, némi nemű utalás erre arra, és a 100-sz@rosát vágod vissza. Pedig te kezdted a zsidózást, oszt' kaptál rá egy fél mondatocskát...és már ölni akarsz? Igazi jobbikos mentalitás. Szégyelljétek magatokat!

Ezek vagytok ti, jobbikosok!!!

Árpádné

#422 De közönségesen viselkedik itt az a káromkodós jobbikos!!!

2013-02-22 20:40

Ragadhatott volna erre a jobbikos bandára némi tisztesség is, a koszon kívül. Amennyi időt eltöltöttek velünk a fórumon, már a fele intelligenciahányadosunk szintjére kellett volna minimum, hogy emelkedjenek. De valahogy nem siker-áll nekik. Biztos génhibásak szerencsétlenek.
Pitya

#423 Ezek a jobbikosok, szörnyű milyen erőszakosak és közönségesek.

2013-02-22 20:48

Köszönöm a védelmet.
Nocsak, kitörölte a jobbikos azt az ordenáré irományát, bár kicsit megkésve...
Nem tudom felfogni, hogy a jobbikosok butaságának miért muszáj párosulnia a közönségességgel. Arról nem is beszélve, hogy még helyesen írni sem tudnak. Az is érthetetlen, hogy képzelik, hogy ők magyarok, amikor magyarul írni sem tudnak? SZÉGYEN!!!

GÓJ

#424 Re: Re: Re: Üdvözlet és köszönet a 2346-os aláírónak!

2013-02-22 20:58

#415: - Re: Re: Üdvözlet és köszönet a 2346-os aláírónak! 

Nem, hát. A tisztesség a mi oldalunkon van.

Egy higgadt ember

#425 Összegzés

2013-02-22 22:01

A petíció egy igen veszélyes jelenségre hívta fel a figyelmet. Magyar embereket kollektív bűnösnek akarnak nyilvánítani olyan dologban, amihez a ma élők döntő többségének bizonyíthatóan (és értelemszerűen, hisz nem is éltek akkor) semmi közük sincs. Ez tény.

A petíció kapcsán magyar érzelmű, zsidógyűlölő, zsidó fajvédő és magyargyűlölő hozzászólások olvashatók. Sem a petícióban, sem pedig a magyar érzelmű emberek hozzászólásaiban sehol sem szerepelt a Jobbik, én legalábbis itt nem olvastam sehol ilyent.
Aki elolvasta a petíció szövegét, annak egyértelmű, hogy abban miről van szó.

A kultúremberek a petíció tartalmával foglalkoztak. Aki csak balhézni, Jobbik-gyalázni vagy fajvédő szövegelés miatt jött ide, annak meg teljesen mindegy, hogy mi az alapszöveg, a lényeg, hogy "fröcsögjön". Jellemző az is, hogy ha valamilyen (jelen esetben egyértelműen igazságtalan) zsidó visszaélés ellen szólal fel bárki, akkor rögvest megszólal egyfajta zsidó-mosdató kórus! Mindegy, hogy mi volt a téma, mit mondtak éppen a zsidókról, beindul a "generál" mosdató program.

A csendes többség tudja, miről van itt szó és annak megfelelően cselekszik és fog cselekedni a jövőben. A szélsőségesek, megtévesztők, hazúgok pedig mocskolódásaikkal magukról állítanak ki igen szomorú bizonyítványt.