A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Bárki volt is, aki lövöldözött, sajnos nem végzett alapos munkát, mert ilyen rohadék féreg, mint te, aki gúnyt űz más fájdalmából (jellemző fajjelleg!) megszülethettél.
Bár az ilyen beszólásaiddal csak több támogatót szerzel az ügyünknek, de jobb, ha eltakarodsz innen!
A te és fajtársaid magyargyűlölködése, sértegetései csak közelebb visznek minket annak megértéséhez (s előbb-utóbb elfogadásához is), hogy miért is történt mindaz, ami történt a fajtáddal. És ezt nem mossa ki belőlünk semmilyen hivatalos seggnyalás.
Re:
Ugye holgyem, nem a peticio elkeszitoire gondolt a remelem - ben? Mert mi minden embert egyenertekunek tekintunk! Legyen az zsido, vagy kereszteny, vagy akar muzulman! De legyenek is egyenertekuek minden ember szemeben es ne elvezhessen tobb javat a nem kereszteny a keresztenynel!!!
Apathy Istvan.
Re:
A Duna parton a náci-fasiszta Hitler-Horthy-féle csürhe lövöldözött...
Re: Re:
Tanulj fiam, ökör lesz belőled! Hol volt akkor már Horthy?Vagy ezt nevelták beléd?
a
Zavar, hogy nálam minden ember egyforma? Ezekszerint Nálad nem! Akkor viszont mi is a Te éned?
Re: a
Tisztesség, becsület, békeszeretet fajtól, származástól, nemtől függetlenül, de Te ezt nem értheted.
Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!!!
Legyetek szívesek, álljatok ki a náci-fasiszta eszméket támogató Jobbik betiltása érdekében létrehozott petíció mellett.
http://www.peticiok.com/forum/42995/start/41825
Re: Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!!!
#339: Köszönöm szépen! - Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!!!
Minden erőmmel azon vagyok!
#339: Köszönöm szépen! - Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!!!
Náci, - és fasiszta eszméket vall az, aki a mai Magyarországon a Magyarok érdekeit védi? Ezek vagytok Ti!!! Ez a Ti énetek! Ezért nem vagytok ti MAGYAROK! Röhejesek vagytok!
Na, éljetek ebben a hitetekben, én negint befejeztem a veletek, a kirekesztőkkel való vitát! A Magyarok Istene adjon Nektek Szebb Jövőt!
A viszont nem látásra!
Apáthy István!
#341: Apáthy István - Re: Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!!!
Pitya, nagyon sajnálom, hogy elhagysz, de valahogy akkor sem tudok más mondani a Jobbikra, mint, amit magad is visszaidéztél.
Pedig lett volna egy kérdésem, mégpedig: szerinted, aki nap, mint nap cigány-zsidózik, a szó rossz értelmében, és Horthy Miklóst Isteníti, sőt, még Hitlert is megemlíti, hogy félmunkát végzett, az simán csak magyar és nem rasszista?
Szeva.
Re: Re: Re:
VÁLLALOM! Pláne úgy, hogy én tudom, mint jelent a "fasiszta" szó, te tahó!
Re:
Ez gusztustalan volt!
Bár az előtted szóló nagypapájának - és társainak - doni szenvedéseiről - sokak haláláról - pont az a "társaság" tehet(ett), amely vágóhídra küldte a zsidókat is, a "nagypapa" ettől még lehet, hogy akarata ellenére került oda, mert "csak" egy sima "kiskatona volt. S nem kizárt, hogy soha, senkinek sem ártott!!! Más fájdalmára, veszteségére nem reagálhatsz így! Főleg, hogy semmit nem tudsz róla!
Re:
Te kretén! Itt agitálsz? Ugyan kinek? Az ide is betévedt véglény társaid már biztosan elélveztek a petíciós oldaladon a magyargyűlölettől.
Miért nem mész vissza a pöcegödörbe a tetűhintás fajtád közé? Ott biztosan hangos támogató vinnyogást kapnál! Ha nem tudnád, ez Magyarország, a petíció magyar embereknek szól!
A te gyűlölködő fajtád hiába beszéli a mi gyönyörű, ősi nyelvünket, ti a mi országunkban csak idegen, sőt, ellenség vagytok!
TAKARODJ, mocskos véglény a helyedre, a pöcegödörbe!
Látom, nem tágítasz innen, de ez a hozzászólásod most korrekt volt!
Filiszteus, ki mindenhová beteszi a... felismertünk. Nem vagy vitapartner, te még véglényebb senki. A senkinél nincs lejjebb...
| This discussion has been closed. |