Szita bence halálából készülő film ellen!!!

Piccolosan
A petíció szerzője

2012-11-29 11:17

nem akarom, hogy ebből bárki is hasznot húzzon.
Anya

#2 Re:

2012-11-29 11:53

#1: Piccolosan -  

Érdekes, hogy mikor reggel hallottam Kálomista Gábor szándékát, ugyanez volt az első gondolatom.  Nem tetszik az ötlet, ami valószínűleg, legalábbis szerintem üzleti érdek és már felsőbb szinteken eldöntötték.

Gabesz

#3 Tartsák be a tiszteletet a halottak iránt !

2012-11-29 12:23

Ezen én is fel vagyok háborodva most olvastam a cikket a HVG.hu-n :S Komolyan nem értem az egyes emberek logikáját miért akarnak hasznot húzni más emberek tragédiájából? :S Tényleg csak ennyit ér egy emberi élet, hogy mások hasznot húzzanak belőle? Miért most jut eszébe valakinek filmet készíteni a gyermekgyilkosságról? Miért pont Bencét akarják felhasználni ilyen célra? Undorodom az ilyen emberektől :S Engem abszolút nem érdekel, hogy ingyen filmként készül el a holtakat hagyják békében nyugodni. Miért kell a sebeket feltépni Bence 1 hónapja nincs köztünk és a média rajta lovagol. :S Tartsák be a tiszteletet !

Vendég

#4 Na, és ez?

2012-11-29 12:35

Brooks még kéziratban olvasta Capote dokumentumregényét, és két, a nagyközönség számára ismeretlen színésszel, eredeti helyszíneken azonnal megkezdte a film forgatását: "Ugyanabban a házban, amelyikben a Clutter-család élt, ugyanabban a kansasi vegyeskereskedésben, amelyben a gyilkosok a kötelet vásárolták. És azt akartuk, hogy ugyanazok a benzinkutak, motelek és utcák kerüljenek a néző elé, melyekben a két gyilkos megfordult." (Capote).
A gyilkosság, melynek dokumentumaiból a bestseller regény készült, 1959 novemberében történt. Holcombban, egy Kansas City melletti farmon két fiatal srác lemészárolt egy négytagú családot. A film koncepciója abban tér el a regényétől, hogy míg Capote nem törekszik a gyilkosok motivációinak megértésére, addig Brooks megpróbál magyarázatot találni a két fiú tettére.

Vendég

#5 Re: Na, és ez?

2012-11-29 13:12

#4: - Na, és ez? 

Ez sem jobb.

Vendég

2012-11-29 18:19

Tartsuk tiszteletben a családot és had nyugodjon békében Bence!