Elég volt a nácikból

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Elég volt a nácikból petíció automatikusan generált fórumtémája

Reetek

#1

2012-11-27 13:37

Mocskos szemét nácik.Az orbán szárnyai alatt.
Reetek

#2

2012-11-27 14:09

Elég volt a mocskos nyilasokból!!!De orbánból is.
Mara

#3 le a fasiszta jibbikkal

2012-11-27 14:27

A JOBBIK kivételével az összes parlamenti párt elítélte Gyöngyösi Márton tegnapi parlamenti kirohanását - közölte Lezsák Sándor ma a Parlamentben.

Vendég

#4

2012-11-27 19:14

Az egész világ elítél most már minket. Legyenek a szélső és az egyéb jobbosok büszkék rá.
Mara

#5

2012-11-27 20:32

Ez a náci színjáték arra ment ki, hogy még az ellenzék is akarja a parlamenti rendőrséget, hogy a 2/3 érvelni tudjon, amikor Kötél László kivezetteti a teremből az összes szoci felszólalót, mindössze azért, mert megszólalt, Kövérnek pedig nem tetszett.
Szép új világ.

Vendég

#6 Elég a fasisztákból és a nácikból is!

2012-11-28 01:31

Írjuk alá minél többen mert tényleg elég volt a nácikból!

Vendég

#7

2012-11-28 08:23

ELÉG!!!

Vendég

#8

2012-11-28 11:02

A Jobbiknak nincs helye a parlamentben.
András

#9 Jobbikra szavazok!

2012-11-28 13:20

Teljesen időszerű és aktuális Gyöngyösi indítványa. A kiirtottak ujra ellepik a közéletet. A szocializmusban is ellepték, de csak fű alatt. Ideje lesz színt vallani.

Vendég

#10 Re: Jobbikra szavazok!

2012-11-28 19:14

#9: András - Jobbikra szavazok! 

 Hol nevelkedtél, te fasisztaivadék?

Zsóka

#11 Re: Re: Jobbikra szavazok!

2012-11-28 21:31

#10: - Re: Jobbikra szavazok! 

 Re: Jobbikra szavazok! Téged kellett volna legalább egy hónapra Auswitzba zárni, ott megmutathattad volna milyen tökös fiú vagy!


Vendég

#12 Re: Re: Re: Jobbikra szavazok!

2012-11-28 22:00

#11: Zsóka - Re: Re: Jobbikra szavazok! 

 Gratulálok, Mengele. 3 nagybátyámnak sikerült ott végezni, én később születtem nagy bánatodra.

enbiéj

#13

2012-11-28 22:54

András, van miért szégyenkezned... Te "zsidóban" gondolkodsz, a normális emberek pedig (köztük én is) "emberben". Amit Te megengedsz magadnak, azt a gyakorlatban Orbán "engedékenysége" engedi meg Neked, és keresztényként (is) gyűlölködő társaidnak. Tudod: véletlen születtünk magyarnak, egyébként az emebri fajhoz tartozunk... Nem Gyöngyösi a vétkes (bűnös, ha tetszik), hanem a gyeplőt a Jobbik nyakába dobó Orbán. Ez Németországban, vagy Franciaországban nem hangozhatott volna el, vagy ha igen, akkor hozzáteszem: büntetlenül... Istenem, hogy védtük és védjük (helyesen) határon túli testvéreink jogait!... Te csak akkor értenéd meg az általad csak "kiirtottaknak" mondott emberek sorsát, ha egyszer a Te családod tagjaiból vagoníroznának be néhányat... Lassanként szégyen lesz "magyarnak" lenni... Pedig hát büszkék is lehetnénk magyarságunkra... Olvasd el Illyés esszéjét arról, hogy ki a magyar!... A zsidóként, zsidónak született Krisztus képviselte szeretettel üdvözöllek, te bé-kétlen!... II. András

Vendég

#14

2012-11-29 00:06

Ki kezdte ? Eszter és társai Babilonban? Józsué Jerikóban? Jó lenne, ha a fajvédő csoportosulások önkritikát is gyakorolnának. Különben soha nem lesz vége.

Vendég

#15

2012-11-29 10:26

Amíg náci beállítottságú, magukat faji felsőbbrendűnek gondoló élőlények vannak, addig valóban nem lesz vége.


Vendég

#16 Elég volt

2012-11-29 10:32

az olyan büdös zsidókból is, mint Rózsa Mihály, aki  "egy lakásunkba tévedt csótányhoz hasonlatos".  Csótányirtást!


Az ilyeneket "el kell taposni és agyagba kell verni, mert sportszerű meccset az ember olyannal vív, akit emberszámba vesz".

http://rozsamisi.blogter.hu/

hajnalcsillag

#17 Re:

2012-11-29 11:13

#13: enbiéj - Kedves Barátom!  Köszönöm a szavaidat! Alapvető Igazság, amit leírtál, súlyos és gyönyörű szavak, melyeket bizony, ki kell mondani! Most eljött az ideje, hogy igent, vagy nemet mondjunk: igent az életre, nemet a gyűlöletre és a gyűlöletkeltésre! Fura világ, hogy bizonygatni vagyunk kénytelenek, hogy EMBERNEK, ne adj' Isten: MAGYAR EMBERNEK születtünk, vállalva fennhangon, hogy ez ráadásul csodálatos! Különös az is, hogy az egymás iránti tisztelet foszlányait is kutatni kell ma: összefoltozni, egyengetni, ébresztgetni..., gyakran eredmény nélkül... Mégsem adhatjuk fel, mert Embernek lenni jó! ... EMBERNEK kell maradni! ...Embernek MARADNI kell...! ...és nem haragszom, csak nehéz szívvel gondolok azokra, akik jobbnak, különbnek tartják önmagukat az én népemnél................... Nagyapámért is, akit nem ismerhettem, ... szeretettel ölellek...!

 

 


Vendég

#18 Re: Elég volt

2012-11-29 11:14

#16: - Elég volt 

 Ha már felraktad, megnéztem Misi blogját. Minden szavával egyetértek. Ha te vagy Tomcat, ha nem, csótány vagy.


Vendég

#19 Re: Re: Elég volt

2012-11-29 11:44

#18: - Re: Elég volt

Akár fajtatársa vagy ennek a büdös zsidónak, akár nem, de mindenképp hasonlóan ocsmány féreg lehetsz.


Vendég

#20 Re: Re: Re: Elég volt

2012-11-29 11:55

#19: - Re: Re: Elég volt 

 Te meg még büdösebb fasiszta állat vagy.


Vendég

#21 santahajni@gmail.com

2012-11-29 12:16

szív-haiku

aki szívemnek
kedves, gyöngyként ragyog, nem
nézem, honnan jött

Vendég

#22 santahajni@gmail.com

2012-11-29 13:55

kérdés-haiku

arctalan arcod
gyűlöletben izzik - a
te élted élet?
enbiéj

#23 tovább is van...

2012-11-29 19:31

Úgy látom, aki ebben a felelgetősben magyarnak vallja és/vagy gondolja magát, az kereszténynek is, és ez a legfájdalmasabb… Lehet keresztény, „jó” katolikus az, aki meg sem értette a zsidó Krisztus legfőbb tanítását, mely épp a szeretetről szól. a feltétel nélküli emberszeretetről. Arról, hogy fogadd el a másikat is, és ne a hibáit keresd, hanem vedd észre az erényeit… Amerikában, ahol azért hülyékből is akad néhány (akár errefelé…), pár évtized alatt megta-nulták, hogy a barna és a fekete bőrszín is egy EMBER színe… És megértették, hogy nem azt kell keresni a másikban, ami elválaszt, hanem azt, ami összeköt… Hogy lehetne keresztény az, aki gyűlöl, aki „büdös”-nek nevez egy embert. Nem, nem zsidót, etgy embert!... Találkoztam én már rettentő büdös nem zsidóval, aki történetesen magyar volt, de eszembe nem jutott le büdös magyarozni, inkább az jutott eszembe, ha már annyira oda van a magyarságával, talán mosakodhatna, meg fogat is moshatna, hogy ne az előző nap elmajszolt füstölt kolbász szagát használja száj-sprayként… Az a „büdös zsidó” ott lóg a magukat kereszténynek vallók és tudók nyakában, ott ékeskedik a szobák falán, ott áll a katolikus templomok oltárán, és előtte térdel mindenki, aki Benne hisz… Nem érzitek, kedves keresztény testvéreim (nem viccelek: katolikus vagyok), mennyire rettenetes, amit a megfeszített Jézus „nevében” műveltek?... Előítélettel élni annyi, mint magadat különbnek gondolni annál a másiknál… Ismeritek Ti a zsidóként magyar olimpiai bajnokságot nyert élvsportolókat? Székely Éva, Kárpáti Rudolf, Kárpáti Károly, és a többiek… Ismeritek a magyar zsidóként Nobel-díjat kapott testvéreinket, akikre büszkék vagyunk, és okkal lehetünk is?... Orbán a cicányokkal is lepaktál, be-csapva őket, azt játszva, minha értük tenne, és közben mi történik? Népesedésre, szaporodásra biztatja a magyarságot, mert ha nem lesz 3-4 gyereke a „magyar” családoknak, akkor a cigányság elszaporodik… Miről van szó? Arról, hogy a cigányokat nem tekinti magyaroknak! Arról, hogy ők a „magyarok” kárára szaporodnak, és a végén még többen lesznek, mint a „magyarok”… Orbán beszél a kereszténységről Spanyolországban… Ő, aki a társaival a parlamentben mondta a KDNP-seknek: „Csuhások, térdre, imára!” Kaméleon-tánc… és akkor a Katolikus Egyház… Aki Hitlerhez hasonlóan kiközösítené, s lehet, ha tehetné, ki is irtanőá a nekik nem tetszőket, pl. a homoszexuálisokat… És akkor, kedveskéim, mi lesz a pedofil papokkal? Mi lesz a cölibátust játszó maszturbálókkal?... Mi lesz a házasság szemntségéről papoló, de házasodni végképp nem akaró papsággal?... Hát nem látjátok, mekkora álszent bagázs próbál Jézus nevében „intézkedni”, csak hogy tartósítsák és növeljék békétlenséget… Jaj, istenem ha Jézus ide tévedne, és kicsit a fejetekre koppintana… Egy-két saller… Pár koki… Nem ártana… Na, isten Veletek, „magyar” testvéreim!... Tovább is van, mondjam még?...
enbiéj

#24 még egyszer, talán már hibátlanul, bocs!

2012-11-29 19:38

Úgy látom, aki ebben a felelgetősben magyarnak vallja és/vagy gondolja magát, az keresz-ténynek is, és ez a legfájdalmasabb… Lehet keresztény, „jó” katolikus az, aki meg sem értette a zsidó Krisztus legfőbb tanítását, mely épp a szeretetről szól. A feltétel nélküli emberszere-tetről. Arról, hogy fogadd el a másikat is, és ne a hibáit keresd, hanem vedd észre az erénye-it… Amerikában, ahol azért hülyékből is akad néhány (akár errefelé…), pár évtized alatt meg-tanulták, hogy a barna és a fekete bőrszín is egy EMBER színe… És megértették, hogy nem azt kell keresni a másikban, ami elválaszt, hanem azt, ami összeköt… Hogy lehetne keresz-tény az, aki gyűlöl, aki „büdös”-nek nevez egy embert. Nem, nem zsidót, egy embert!... Ta-lálkoztam én már rettentő büdös nem zsidóval, aki történetesen magyar volt, de eszembe nem jutott le büdös magyarozni, inkább az jutott eszembe, ha már annyira oda van a magyarságá-val, talán mosakodhatna, meg fogat is moshatna, hogy ne az előző nap elmajszolt füstölt kol-bász szagát használja száj-sprayként… Az a „büdös zsidó” ott lóg a magukat kereszténynek vallók és tudók nyakában, ott ékeskedik a szobák falán, ott áll a katolikus templomok oltárán, és előtte térdel mindenki, aki Benne hisz… Nem érzitek, kedves keresztény testvéreim (nem viccelek: katolikus vagyok), mennyire rettenetes, amit a megfeszített Jézus „nevében” művel-tek?... Előítélettel élni annyi, mint magadat különbnek gondolni annál a másiknál… Ismeritek Ti a zsidóként magyar olimpiai bajnokságot nyert élvsportolókat? Székely Éva, Kárpáti Ru-dolf, Kárpáti Károly, és a többiek… Ismeritek a magyar zsidóként Nobel-díjat kapott testvére-inket, akikre büszkék vagyunk, és okkal lehetünk is?... Orbán a cigányokkal is lepaktál, be-csapva őket, azt játszva, mintha értük tenne, és közben mi történik? Népesedésre, szaporodás-ra biztatja a magyarságot, mert ha nem lesz 3-4 gyereke a „magyar” családoknak, akkor a cigányság elszaporodik… Miről van szó? Arról, hogy a cigányokat nem tekinti magyaroknak! Arról, hogy ők a „magyarok” kárára szaporodnak, és a végén még többen lesznek, mint a „magyarok”… Orbán beszél a kereszténységről Spanyolországban… Ő, aki a társaival a par-lamentben mondta a KDNP-seknek: „Csuhások, térdre, imára!” Kaméleon-tánc… és akkor a Katolikus Egyház… Aki Hitlerhez hasonlóan kiközösítené, s lehet, ha tehetné, ki is irtaná a nekik nem tetszőket, pl. a homoszexuálisokat… És akkor, kedveskéim, mi lesz a pedofil pa-pokkal? Mi lesz a cölibátust játszó maszturbálókkal?... Mi lesz a házasság szentségéről papo-ló, de házasodni végképp nem akaró papsággal?... Hát nem látjátok, mekkora álszent bagázs próbál Jézus nevében „intézkedni”, csak hogy tartósítsák és növeljék békétlenséget… Jaj, istenem ha Jézus ide tévedne, és kicsit a fejetekre koppintana… Egy-két saller… Pár koki… Nem ártana… Na, isten Veletek, „magyar” testvéreim!... Tovább is van, mondjam még?...
igazságkereső

#25

2012-11-29 20:10

Kettős állampolgárok miért képviselők a Magyar parlamentben?
Mely országokban bevett gyakorlat ez?
Ha magyar zsidó,akkor legyen magyar állampolgár,éljen itt és akkor jogosan dönt az országunk ügyeiben.