Legyen választható a jelenleg még kötelező védőoltás

mp

#51 Re: Re:

2012-10-19 16:25

#5: Le az oltásdiktatúrával! - Re:

"véletlenszerűen".... LoL


Vendég

#52 Re:

2012-10-20 16:50

#15: spg -

Az afrikai gyerekek azért halnak meg, mert

1. nincs biztonságos ivóvíz

2. nincs csatornázás, szennyvízelvezetés

3. nem áll rendelkezésre kello mennyiségu és tápértéku étel

4. háborúk

Afrika legnagyobb problémája NEM az oltások hiánya, hanem a biztonságos ivóvíz hiánya!


Vendég

#53 Olvasnivaló a bizonytalanoknak és az oltáspártiaknak

2012-10-20 20:01

D. 30

#54 Tisztánlátás

2012-10-24 13:58

Nem vagyok még szülő! A hangsúly a "még" szócskán van! Szívből kívánom magamnak, a világnak, hogy tisztán láthassunk, dönthessünk, a legjobbat adhassuk szabad akaratunkból választhassunk!!

Katimama

#55 Re: maria.feher@citromail.hu

2012-10-24 18:57

#1: supergrandma - maria.feher@citromail.hu

Nem kell aggódni...és nem kell elhinni mindent,ami a ,,hirek,,-ből lejön!Az egész oltásmizéria egy nagy csalás...Elég sokat lehet olvasni róla(szerencsére)

tusi

#56 :(

2012-10-24 21:58

Sajnos a gysz gyárak megölik az embert :( Engem is beteggé tett. :( többek között egy oltás hozta ki autoimmun betegségem...
kryon

#57

2012-10-26 21:14

Köszönjük annak aki elkezdte .., bízunk benne, hogy sok lúd disznót győz.. <3<3
Totenkopf69

#58

2012-10-28 19:13

Nehezen hiszem,hogy a döntéshozókat ez befolyásolhatja.Legfeljebb a személyes érintettség...
Totenkopf69

#59

2012-10-28 19:43

A kisebbik fiam idegrendszere a 15 hónapos "védőoltást" követően összeomlott. Túlélte. A következménye: "összetett pszichés zavar,autisztikus tünetekkel". A buddhista elveket gyakorlom,sem harag sem düh,nincs már bennem.
Az "ellentábor" minden egyes tagjának javaslom a napi oltások bevezetését ! Ha egyet köhintünk,vagy tüsszentünk,esetleg hasmenésünk van,az nyilvánvalóan azért van,mert nem kaptunk rá időben védőoltást ! A döntéshozóknak javaslom a parlagfű-allergia elleni védőoltást ! Hiszen a gazdaságnak óriási kárt okoznak az esetlegesen kiesett munkanapok az egészségügy költségeiről már nem is beszélve !
Nem kell más,csak az, hogy elkezdjen vele foglalkozni a média.Azonnal kiderülhet,hogy a szénanátha fertőző,és a közösségre is veszélyt jelent.Persze meg kell fizetni egy pár szakértőt.De aztán dőlhet a manna az oltóanyag gyártójához.Na meg az értelmi szerzőkhöz.Egy kis genetikai deformációt sem árt hozzátenni,ők úgysem oltatják be magukat.
Egyszerű a recept ? De működik !
Persze lesz egy pár áldozat. De kit érdekel ? Majd kikiáltjuk őket a közösség ellenségeinek.Esetleg nyilvánosan sajnáljuk őket.
De az élet megy tovább.......
Totenkop69

#60

2012-10-28 20:01

...Ja és még valami.Az u.n. "döntéshozók" mindig arctalanok. Én megpróbáltam megtudni,hogy kik azok akik a kisfiam életét tönkretették.Nincsenek nevek.Nincsenek aláírók.A döntéshozók arctalanok....

Anonymous

#61 Re:

2012-10-29 00:24


#60: Totenkop69 -

A Nebántsvirág Egyesület egy szép szakmailag maximálisan megalapozott beadványt küldött Itt olvasható Van neve a címzettnek és érkezett is tőle egy válasz levél itt olvasható az első oldala és itt olvasható a második oldala. Ezen az emberen kívűl még súlyosan felelősek az alkotmánybírák is! De itt olvasható a válaszlevél ami erre ment válaszul! Szerintem jó úton haladunk és mindenképpen le fogjuk győzni őket, ha kellő számú ember mondja azt, hogy elég volt! Gyűjtsük az aláírásokat! Minél többen osszuk meg ezt az információt!

napsugaar

#62 Legyen valaszthato a jelenleg meg kotelezo `vedo`oltas

2012-10-29 04:38

Nagyon fontos, hogy az emberek/szulok megertsek es elfogadjak azt a tenyt, hogy a `vedo`oltasok nem feltetlenul annyira hatasosak, es legfokeppen nem olyan artalmatlanok, ahogy azt a media, es az orvosaink tobbsege hangoztatja! Egy demokratikus(nak mondott) orszagban feltetlenul szukseges, hogy legyen az embereknek dontesi joga arra vonatkozoan, hogy beoltassak-e a gyermekuket, vagy sem! Ugyanugy, ahogy a legtobb europai orszagban!

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-10-29 05:32


bowie

#64

2012-10-29 18:21

Semmilyen oltás ne legyen kötelező!
Szent Korona

#65

2012-11-09 09:20

jó lenne már véget vetni a nemzet és népirtásnak!
Sanitas

#66 Re:

2012-11-10 00:04

#26: odette -

Módfelett sajnálatos és tragikus az eset, és egyre gyakoribb. Nem is tudok szólni, és nem is tudom mit mondjak Neked.

Az én kisfiamat ugyan megmentették a kórházban, de az oltási szövődmény egy életre tartós beteggé tette. Két éves koráig anyatejes volt, teljesen egészséges, de óvodában már jelentkeztek fura dolgok nála, és amikor első osztályba került, már megbetegedett, és röviddel ez után olyan rosszul lett, hogy nem sokon múlott az élete. Bizony a kicsiny szervezet számára a nem természetes úton bejuttatott kórokozók, (mert egyszerre többet szúrnak be) kikerülve a "védőkapukat" tragikus lehet. Nincs értelme így kegyetlenül letámadni a még fejlődésben levő immunrendszert. Azaz nem ismerem részleteiben a népességcsökkentő programot, de látom  hogy hatékony. Ahány helyen csak tudod írd meg a szomorú eseteteket, hogy minél többen okuljanak belőle. Borzasztóan sajnálom ami veletek történt.


Vendég

#67 Dzsekszon

2012-11-11 20:30

Van egy kínai közmondás: "Ha mindent elhiszel, amit olvasol, akkor inkább ne olvass." Elképesztő, hogy mennyire manipulálható az ember és mennyire nem tud kritikusan gondolkozni. A védőoltás a múlt század egyik legnagyobb találmánya. Sajnos a szabad sajtó - amire annyira vágytunk - most megteszi hatását: a média, tévé, internet kb 90%-a marhaság.
De a magyaroknak még a politikát is sikerült belekavarni az orvostudományba, fantasztikus.
A szkeptikus laikus társadalom tudományt és logikát teljesen nélkülöző agymenései már a nevetséges kategóriát súrolják. Remélem ez a nagy összeesküvés-elmélet hullám hamarosan elhagyja hazánkat és végre sikerül a többségnek is racionálisabban látnia a világot, habár "A racionalitás nem sajátja az embernek, és nem is jellemző rá." - Karl Popper.
vendég

#68

2012-11-13 09:34

Hát én is elhittem z oltásokról hogy védenek. mint gyakorló szülő szembesültem vele, hogy ez nincs így. Mehettem bárhova, azt mondták az oltás biztonságos...csak épp nincsnek biológiai markereik, ebben az elkemizált világban születettek, 3.4 generciósan átoltottakkal, esetleg anyatejes babánál fogamzásgátló mellett, mi történik? Kutatom, keresem a gyógyszerbiztonság egyedüli megoldását, a farmakokinetikai elemzést az összetevőkre, nincs. Pedig ez tehetne pontot a vita végére. Valószínű, ha van titkos, az oka annak hogy nem nyilvános az hogy pont azt predictálná: nem kell oltani...ha meg nincs, ezért nincs. Végül is hagyomány, elhiszik az emberek, minek érdekelje őket, mit tesz a gyermek szervezete egy rakás izomba juttatott méreggel?! Aki bízik bennük, tegye meg. Oltasson. Aki viszont nem, mert megégette magát, az ne. Aki tartotta már a kezében a légzésmegállt babáját, aki küzdött az életéért, az méltán feltételezheti hogy oltási szövődmény, hisz az oltások után jött elő a probléma, komplex immunhiányos folyamattal.De persze a család többi tagjánál az hogy az egyik gyerek bajba került az oltásaiktól, nem kontraindikálja hogy oltsanak. felelőtlenség. Egy totálisan megmanipulált embertömeg, élükön az orvosokkal, akik-tisztelet a kivételnek- a gyógyszerlobby marketing és végrehajó személyzete. Én sem merek több gyereket szülni erre a világra.

Vendég

#70

2012-11-15 16:11

Nagyon örülök ,hogy végre valaki elindította ezt a folyamatot,mert szerintem is semmi másról nem szól ez az egész csak a pénzről,és népírtásról!!!

Vendég

#71 kakasdűlő 42

2012-11-15 16:12

?
hgyuri77

#72

2012-11-15 16:13

?

Vendég

#73 Re: Legyen választható a jelenleg még kötelező védőoltás

2012-11-20 14:22

#68: vendég -

Az én anyukám egészségügyben dolgozott. Az orvosokat Istenként tisztelte, a rendszerrel együtt. Ezt a hitet adta át nekünk is.

Ma van két cukorbeteg unokája a négyből. Eddig! Most már ő sem tiltakozik, ha én, a kinyílt szememmel és tudásommal az orvos és védőnő, ÁNTSZ és az oltásokat elrendelő ismeretlen "felelősen gondolkodó és cselekvő" szakemberek ellen fordulok! A harmadik unoka oltás után 10 perccel allergiás reakciót produkált, amit kezelni kellett, a negyedik az oltástól 3 hónaposan megbetegedett. Szerencsére eddig még nem véglegesen! Bár ki tudja, mivel, ha a folyamat elindul, hosszú hónapokba, évekbe is telhet, mire megjelenik maga a betegség. ÉS az ÁNTSZ-nek, gyerekorvosnak, védőnőnek mindez nem elég ahhoz, hogy a gyerekek a további oltások alól véglegesen mentességet kapjanak! Kaptam egy hivatalos levelet, amiben végre elismerték, hogy a gyerek allergiás reakcióját komolyan ki kell vizsgálni. Mire az oltási tanácsadó közölte, hogy nem tudja, ki írhatott ilyesmit, mert ma Magyarországon nincs olyan vizsgálat, amely megállapíthatná, hogy az oltóanyag mely részére allergiás a gyerek!!!! Na erre tessék gomobot varrni! Én eddig a pontig azt gondoltam, valamennyire van értelme tisztességesen fellépni és fair elbánást várni, de most én is azt gondolom, az egész oltás mizéria csak és kizárólag üzlet!!!! Népbutítás!! Ha mégsem így van és van hatásos, nem mérgező védőoltás is, akkor tessék azt nekem prezentálni! ÉS LEGFŐKÉPP MEGADNI AZT A JOGOT, HOGY A GYEREKEIM ÉLETÉT MEGVÉDJEM!!!! JELZEM, MIRE ŐK FELNŐNEK, TISZTÁBAN LESZNEK AZ EGÉSZ ÜZLET MŰKÖDÉSÉVEL, ERRŐL ÉN GONDOSKODOM ÉS TEKINTVE, HOGY NEM HÜLYÉK, TALÁN LESZ MÓDJUK MEGKERESNI AZ ÉLETÜK TÖNKRETÉTELÉÉRT FELELŐSÖKET, HA AZOK AKKOR MÉG ÉLNEK.

fordulobogyo

#74 Re: Soha sincs késő a jó irány megválasztására

2012-11-24 15:05

#6: Dr. Nagy - Soha sincs késő a jó irány megválasztására

"széles tömegek agyába helyet követelő propaganda segítségével, a társadalom többsége elhiszi minden megalapozottság nélkül, hogy szükség van "védőoltásra" = méreginjekcióra. Ezzel nem kevesebbet állít a becsapott többség, hogy az anyatermészet hülye, aki a gyógyszeripar eltartására teremtette az emberiséget... (Dr.Nagy Attila)"

Igen, igazad van, semmi szükség sem győgyszergyárakra, sem orvosokra. Az anyatermészet nem hülye.

fordulobogyo

#75 Nem választhatóvá tenni, hanem betiltani

2012-11-24 15:23

Nem választhatóvá tenni, hanem betiltani kell a gyilkos, manipuláló, megbetegitő, családokat tönkretevő oltásokat.
Mindeig lesznek naiv emberek, akik elhiszik amit az orvosok (gyógyszergyárak ügynokei) javasolnak. Az ő érdekükben be kell tiltani minden egészségkárosító, mellékhatással rendelkező orvosi beavatkozást.