Legyen választható a jelenleg még kötelező védőoltás

odette

#26

2012-10-11 22:44

Az én kisfiam az oltásban halt ele 24 hónaposan 1991 ben.Az előtt sose volt beteg,oltás után agyvelőgyulladást kapott

2 nap alatt agyhalott lett.Sose adatnék egy gyerekemnek sem egyetlen oltást sem,.mai napig sincs semmilyen dokumentáció sem a kórházi zárójelentésről,sem a boncolásról,csak személyessen magyarázta meg a László kórházban az orvos ,hogy az oltás nála ki váltotta azt  a  betegséget,amiért kapta  az oltást.

Adri

#27 Re:

2012-10-11 23:10

#3: spg -

Afrikában azért halnak meg a gyerekek, mert nincs mit enniük! Meg tiszta ivóvizük! Meg persze az oltások mellékhatásaként fellépő betegségekben!

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2012-10-12 00:21


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2012-10-12 00:37


Jotunder

#30 Babahullagyár

2012-10-12 12:17

Az én gyermekem is injekció általi halállal halt. A teljesen tökéletesen egészséges épp, gyönyörű gyermekem. Sosem ismerték be, és persze hogy a boncolás sem mutatott ki hivatalosan semmit. 11év után tudtam meg, az ugyan nem védőoltás volt, csak "ettől majd könnyebb lesz" injekció. Nem kérdezték kérjük-e, csak beadták. Nem mondták milyen hatása lehet, csak beadták. Amíg ilyen a szabályozás nem szülök több gyermeket, pedig tehetném. NEM AKAROM többé kivégzőosztag kezére adni a gyermekem és babahullagyártó lenni.
Frigyes

#31 Alapvető indokaim

2012-10-12 13:10

Tekintettel egyrészt, hogy az oltások kockázata ma hasonló, vagy nagyobb, mint az esetleges betegség megszerzéséé, legyen ez a szülők, ill. a fölnőtt személy saját döntésének függvénye.
Másrészről az oltások hatékonysága, a közvetlen ok-okozati összefüggés SOHA nem bizonyítottatott be hitelesen, a dolog fölöttébb aggályos.
Harmadrészt, az olyan betegségek mint a rubeola nem jelentenek nagyobb megterhelést, ill. kockázatot, viszont a megszerzett védelem jobb és egész életre biztosított.

Vendég

#32

2012-10-12 13:15

Nagyon jó,és HELYES kezdeményezés.Remélem sikeres lesz.
Anya

#33 Örülök,

2012-10-12 13:29

hogy megírta és életre keltette a petíciót! "Évek óta megrögzötten oltásellenes vagyok. A legkevésbé sem kérdéses számomra, hogy az oltás tisztességtelen eljárás, amely ráadásul káros is. " Mahatma Gandhi
Anya

#34 Re: Babahullagyár

2012-10-12 14:11

#30: Jotunder - Babahullagyár

Kedves Jótündér, őszinte részvétem :-(

Megkérdezhetem, hogy milyen injekció volt? Tudom, hogy nem nevezhetünk egyiket sem védőoltásnak, de hivatalosan az volt? Melyik?

Azért szüljön! Nem kell beoltani, van út ehhez! Megtalálja! Egyedül a pecséttől elszámolásra kerül, így is fizet a tb a gyógyszergyártónak! Nekik ez a lényeg!

 


Vendég

#35 Re: Alapvető indokaim

2012-10-12 14:16

#31: Frigyes - Alapvető indokaim

Ez lenne a helyes megfogalmazás: Harmadrészt a megszerzett védelem jó esetben is legfeljebb 3 évig tart, de semmi esetre sem életünk végéig!

Raimund

#36 "ellentabor" hozzaszolasainak letiltasa

2012-10-12 15:55

... reszben egyetertek vele, viszont ezzel kb. lesullyedunk az "ellentabor" szintjere. Az "ellentabor" azert tiltja le az oltaskritikusok hozzaszolasait (velemenyem szerint), mert eszervekkel nem tudnanak vitaba szallni a tenyek ellen. Ez a hely viszont jo lehetoseget adhatna egy nyilt vitaforumra is. Az oltaspartiak elmondanak az "erveiket", es ennek hatasara az oltaskritikusok valodi ervekkel reagalhatnak, es abbol mindenki tanulhat. Mert az oltas ellen vannak valodi ervek. Ugye?
Masfelol sajnos ismerem az interneten hozzaszolok "vita-stilusat" (tisztelet a kivetelnek). Tulajdonkeppen tobbnyire a targytol elterve hamar atmegy a vita szemelyeskedesbe.
Az Oltáskritikus Életvédők Szövetségének Aktivistája

#37 Re: "ellentabor" hozzaszolasainak letiltasa

2012-10-12 16:38

#36: Raimund - "ellentabor" hozzaszolasainak letiltasa

Így van!

Az a legnagyobb probléma, hogy a vita mindig átmegy személyeskedésbe ahelyett, hogy tárgyilagos maradna a mondanivaló.

Az emberek általában érzelmi alapon és sokan nyíltan sértően viselkednek, a többség az "Önmaga" hitét védelmezve minden áron a másban hívővel szembeszállva értelmetlenül vitázik, amikor az ellentét nem kettőjük közt áll fenn és éppen ezért erre ez a vita nem is hozhat megoldást.

Meggyőződésem, hogy semmi értelme laikus, kollaboráns és szakértőnek nevezhető személlyekkel sem vitatkozni ezen keretek közt.

Sokkal fontosabb, minél több vizsgálat eredményét nyilvánosságra hozni, lefordítani és értelmezni, majd a félrevezetett döntéshozók számára előterjeszteni az érveket az összegyüjtött aláírásokkal együtt.

A helyes döntés megalapozását előkészíteni a legfontosabb feladat. A közös célunkat a döntéshozóknál fogjuk tudni elérni, és nem a nyílt internetes vita eredményét fogják értékelni ők sem.

Akik valamiféle döntést képesek erről az egész kérdéskörről alkotni, ők a lobbiknak próbálnak megfelelni, vagy ha nagy a társadalmi nyomás, akkor engedelmeskednek a társadalom nyomásának.

Mi szeretnénk végre, egy igen nagy társadalmi igényt felvonultatni, bemutatni érvekkel, és ezzel nyomást gyakorolni.

Kitartás! Sikerülni fog!


Vendég

#38

2012-10-12 18:56

www.postaimre.net

Vendég

#40

2012-10-13 01:31

Az én kisfiam 18 hónaposan cukorbeteg lett az MMR oltás után:(
Ha átvállalták a felelősséget azzal, hogy kötelezők az oltások, akkor most miért nem vállalják fel, hogy erről ők tehetnek. Csak dühöngök tehetetlenül és küzdünk a nap minden órájában a jó cukrokért a most 4 éves kisfiammal és családunkkal...és ők mossák kezeiket..
Egy anya

#41

2012-10-13 17:54

Sziasztok! Először is: a gyermekem nem az állam tulajdona! Senkinek sem tulajdona. Nem is értem ezt az egészet... Na mindegy. Most lenne aktuális a kislányom DiPerTe oltása, de természetesen nem fogom hagyni hogy megmérgezzék. Ha valaki tud nekem ebben segíteni, kérem írjon! Köszönöm.
Tudatos szülő

#42

2012-10-13 21:17

Minden tiszteletem azoké, akik kitartanak, és küzdenek. Mi inkább elköltöztünk egy szabadabb országba, nekem nem lett volna hozzá idegrendszerem sajnos. A most 2 éves gyerekem teljesen oltatlan és sose volt komoly betegsége, antibiotikumot hírből se látott... Az itteni magyarok meg még azokat is beadatják, amik még otthon se kötelezőek. Szomorú.
upsz!

#43

2012-10-13 23:27

Nem adattuk be a gyereknek a hepa b-t,egyelőre ANTSZ fenyegetéssel nézünk szembe, ille4tve azzal az ijesztgetéssel, hogy nem engedik a gy-t iskolába járni.
Gini

#44 Le az oltásokkal, a zombigyártással!

2012-10-14 01:43

Az egyik legnagyobb szívügyem a kötelező oltások eltörlése, illetve a szülői szabadság visszaadása ez ügyben!
elang

#45

2012-10-14 11:40

Sajnos az évek során annyi negatív tapasztalatról lehetett hallani a védőoltásokkal kapcsolatban, hogy megrendült a bizalmam irántuk.
neinda

#46

2012-10-14 23:12

Gyermekeim oltásait követő mellékhatások miatt sokat olvastam utána az oltásoknak. Jelenleg külföldön élek, ahol nem kötelezőek a védőoltások.
Azt gondolom, ez a jog minden magyar állampolgárt ugyanúgy megilletne, mint annak az országnak a polgárait, ahol élek.
Meggyőződésem, hogy ezek az oltások senkit sem védenek, épp ellenkezőleg. Kérek minden magyar állampolgárt, hogy olvasson utána, gondoljon utána a gyermekei oltását követő megfigyelt, vagy figyelmen kívül hagyott rövid- és hosszútávú mellékhatásoknak, és csatlakozzon ahhoz, hogy gyermekeinket megvédhessük az oltásoktól.
Bogarász

#47 Re: Re:+ FIGYELEM MINDEN HANGULATKELTŐNEK!

2012-10-16 14:36

#16: Másik aktivista - Re:+ FIGYELEM MINDEN HANGULATKELTŐNEK!

Ez a lényege az egész, lassan parttalanná váló eszmecserének. Különben: soha ne "harcolj" valami ellen, mert energiát kap tőled.Az elvárt hatás ellenkezőjét éred el!!!!!!!!!!!!!!!!!

Továbbra is csak aktívan!

#48 Re: Re: Re:+ FIGYELEM MINDEN HANGULATKELTŐNEK!

2012-10-16 16:55

#47: Bogarász - Re: Re:+ FIGYELEM MINDEN HANGULATKELTŐNEK!

Az eszmecsere (vita) ezek közt a keretek közt (méltánytalan) felesleges, ha parttalan is, és akkor is, ha nem az.

Nekünk az eddig néma többségnek az érdekét kell itt összefogni, és hangot adni végre gondolatainknak sejtéseinknek.

Mert valljuk be őszintén a sejtések nagyobb igazság tartalommal rendelkeznek, mint a szakértők a lobbiérdekek oldalán, akik azért fizetet szakértői egy témának, hogy félre vezessenek embertömegeket. (Sajnos nem ismerünk kivételeket!)

 

Mint ahogyan azt Bogár László Egyetemi tanárúr is kifejti, például itt:

http://www.youtube.com/watch?v=xQM3xnAJHBc&feature=plcp

 

A manipulativ média monopóliuma, a koholt igazságokon alapuló népbutításon át megszerzett és félelem diktátumokkal kikényszerített megfélemlített embereket előállító rendszer a fő probléma.

Ehhez az egyik "kedvenc" érdekcsoport a gyógyszeripari maffia akiknek lobbipénzei segítségével végtelenségig kiterjesztik az érdekhatalmukat.

Keresztül gázolva a józan ész határain, és sárba tiporva az emberi alapjogot, a szabad akaratot, a döntés szabadságát is.

Csak ezúttal ezt a petíciót nem a vakcina lobbi pénzeli, mint ahogyan nagy általánosságban ezt teszik.

Mert az érdekek ilyeneket tesznek, ez a viselkedési szokásuk, és a pénz a megfélemlítés és az elhalgattatás az eszköztáruk szerves része.

Náluk nincsenek erkölcsök nincsenek szabályok és emberiesség sincs, valamint a profit érdekében ki akarják irtani a föld lakosságának jelentős részét!

 

El is érkeztünk AZ EMBERI PSZICHÉ MANIPULÁLÁSA interjúhoz.

Akit érdekel a téma az itt nyugodtan megnézheti:

http://www.youtube.com/watch?v=OoVCn6wrhQc&feature=plcp

 

Mi mindannyian nem valami ellen harcolunk, hanem valami mellet!

Most itt konkrétan azért, hogy legyen választható a kötelező!

 

Egészségünkre!

#49 Csak Magyarországon

2012-10-16 18:20

nincsenek a védőoltásoknak mellékhatásai. Legalábbis ezt állítja az ÁNTSZ és a gyógyszerlobbi által agymosott orvosok hada. Amikor nem engedtük beadni a gyerekünknek a védőoltást, az ÁNTSZ főorvosának ez volt az egyik érve: ő 30 éve van a pályán, és helyi bőrpíron kívül még soha, semmilyen mellékhatásról nem értesült. Történetesen tudtam, hogy a barátnőm 2 gyermeke esetében is jelentett súlyos mellékhatást - éppen neki. De az orvosok, védőnők, ÁNTSZ-esek SOHA nem hajlandóak feljegyezni, jelenteni az oltásokat követő tüneteket. Börtönnel, súlyos pénzbírsággal fenyegetve kötelezően oltják a gyerekeinket, ám ha a mellékhatás miatt bajban van a gyerek és szülő, akkor lelkiismeret-furdalás nélkül magára hagyják. El KELL érnünk, hogy csak azok kapjanak "védő"oltást, akik jobban tartanak rég letűnt, vagy ma már gyógyszerrel könnyen gyógyítható betegségektől, mint a gyerekráktól, gyermekkori cukorbetegségtől, allergiától, hiperaktivitástól, autizmustól! Ma már ezek a betegségek a "járványok". És minél több védőoltást adnak gyermekeinknek, annál többször fordulnak elő. Az orvostudomány pedig, amely annyira büszke a fejlettségére, csak ennyit tud mondani: nem tudjuk, mi az oka...
súlyos testi

#50 súlyos testi sértés

2012-10-17 01:06

Ismeretlen összetételű, eredetű és időzítésű mérgek erőszakos testünkbe való juttatása - min. súlyos testi sértés vagy előre megfontolt életveszélyt okozó gondatlanság!
Ezt nem szabad meg választhatóvá tenni sem, hanem egyszer és mindenkorra be kell tiltani.
Aki beadja, és akik közreműködnek benne (gyártják, forgalmazzák stb), azokat többrendbeli előremeg fontolt életveszélyt okozó súlyos testi sértés, illetve halálos kimenet esetén gyilkosság vádjával kell bíróság elé állítani.