A hatodik koporsó bemutatása mellett
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) A hatodik koporsó bemutatása mellett petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#101 Re: Gój Motoros2012-09-28 11:42Hmmm????? |
Gój Motoros Egyesület Budapest |
#102 Gój Motoros Egyesület Budapest2012-09-28 21:03Tisztelt 1 097 Tiltakozó Aláírók, Akik A Hatodik Koporsó Bemutatása Mellett Vannak! 2012. augusztus 28-án nyílt levelet írtunk Tarlós István Főpolgármester úrnak, azzal a céllal, hogy fontolja meg azon döntését, miszerint az Új Színházban nem mutatható be Csurka István drámája, ismert liberálisok nyomásának köszönhetően. Az akciónkat 30 napra hirdettük meg és ma 20 órakor postán és e-mailben 740 aláírás érkezett, míg a petíciós oldalon 357 írták alá névvel és lakcímmel. Mindösszesen 1 097-en! 2012. október 1-én 14 órakor a Gój Motoros Egyesület tehát 1 097 ember óhaját tolmácsolja és korrekt megoldási javaslatot próbál elfogadtatni a főpolgármesterrel. Őszintén reméljük, hogy a megbeszélés érdemi megállapodást is fog eredményezni! Természetesen a tárgyalásról legyen az sikeres vagy sem, tájékoztatni fogunk benneteket! Mindenkinek hálásan köszönjük a támogatásotokat! Az aláírási akciónkat ezennel lezártuk! 1. aláíró Mészáros Imre 1097-ik Wohl Martin 2012. szeptember 28. 20 óra Gój Motoros Egyesület Budapest |
Pötyi&Panni Vendég |
#103 Re: Gój Motoros Egyesület Budapest2012-09-29 00:54#102: Gój Motoros Egyesület Budapest - Gój Motoros Egyesület Budapest Akkor finish? Pedig megnéztük a fotódat, tök helyes vagy, bár régi motoros, az is látszik. Persze, attól még vihetnél egy kört minket egyszer-kétszer! Üdv.
Ui.: Majd indítsál máskor is petíciót, ha úgy alakul!
|
Imi Blues |
#104 Gój Motoros Egyesület Budapest2012-09-30 17:41Október 1-én lesz a második forduló, pontosabban az érdemi tárgyalás a főpolgármesterrel. Óhajod teljesülhet, figyeld a programjainkat a hivatalos oldalunkon! www.gojmotorosok.hu |
Pötyi&Panni |
#105 Re: Gój Motoros Egyesület Budapest2012-09-30 20:49#104: Imi Blues - Gój Motoros Egyesület Budapest Oké, köszi szépen. |
Imi Blues |
#106 Gój Motoros Egyesület Budapest2012-10-01 10:37Üdv Mindenkinek! Ma 14 órakor találkozom a főpolgármester úrral, megbeszélésünk tárgya Csurka István "A hatodik koporsó" drámájának bemutatása az Új Színházban. Az előzmények ismertek, de úgy gondolom, 1 097 támogatói aláírás is ér annyit mint Fischer Ádám karmester és az őt támogatóké! Korrekt megoldásban vagyunk érdekeltek és őszintén remélem, erre fogékony lesz Tarlós István is. Ha minden igaz és előre nem látott események sem fognak abban akadályozni, hogy az este folyamán, a tárgyalásról beszámoljak Nektek! Köszönöm, a Gój Motoros Egyesület nevében is, mindazoknak, akik a felhívásunkat megtisztelték az aláírásukkal, ennek ismeretében fogok tárgyalni, ma délután. Mészáros Imre 30-9-41-61-81 |
Imi Blues |
#107 Gój Motoros Egyesület Budapest2012-10-01 19:22Tisztelt 1 097 tiltakozó aláíró és Mindenki! Ma megtörtént a tárgyalás a hatodik koporsóval kapcsolatban a városházán. Tarlós István pontosan fogadott és a beszélgetésünk 30 percig tartott. Végig higgadt és korrekt volt és megadta a tiszteletet, ami igen ritka egy politikusnál. Elmondtam, hogy miért szeretnénk ha mégis bemutatásra kerülne a Csurka drámája. Hivatkoztam a demokráciára, a szólá sszabadságra, figyelemmel mások érzékenységére is. Ecseteltem, hogy szerintünk még gazdaságilag sem lehet belekötni, hiszen a főváros finanszírozza ugyan, és az aláírások alapján minimum 3 teltházas előadásra lehet számítani alsó hangon. Valamint egy dráma színdarabra vitele során mind dramaturgilag, mint pedig a rendezés miatt némi átírásra van lehetőség, úgyhogy az író mondanivalója nem sérül, ezzel elkerülve az esetleges vitákat, így akár tompítani is lehetne azt, amit a liberális értelmiség sérelmesnek érezz. Tájékoztattam arról is, hogy mindazok, akik tiltakoznak a darab ellen, azok nem fogják honorálni a számukra kedvező döntését a következő választáson. Viszont, a mi oldalunkról elképzelhető, hogy sok-sok szavazatot elveszthet. Tekintettel arra, hogy őszinte válaszokat kaptam, és a beszélgetésünk négyszemközti volt, ezért a főpolgármesteri válaszokat nem tudom közre adni. Sajnálom, hölgyek - urak! Viszont a saját véleményemet közreadom, amit hangsúlyozottan nem a főpolgármester szavai! Túl azon, hogy a szélső liberálisok komoly nyomást gyakoroltak, viszont sajnálatosan úgy látom, hogy a főpolgármesternek még a hozzánk közel állókkal is meg kell küzdenie. Tudni kell azt is, hogy Tarlós nevezte ki Dörner Györgyöt és nem hajlott meg akkor sem, amikor támadták az új igazgatót, a kinevezését sem vonta vissza, és a hatodik koporsó nem bemutatása nem több mint politikai erők küzdelme. Elfogadva azon döntését, miszerint az Új Színház léte fontosabb mint, hogy egy darab színrevitele miatt politikai csatatérré váljon a színház. A félórás beszélgetést mérlegre téve, azt kell, hogy mondjam, stratégiailag jó döntést hozott Tarlós István és amennyiben meg is tudja valósítani az elképzelését, akkor biztosra veszem, hogy 2014 késő ősszel bemutatásra fog kerülni a hatodik koporsó! Tudom, hogy nem túl egyértelmű a bejegyzésem, mi több tőlem szokatlan módon, nem túl egyenes, de most még nem beszélhetek erről, pont a mi érdekünkben! Nincs fenyegetés vagy bármi más, hanem a józan ész miatt most még csak ennyit mondhatok! Remélem megértitek és tudtok a sorok közt olvasni! Mészáros Imre 30-9-41-61-81 |
többen |
#108 Re: Gój Motoros Egyesület Budapest2012-10-01 19:33#107: Imi Blues - Gój Motoros Egyesület Budapest Értsük, értsük Imikém és köszönjük a fáradozásodat. |
Vendég |
#1092012-10-23 14:37Október 23, a Gój motorosok nagy napja. Megint vonulnak, megint felverik a főváros csendjét, megint félelmet keltenek, bár úgy hallottam, hogy dudálással nem készülnek, azaz senki ünnepét nem akarják tönkretenni. Szerintem a puszta jelenlétükkel is megteszik. |
Durung |
#1102012-10-30 15:15Mind nagyon szep es jo lenne ha nem tuzdelnetek tele Magyar nyelvunket mindenfele idegenbol szakazott kifejezesekkel. Meg a "peticiora" is megvan a sajat szavunk = beadvany vagy kerveny. Jo lenne megerteni a "nyelveben el a nemzet" |
Vendég |
#111 Re: Re: Gój Motoros Egyesület Budapest2012-10-30 16:30 |
Vendég |
#112 Re:2012-10-30 16:32Idegen klaviatúrán külön van az e'kezet, mint az "ékezet" szó első betűjénél ábrázoltam. Tessék használni, így snassz a szöveg. |
|
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Töröljék el a kötelező MESZK tagságot
5946 Létrehozva: 2024-03-03
Petíció a Magyarkanizsa község és Szabadka közötti buszközlekedésért
976 Létrehozva: 2025-04-25
KÖVETELJÜK a jogi, etikai és tudományos alapok felelösségteljes érvényesülését minden oltás tekintetében!
604 Létrehozva: 2025-04-30
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
408 Létrehozva: 2025-04-18
Petíció az Isaszeg és Dány közötti 3102-es út felújításáért!
395 Létrehozva: 2025-04-17
Húsvéti Nyilatkozat és baráti levél polgártársainkhoz - amicus curiae
321 Létrehozva: 2025-04-23
Állítsák le az RSzKF és egyéb "kétes diagnósztikai hibák" ürügyén az állatok válógatás nélküli legyilkolását, követeljük az életpárti és állatgyógyászati alternatívák bevezetését!
3718 Létrehozva: 2025-04-02
Helyi védelmet a Monor környékén élő védett és fokozottan védett növény- és állatfajok számára!
195 Létrehozva: 2025-04-28
OG Fluor koncert
190 Létrehozva: 2025-05-14
Ne zárják be a jászberényi Fürkész Óvodát!
173 Létrehozva: 2025-04-21
Erdők védelméért, állatok élettere megtartása
129 Létrehozva: 2025-05-01
Ne csökkentsék a boldogi óvodai csoportok számát!
120 Létrehozva: 2025-05-09
Irodalomtörténészek állásfoglalása Takaró Mihály Széchenyi-díjjal történt kitüntetéséről
117 Létrehozva: 2025-05-02
Az állatok, a gazdák és a magyar vállalkozások védelmében – emberséges, etikus és független járványkezelést!
1277 Létrehozva: 2025-03-30
Biotermékeket a közétkeztetésbe!
107 Létrehozva: 2025-04-14
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6974 Létrehozva: 2023-07-26
Ne oltsák be a gyerekeket a szülő beleegyezése nélkül!
73 Létrehozva: 2025-04-15
Egy gyermekes családok SZJA mentessége/Támogasson minket
2346 Létrehozva: 2025-03-04
NEM AKAROK SPORTLÉTESÍTMENYT , SEM BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOT A TERMÉSZET HELYETT!!!!!
805 Létrehozva: 2025-01-19
🚶♀️🚴♂️ Biztonságosabb Kéktó sétányt Délegyházán! 🧒🐶
58 Létrehozva: 2025-04-30