gyermekinkért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Na, hát ez is milyen nagyon okos petíció.... :D
Re: Vágréti György
Az elgondolás jó, a tett dicséretes, szerintem bővíthető. DE! Jó lenne, a helyesírási hibákat kijavítani! Hasonló üzeneteket emiatt törölni szoktam. Minimum elvárásaim vannak.
@VGY
Re: Re: Vágréti György
#3: Judit mama - Re: Vágréti György
Kedves Judit mama!
A szomszéd nénim a fém alapozófestéket nevezi minimumnak (mínium helyesen).
Remélem, Judit mama tudja, nem csak tudja, hanem mondja - nem úgy, mint Oszkár a dalban, aki tudja, de nem mondja...
Re: Re: Vágréti György
#3: Judit mama - Re: Vágréti György
Köszönöm a szíves segítséget...Elnézést kérek, most kijavítottam.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Reason for the removal: Már nem aktuális.
Reason for the removal: Már nem aktuális.
Reason for the removal: Már nem aktuális
Re: Re:
Kérjen bocsánatot azért, hogy bocsánatot kér. Az nem baj, hogy bocsánatot kér, csak az, hogy elakadt a lemezjátszón a tű. Azért nem kell bocsánatot kérni, hogy bocsánatot kér, mert bocsánatot kérni nem bűn, hanem nemes cselekedet. Megkapja a bűnbocsánatot, ha ez az Ön lelkének jó. Több bocsánatért ne esedezzen, mert nincs rá szükség.
Re: Re: Re:
Most tanulom a fórum működését, ezért történt, hogy külön-külön mindenkitől elnézést kértem. Többé már nem teszem. Kijavítottam a hibákat.
Re: Re: Re: Re:
#12: Vágréti György - Re: Re: Re:
Nincs semmi probléma, tanulni sosem késő.
Re: Re: Re: Re:
#12: Vágréti György - Re: Re: Re:
Kedves Vágréti úr!
Először is elnézést kérek Öntől, hogy némi iróniával kezeltem a fórumon a hozzászólását, amit azóta megbántam. Tiszteletben tarton nézetét, miszerint gyermekeinek nem adat be védőoltást, bár nem értek egyet vele. Ezzel együtt kislánya fényképét elnézve őszintén mondom, elfogadnám unokámnak és gratulálok hozzá.
Jó egészséget kívánok úgy Önnek, mint a családjának.
Re: Re: Re: Re: Re:
#14: minimum mínium - Re: Re: Re: Re:
Köszönöm. Igazán kedves Öntől. Megérdemeltem. Tanultam belőle, és most már gyakrabban ellenőrzöm a hozzászólásokat, mert a kritika visz előre. Köszönöm a gratulációt is, és a véleménynyilvánítás szabadságának elismerését.
Gyakran arra gondolok, hogy bárcsak minden gyermek ilyen egészsége lehetne, mint a kislányom. Kérem, legyen nyitott a kérdésben, és gondolja meg kétszer is, ha oltásra kerülne sor. Ha igazán a gyermekeink érdekét szolgálnák a "védő"oltások, nem, hogy nem kellene szankcionálni a távol maradó szülőket, de vissza sem lehetne őket tartani...
Nem értem, hogy miért nem fogják fel végre az érintettek...
Ha az lenne az igazság, hogy elengedhetetlenül fontos, hasznos a méreginjekció beadása a gyermekinknek, a szülők tűzön vízen átmennének érte, és ha tiltanák, akár törvény is szegnének és beadatnák minden áron gyermeknek. Ehelyett félnek, ódzkodnak tőle, és a legtöbben kihagynák, ha nem lenne kényszer. Természetesen ez saját vélemény....
Helyesírási hibák
| This discussion has been closed. |
Hogy ez a Világ jobb legyen…